Puhdaslinjainen Kero Gold -sormus sopii kaikille sukupuolille

Vuoden Kaunein Sormus 2020 -kilpailun finaalissa kilpailevan Kero Gold -sormuksen on suunnitellut helsinkiläinen kultaseppä ja muotoilija Jussi Louesalmi, 44. 

Jussi Louesalmi on suunnitellut korkealaatuisia uniikkeja koruja sekä korumallistoja pian 20 vuotta eli siitä lähtien, kun hän valmistuttuaan Lahden muotoiluinstituutista vuonna 2002 perusti opiskelukaverinsa, kultaseppä Tero Hannosen kanssa Au3 Kultasepät Helsinkiin.

Louesalmen sormuksia on nähty Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun finaalissa useita kertoja aiemminkin ja vuonna 2017 hän voitti kilpailun Keto-sormuksellaan. 

– Inspiroidun monista näkemistäni ja kokemistani asioista. Luonto on yksi tärkeä voimavara: ajatus kulkee parhaiten luonnossa, Louesalmi pohtii.

Jussi Louesalmi Au3

Kuva Julia Weckman

Jussi Louesalmen tulevaisuuden unelmat liittyvät tasapainoiseen elämään: perheeseen, vapaa-aikaan ja työhön.

– On onnellista, jos työ pysyy kiinnostavana ja motivoivana, ja jos siinä pystyy kehittymään. Haaveilen myös vapaa-ajasta perheeni kanssa. Perheen ja työn tasapaino; sieltä se oma onnellisuuteni löytyy.

Kero Gold -sormus

design Jussi Louesalmi

Au3 Kultasepät

materiaalit 750 keltakulta, ruskeat ja keltaiset timantit

Kero Gold 6 mm hinta alkaen 3398 euroa

Finalistit valinnut raati luonnehti Kero Gold -sormusta muun muassa näin:

"Innovatiivista, epäsymmetristä jalokivien sommittelua. Rohkean maskuliininen timanttisormus."

Äänestä omaa suosikkiasi!

Vuoden Kaunein Sormus 2020 -finaali käynnissä nyt Häät.fissä! Äänestä suosikkiasi 31.10.2020 mennessä.

ÄÄNESTÄ

Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun järjestävät yhteistyössä I love me -tapahtuma (Messukeskus) ja Häät-lehti & Häät.fi. Kilpailu järjestetään 13. kerran. 

Vuoden Kaunein Sormus 2020 -kilpailun teema ”Sinä ja Minä” haastoi korusuunnittelijat pohtimaan, millainen sormus sopisi meille molemmille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Syy samanlaisten sormusten hankintaan voi olla vaikkapa ystävyys, yhteinen harrastus, työ, opiskelu tai rakkaus.

Kilpailuun ilmoitettiin tänä vuonna lähes 50 sormusta, joista korualan, designin ja viestinnän ammattilaisista koostunut raati valitsi 10 finalistia.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset