Papaja

Iloinen, raikas ja korkealaatuinen

Papaja on uniikkien kihla- ja vihkisormusten erikoisliike, joka sijaitsee Helsingin Kalliossa, Karhupuiston vieressä. Papajassa teitä palvelevat muotoilija kultaseppä Anneli Aaltonen, muotoilija Vilja Lumi Tamminen ja kultaseppä kaivertaja Mirja Alanen

Helsingin alue

Vihkisormukset ja korut

Kysymykset & vastaukset

Olemme erikoistuneet yksilöllisten kihla- ja vihkisormusten suunnitteluun ja valmistukseen tilaustyönä. Liikkeessämme on nähtävillä paljon muotoilemiamme sormusvaihtoehtoja. Mallistosta voi valita sormuksen sellaisenaan tai niitä voi käyttää idealähteinä täysin uuden, sinulle suunnitellun sormuksen toteutuksessa. Kaikki sormuksemme valmistetaan liikkeemme tiloissa jotta sormuksen sovittaminen kesken sen valmistusprosessia olisi mahdollisimman vaivatonta. Valmistamme korut pääasiassa kierrätetyistä jalometalleista.

Papaja sijaitsee Helsingissä Karhupuiston laidalla hyvien kulkuyhteyksien luona.

Papaja on avoinna: ti-to klo 11-18 pe 11-17 la 10-14 Muina aikoina avoinna sopimuksen mukaan.

Iloinen, lämmin ja ammattitaitoinen palvelu. Kihla- ja vihkisormukset ovat omistajilleen elämän tärkein koruhankinta ja kunnia asiamme on valmistaa ne parhaalla tavalla.

Korujen muotoilusta vastaa Anneli Aaltonen ja Vilja Lumi Tamminen. Muotoiluamme voi kuvailla iloiseksi, raikkaaksi, skandinaavisen puhdaslinjaiseksi mutta silti sopivan yllätykselliseksi. Käytännöllisyys on myös tärkeä elementti muotoilufilosofiassamme.

Anneli Aaltosen Poutapilvet valittiin Vuoden kaunein sormus -finaaliin vuonna 2017

Suosittelemme vertailemaan eri sormuvaihtoehtoja ja ennenkaikkea keskustelemaan niistä kokeneen ammattimuotoilijan kanssa joka toimii itse myös sormuksen valmistajana. Hyvän käsityötaidon omaava muotoilija ratkaisee sinulle sopivalla tavalla sormuksen muotoilulliset ja tekniset haasteet, jotta löydät sinulle mieleisen sormuksen joka elää mukana arjessa ja juhlassa vuodesta toiseen. Luoksemme voi piipahtaa keskustelemaan sormuksista milloin vain asia tuntuu ajankohtaiselta. Sormuksen hankinnassa ei tarvitse kiirehtiä.

Papaja

Agricolankatu 11
00530 HELSINKI

050 3205 272