Minä suojelen sinua kaikelta -sormus kilpailee Vuoden Kaunein Sormus -finaalissa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Tämä sormus sanoo: Minä suojelen sinua kaikelta

Vuoden Kaunein Sormus 2020 -finaalissa kilpailevan herkän Minä suojelen sinua kaikelta -sormuksen muotoili helsinkiläinen korumuotoilija ja kultaseppä Anneli Aaltonen, 46.

– Alunperin suunnittelin tämän sormuksen äidille ja tyttärelle. Sen simpukkamainen muoto symboloi suojaa ja turvaa tai rakkautta, jonka suojassa helmi saa rauhassa kasvaa loistoonsa. Sormus muodostuu kahdesta kehästä, jotka kietoutuvat toistensa ympärille ja ympyrä sulkeutuu. Äiti huolehtii ensin lapsesta ja äidin vanhetessa lapsi huolehtii äidistä. Voisin antaa tämän sormuksen myös puolisolleni tai pikkusiskolleni.

Anneli Aaltonen

Vuonna 2000 Lahden ammattikorkeakoulusta valmistuttuaan Anneli Aaltonen perusti Papaja-yrityksen puolisonsa kanssa. Papaja juhlii tänä vuonna jo 20. toimintavuottaan!

– Tässä luovassa ammatissa minua insipiroivat eniten ihmiset. Toivon että saan tehdä tätä työtä mahdollisimman pitkään ja luoda paljon merkityksellisiä koruja ihmisille, Aaltonen unelmoi.

Minä suojelen sinua kaikelta -sormus

design Anneli Aaltonen

Papaja

Sormuksessa on viljelty makean veden helmi, ja sormusta valmistetaan hopeasta, 320 euroa, 18 k keltakullasta, 1450 euroa, ja 18 k valkokullasta, 1690 euroa.

Finalistit valinnut raati luonnehti sormusta muun muassa näin:

"Klassista muotoilua sekä herkkä ja puhuva sommittelu, joka juhlistaa monenlaisia läheisiä suhteita."

Muokattu: 7.11.2022