Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Romanttisia hääkoristeita pastellin sävyissä

Romanttisia hääkoristeita pastellin sävyissä

Katoimme Vanajanlinnan valkeaan paviljonkiin hääjuhlat, joiden pastellinsävyisen kattausteeman pääosassa ovat hauskat perhoset ja romanttiset kuviopaperit. Myös upeat kukkakoristelut leiskuvat pastellin sävyissä. Pöytien keksipisteenä olevissa kukka-asetelmissa hehkuu Peach Avalanche, Sweet Avalanche, Avalanche ja Medeo -ruusut, mehiruusuke Echeveria ja Phalenopsis-orkidea.

Katso linkeistä kattausteeman tee-itse-ohjeita erilaisiin romanttisiin paperikoristeisiin.

Romanttisia hääkoristeita pastellin sävyissä

Tässä hääkattauksessa paikkakortteina liihottavat paperiperhoset. Ne on leikattu kuvioterällä kaksinkertaisesta kuviopaperista.

>> Paikkakortin ohje Häät.fissä

Herkkupuffet on varmasti sekä isojen että pienten juhlavieraiden mieleen. Karamellit voi koota komeaan töttöröön, joka kelpaa kantaa tyllinauhassa. Pienemmän töttörön voi tehdä vieraslahjoja varten tai hääriisien heittoa silmällä pitäen.

>> Karkkitöttörön ohje Häät.fissä

 

 

Romanttisia hääkoristeita pastellin sävyissä


Sydänkyltti sopii yhtä hyvin tienvarsikyltiksi, juhlapaikan somisteeksi kuin hääautoon kiinnitettäväksi. Paperitilkuista kootun kyltin taustalla on tukeva sydämen muotoinen pahvi.

>> Sydänkyltin ohje Häät.fissä

Romanttisia hääkoristeita pastellin sävyissä

Paperikukkakranssi tuo tunnelmaa juhlapaikan seinällä. Kranssi säilyy myös muistona ihanasta hääpäivästä. Paperikukkakranssi sopii myös hääauton koristeeksi.

Paperikukat ovat monikäyttöisiä hääsomisteita. Niillä voi koristaa pöytiä, tuoleja tai niitä voi myös kiinnittää vaikka vieheiksi hääväen rintamuksiin. Kukkien terälehdet on helppo ja nopea leikata kuvioterillä. Kuviollisten ja yksiväristen papereiden asettelu kerroksittain tuo kukkiin kolmiulotteisuutta. Kukan keskustan viimeistelee kauniisti koristenappi.

>> Paperikukkakranssin ohje Häät.fissä

Kankaisista ruusun terälehdistä kootut koristepallot luovat hääjuhlaan arvokkuutta. Ne voi valmistaa hyvissä ajoin valmiiksi odottamaan häjuhlaa

>> Ruusupallon ohje Häät.fissä

Romanttisia hääkoristeita pastellin sävyissä

Vieraiden onnentoivotukset hääparille kootaan kauniiseen albumiin. Vieraskirjan kantta koristaa pienet paperiruusut ja selkämykseen solmittiin korsteellinen nauha rykelmä.

>> Vieraskirjan ohje Häät.fissä

 


Teksti ja kuvausjärjestelyt Kaarina Korventaka
Koristeet ja ohjeet Sinelli
Kuvat Marjo Koivumäki

 

Ohjeet julkaistu alunperin Häät-lehdessä 2/2012

Muokattu: 20.11.2017