Poutapilviä-hääkimppu on kaunein

Poutapilviä-hääkimppu on kaunein

Kevään Häät-lehdessä (1/2013) etsittiin kauneinta hääkimppua yleisöäänestyksellä. Lukijamme valitsivat kauneimmaksi hämeenlinnalaisen Jukolan Kukkatalon Poutapilviä -nimisen ruusukimpun ylivoimaisella äänivyöryllä.

Poutapilviä-morsiuskimppu sai 31 prosenttia äänistä. Toiseksi eniten ääniä sai Minna Penttalan, Penttala Floral Design, sitoma Oi mikä herkku -hääkimppu. Se sai 17 prosenttia äänistä. Kolmanneksi sijoittui myös hämeenlinnalaisen Kaisan Kukan Orkideapitsiä-morsiuskimppu, jonka sitoi floristi Auli Tuokko. Orkideapilvi-morsiuskimppu sai 14 prosenttia äänistä.

Poutapilviä-hääkimppu on kaunein

Poutapilviä

Ruusukimppu on kuin raikas kesäpäivän tuulahdus. Kevyt hääkimppu sidottiin kukkien omiin varsiin valkoisista ruusuista, freesioista ja harsokukasta. Kimpun hinta alkaen 50 e.

Morsiuskimpun sitoi Jukolan Kukkatalo, Hämeenlinna.

Poutapilviä-hääkimppu on kaunein

Oi mikä herkku!

Tiiviisti neilikoista sidottu pyöreä kimppu, johon mausteen tuovat pinkin nerinen terälehdet. Kimppua koristaa helmisikermä, ja myös varret on koristeltu kristallein. Hinta noin 145 e.

Neilikkakimpun sitoi Minna Penttala, Penttala Floral Design, Espoo.

Poutapilviä-hääkimppu on kaunein

Orkideapitsiä

Talvisen pitsimäiseen, jäistä puroa muistuttavaan kimppuun on sidottu runsaasti orkidean oksia. Pienet kukinnot kimpun juuressa ovat kermansävyistä tulilatvaa. Helmin koristellun kimpun hinta on noin 265 euroa.

Kimpun sitoi floristi Auli Tuokko, Kaisan Kukka, Hämeenlinna.

 

Kuvat Antti Ruusuvuori

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häiden koristelu