Raggarimorsiamen hääopas neuvoo järjestämään häät pilke silmäkulmassa

Raggarimorsiamen hääopas neuvoo järjestämään häät pilke silmäkulmassa

Toinen kerta toden sanoo? -blogista tuttu ja häämessuillakin huomiota herättänyt Raggarimorsian julkaisi hääoppaan. Gummeruksen kustantamassa Raggarimorsiamen hääoppaassa morsiamen ja hänen läheistensä mentorina hyörii toimittaja ja käsikirjoittaja Minna Dufton eli ”itse ristiriitaisuus ja jo kerran kierrätetty morsmaikku”.

Oppaassaan Raggarimorsian lupaa pitää huolen siitä, että ”kompuroit alttarille juuri sellaisena kuin olet, ilman minkäänlaista pakkopullaa, hirvittävää hiilijalanjälkeä tai mustan pilven lailla perässä kulkevaa häävelkataakkaa”. Moni on nimittäin huomannut, että häävalmistelut muuttavat kylmäpäisimmänkin morsiamen tunnemyrskyissä ajelehtivaksi sekopääksi.

Raggarimorsiamen hääopas neuvoo järjestämään häät pilke silmäkulmassa

Raggarimorsiamen hääoppaasta löytyvät neuvot muun muassa oman morsianpersoonan löytämiseen, ”encore-häiden” järjestämiseen, kaason valintaan, häiden yleisimpien ihmistyyppien tunnistamiseen, sekä moneen muuhun hääseurueen mieltä askarruttavaan asiaan. Apuaan tarjoavat myös kapinallisen morsmaikun ystäväpiiri, kuten hänen personal juristinsa, jonka mielestä avioehto on rakkautta. Raggarimorsian muistuttaa, että naimisiinmenosta ei saa ottaa turhia paineita vaan häät tulisi järjestää pilke silmäkulmassa. Tämän vuoksi tätä kirjaakaan ei pidä unohtaa lukea pilke silmäkulmassa!

Raggarimorsiamen hääopas kannustaa järjestämään hääparin itsensä näköiset häät, olipa kyseessä sitten ensimmäinen, toinen tai neljäs kerta alttarilla. Eli häät, jotka ovat TARPEEKSI täydelliset – kuten kirjailija asian ilmaisee: ”Vähän pieleen on yleisön mieleen.” 

Raggarimorsiamen hääopas
Gummerus
124 sivua
Ovh 29 €

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häiden suunnittelu