Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Sukellushäät Norjassa - seuraa vihkimistä livenä!

Kuva Äänirasia

Ina ja Jani vihitään veden alla sukelluspuvuissaan lauantaina 10.8.2019. Porilainen Äänirasia hoitaa tekniikan livestriimausta varten vedenpinnan alla ja yllä.

Seuraa livenä vihkimistä täällä. Striimaus alkaa Suomen aikaa noin klo 15.30.

Norjalainen Ina ja suomalainen Jani järjestävät mahtavan villisti täysin omannäköiset häät Norjan Plurassa. Plura on yksi maailman upeimmista luolasukelluskohteista.

He tutustuivat toisiinsa luolasukellusharrastuksen parissa, joten häiden teema toteutettiin aiheen ympärille.

Noin 200 häävierasta saapuu paikalle ympäri maailman. Osa vieraista, noin 70 henkilöä, sukeltaa todistamaan tapahtumaa luolan ilmataskuun. Luolaan päästäkseen pitää sukeltaa 450 metriä pinnan alle. Vieraita saapuu muun muassa Japanista, Singaporesta ja Thaimaasta.

- Tämä on meille ultimaattisen upeaa! pari hehkuttaa.

Sukellushäät

Kuva Pekka Tuuri

Vedenkestävää tekniikkaa

Kuivalla maalla juhlapaikalla odottavat vieraat saavat todistaa tapahtumia livestriimauksen avulla. Mutta miten tämä kaikki on mahdollista? Tekniikasta vastaa porilainen tapahtumantekijä Äänirasia. Yrityksen toinen omistaja, Kalle Nordling, tutustui Janiin sukellusharrastuksen myötä.

- Jani heitti idean vihkimisestä ilmoille tiedustellen onnistuisikohan tällainen järjestely teknisesti. Kyllä se onnistuu. Vuoden verran olemme suunnitelleet asiaa ja tällä viikolla kaikki konkretisoituu, Kalle selventää.

Kalle osallistuu häihin sukeltavana häävieraana ja johtaa tekniikkaprojektia.

Sukellushäät

Kuva Pekka Tuuri

Rakkautta vedenpinnan alla

Ina ja Jani tapasivat kymmenisen vuotta sitten Janin saavuttua Pluraan luolasukeltamaan, mutta huomasivat toisensa kolme vuotta sitten.

- Vasta tuolloin aika oli tavallaan oikea. Päätimme lähteä kahdestaan matkalle Barcelonaan saadaksemme selville kuulummeko yhteen. Tässä me nyt olemme, Ina naurahtaa.

Vedenalainen maailma on molemmille rakas asia ja tärkeä harrastus. Kumpikaan ei voisi kuvitella upeampaa tapaa mennä naimisiin.

- Vedenalainen kappeli todellakin on uskomaton paikka! Pluran luola on perheluola, sillä perheeni on pitänyt täällä vuoristotilaa jo kuuden sukupolven ajan.

Ina ja Jani ovat asuneet tilalla jo tovin yhdessä Janin matkustaessa Suomen ja Norjan väliä.

- Nyt Jani myi kotinsa Suomessa ja asetumme tänne vakituisesti, Ina kertoo.

Sukellushäät

Kuva Visit Plura

Osallistu Guinnesin ennätystä tavoitteleviin häihin!

Hyppää mukaan elämykseen ja ennätykseen, seuraa vihkimistä livenä täällä lauantaina 10.8.2019 noin klo 15.30.

Inan ja Janin häät tavoittelevat Guinnesin ennätystä kategoriassa maailman suurin luolasukellusseremonia ilmataskussa.

Tekniikan seuraamista pääset seuraamaan Äänirasian Instagramissa. Itse häävalmisteluista voi kurkkia vilauksia Pluran Instagram-profiilista.Sukellushäät

Kuva Visit Plura

Sukellushäät

Kuva Visit Plura

Muokattu: 20.3.2023