Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Pitsi pitää pintansa hääpuvuissa – Katso suosituimmat 10 hääpukua 2022

Kurkkaa Hääpukukoneen 10 klikatuinta hääpukua alkuvuoden 2022 aikana!

Kaikkein suosituimpia ovat edelleen klassiset pitsiset tai pitsikoristeiset A-linjaiset häämekot. Suosituimmissa puvuissa on pitsisiä yläosia, pitsihihoja ja myös elegantteja, kokonaan pitsisiä laahuksellisia ilmestyksiä. Pitsi pitää pintansa hääpuvuissa vuodesta toiseen!

Suosituimpien hääpukujen budjetit ovat myös hyvin maltillisia, sillä suuren osan hintaluokka on alle 1000 €. Tilasto on poimittu ajalta tammi–heinäkuu 2022.

Onko joku näistä häämekoista myös sinun suosikkisi?


Dama couture LAYLA

1. Layla

Hääpukuliike Kaunis Morsiamen Layla on pitkähihainen boheemi hääpuku, joka on kevyttä pitsikoristelua sifonkia. Sen tyyli on kuin suoraan 70-luvulta.

2. Janina Victoria & Vincent

Janina on vintage-tyyppinen hääpuku pitkillä pitsihihoilla. V-pääntie ja umpinainen selkä. Puku on ollut pitkään yksi Victoria & Vincent -malliston suosikki.

 

 

3. H4311W – Dazzling by Zazabella

Zazabellan Dazzling-mallisto hääpuku H4311W on edulliseen hintaluokkaan (alle 500 €) kuuluva romanttinen hääpuku, jossa pitsinen yläosa ja sifonkinen helmaosa pienellä laahuksella.

 

 

4. 1001 Angela Bianca

Angela Bianca -malliston kepeästi laskeutuva sifonkinen kietaisumallinen hääpuku, jossa olkavarsille ulottuvat hihat. Puku kuuluu edulliseen hintaluokkaan (alle 500 €). Pukua on saatavilla myös muissa väreissä kuin ivoryn värisenä.

 

 

Esther Badgley Mischka Bride

5. Esther Badgley Mischka Bride

Morsiuspukuliike Josefiinan Badgley Mischka Bride Esther-hääpuvussa on helmillä koristeltua pitsiä, joka antaa hoikentavan, pidentävän vaikutelman hääpukuun. Asun kimalteleva tyllihelma vain lisää glamouria ja romantiikkaa.

6. 88126 Justin Alexander 

Porvoolaisen Valkoisen Kreivittären valikoimaan kuuluu Justin Alexanderin merenneitomallinen hääpuku 88126. Se on yksinkertainen ja tyylikäs kreppipuku, jonka helmassa ja selässä on kauniita pitsisiä yksityiskohtia.

Heidi Tuisku Tuhkimotarina avoselkäisen boheemi hääpuku Jamie

7. Jamie Heidi Tuisku Bridal

Heidi Tuiskun Jamie-hääpuku on avoselkäinen. Hihallisen puvun pitsistä tulee mieleen unisiepparit ja 60-luku. Unelmankevyt helma on sileää, hentoista sifonkia.

 

8. Minerva Rebecca Ingram

Sydänkäpy-hääpukuliike Turussa edustaa Maggie Sotteron Rebecca Ingram -mallistoa ja Minerva-hääpukua. Puvussa on huikean kaunis hennosti sävytetty pitsikirjailu, joka valuu kevyesti pukua pitkin laahukseen asti.

9. 8126 Monica Loretti

Monica Loretti hääpuvussa 8126 on sydänpääntie, olkapäille asettuvat olkaimet pienillä hihoilla, pehmeästä pitsistä työstetty yläosa, jota täydentää ilmavan kevyesti laskeutuva sifonkinen alaosa. 

 

10. Medusa Bianco Evento 

Hääpukuliike Seremonian valikoimaan kuuluu Bianco Eventon Medusa-hääpuku, joka on ihanan kevyt a-linjainen morsiuspuku. Pitsisessä yläosassa on v-pääntie ja ¾ pituiset hihat. Helma on laskeutuvaa sifonkia.

 

 

Nämä hääpuvut ja paljon muita Suomessa saatavilla olevia ja sovitettavia hääpukuja löydät Häät.fin Hääpukukoneesta >>

Muokattu: 11.4.2024