Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Papaja

Kihla- ja vihkisormusten erikoisliike

Papaja on Helsingin Kalliossa sijaitseva kultasepänalan yritys. Olemme erikoistuneet yksilöllisten kihla- ja vihkisormusten suunnitteluun ja valmistamiseen tilaustyönä. Papajassa teitä palvelevat muotoilija kultaseppä Anneli Aaltonen ja muotoilija Vilja Tamminen.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Olemme erikoistuneet yksilöllisten kihla- ja vihkisormusten suunnitteluun ja valmistukseen tilaustyönä. Liikkeessämme on nähtävillä paljon muotoilemiamme sormusvaihtoehtoja. Mallistosta voi valita sormuksen sellaisenaan tai niitä voi käyttää idealähteinä täysin uuden, sinulle suunnitellun sormuksen toteutuksessa. Kaikki sormuksemme valmistetaan liikkeemme yhteydessä olevalla pajallamme. Käytämme kierrätettyjä jalometalleja.

Missä?

Papaja sijaitsee Helsingissä Karhupuiston laidalla hyvien kulkuyhteyksien luona.

Mikä on parasta?

Iloinen, lämmin ja ammattitaitoinen palvelu. Kihla- ja vihkisormukset ovat omistajilleen elämän tärkein koruhankinta ja kunnia asiamme on valmistaa ne parhaalla tavalla.

Meidän tyyli

Korujen muotoilusta vastaavat Anneli Aaltonen ja Vilja Tamminen. Muotoiluamme voi kuvailla iloiseksi, raikkaaksi, skandinaavisen puhdaslinjaiseksi mutta silti sopivan yllätykselliseksi. Käytännöllisyys on myös tärkeä elementti muotoilufilosofiassamme.

Palkinnot

Anneli Aaltosen Minä Suojelen Sinua Kaikelta-sormus valittiin Vuoden kaunein sormus -finaaliin vuonna 2020. Anneli Aaltosen Primavera-sormus valittiin Vuoden kaunein sormus -finaaliin vuonna 2019. Anneli Aaltosen Haru-sormus valittiin Vuoden kaunein sormus -finaaliin vuonna 2018. Häät ja Juhlat lehden Timanttijahti 2018 kilpailun voittaja valitsi Papajan suunnittelemaan ja valmistamaan 7000€ arvoisen voittosormuksensa. Anneli Aaltosen Poutapilvet-sormus valittiin Vuoden kaunein sormus -finaaliin vuonna 2017 Vilja Tammisen Sheets-timanttisormus voitti kunniamaininnan Tanskan kultaseppien liiton 585-juhlavuotissuunnittelukilpailussa vuonna 2014.

Vinkki!

Suosittelemme vertailemaan eri sormuvaihtoehtoja ja ennenkaikkea keskustelemaan niistä kokeneen ammattimuotoilijan kanssa joka toimii itse myös sormuksen valmistajana. Hyvän käsityötaidon omaava muotoilija ratkaisee sinulle sopivalla tavalla sormuksen muotoilulliset ja tekniset haasteet, jotta löydät sinulle mieleisen sormuksen joka elää mukana arjessa ja juhlassa vuodesta toiseen. Luoksemme voi piipahtaa keskustelemaan sormuksista milloin vain asia tuntuu ajankohtaiselta. Sormuksen hankinnassa ei tarvitse kiirehtiä.