Odotettu Say Yes to the Dress Suomi alkaa lokakuussa TV5:llä

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Say Yes to the Dress Suomi alkaa lokakuussa

Kyyneleiltä ei vältytä, kun jo 12 vuotta maailmalla pyörinyt morsiuspuvun valintaa seuraava reality-sarja rantautuu rytinällä Suomeen tänä syksynä. Pukeutumisen asiantuntijana Suomi-versiossa nähdään muotiguru ja -toimittaja Sami Sykkö ja hääpukuasiantuntijana yrittäjä Niina Kuhta. 

Say Yes to the Dress Suomi 2019

Unelmien morsiuspuku siintää monen morsiamen silmissä yhtenä naimisiinmenon odotetuimpana elementtinä. Eikä häähuuma ota laantuakseen – sen todistaa hittisarja Say Yes to the Dressin suosio läpi vuosien. Amerikkalaisen version keulakuva Randy Fenoli sekä brittiversion vastaava David Emanuel ovat nousseet sarjan myötä superjulkkiksiksi.

Uusi Say Yes to the Dress Suomi nähdään TV5:llä maanantaisin klo 20.00 14.10.2019 alkaen ja dplayssa. 

Say Yes to the Dress Suomi seuraa morsianten ja heidän lähipiirinsä jännittävää päivää morsiuspukuliikkeessä pukujen sovituksen merkeissä. Sarja on kuvattu Niinan omistamassa helsinkiläisessä hää- ja juhlapukuliike Niinattaressa. Jokaisessa jaksossa tavataan kolme morsianta, jotka saapuvat Niinattareen läheistensä kanssa. Muodin ammattilaiset Sami ja Niina sekä hääpukukonsultit Jenny, Michaela ja Catsi tekevät kaikkensa, jotta jokaiselle löytyy täydellinen asu suureen päivään.

Ohjelmassa päästään tutustumaan eri-ikäisiin morsiamiin ympäri Suomea. Mukana ovat muun muassa laulaja Antti Railion kihlattu Siiri, somevaikuttaja Anni Vallius, pinkistä hääpuvusta haaveileva maatalon emäntä, budjetista tarkka verokonsultti ja eläköitynyt missifinalisti.

– Mieleenpainuvinta kuvauksissa oli morsianten jännitys ja fiilikset. Ohjelmassa nähdään kaikki tunnetilat, kuvaushetkiin sisältyi niin draamaa kuin onnen kyyneleitä, Niina Kuhta kertoi Häät-medialle.

Muokattu: 10.9.2019