Routa-sormuksen pintastruktuurissa on ripaus nostalgiaa

Vuoden Kaunein Sormus 2020 Finaalissa kilpaileva Routa-sormus syntyi Hämeenlinnassa Kultasepät Narsakalla työskentelevän kultaseppä-muotoilija Annika Takasen, 31, käsissä.

– Olen jo pienestä pitäen ollut kiinnostunut taiteesta. Abstraktitaide on antanut vaikutteita niin taiteellisiin teoksiini kuin korusuunnitteluuni. Olen aina ihaillut Björn Weckströmin veistoksellisia ja omaperäisiä töitä. Erilaisten pintastruktuurien, epäsymmetristen muotojen sekä materiaalien yhdistäminen kiehtoo minua. Taiteen lisäksi luonto sekä sen ainutlaatuiset muodot ovat suuri inspiraation lähde minulle. 

Annika Takanen

Finalistit valinnut raati luonnehti Routa-sormusta näin:

"Taidokkaasti tehty sormus, jossa on kiinnostava pintastruktuuri. Moniulotteinen, mielenkiintoinen ja ristiriitainenkin sormus, jossa on ripaus nostalgiaa."

Routa

design Annika Takanen
Festive-timattikorut

14 K punakultaa
timantit 9x0,01 W/Si1
suositushinta 1360 euroa

Äänestä omaa suosikkiasi!

Vuoden Kaunein Sormus 2020 -finaali käynnissä nyt Häät.fissä! Äänestä suosikkiasi 31.10.2020 mennessä.

ÄÄNESTÄ

Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun järjestävät yhteistyössä I love me -tapahtuma (Messukeskus) ja Häät-lehti & Häät.fi. Kilpailu järjestetään 13. kerran. 

Vuoden Kaunein Sormus 2020 -kilpailun teema ”Sinä ja Minä” haastoi korusuunnittelijat pohtimaan, millainen sormus sopisi meille molemmille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Syy samanlaisten sormusten hankintaan voi olla vaikkapa ystävyys, yhteinen harrastus, työ, opiskelu tai rakkaus.

Kilpailuun ilmoitettiin tänä vuonna lähes 50 sormusta, joista korualan, designin ja viestinnän ammattilaisista koostunut raati valitsi 10 finalistia.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset