Petri Mast nappasi Vuoden Hääyritys 2018 -tittelin

Petri Mast Photography on palkittu Vuoden Hääyritys 2018 -tittelillä lauantaina 19.1.2019 Kaapelitehtaalla viikonlopun Love me do -häätapahtumassa. Jo aiemmin oli selvillä että, yritys oli äänestetty parhaimmaksi Vuoden Hääkuvaaja 2018 -sarjassa. Katso kaikki sarjavoittajat täällä.

Petri Mast Vuoden Hääyritys 2018 voittaja

Tämä menestys tuli suurena yllätyksenä, olen siitä todella iloinen, Petri Mast totesi häntä palkintoseremoniassa haastatelleelle Häät-lehden ja Häät.fin päätoimittaja Sari Yli-Salomäelle.

– Viime vuosina olen Suomessa kuvaamieni häiden lisäksi tehnyt muutamien hääparien kuvauksen ulkomailla, ja teen mielelläni niitäkin myös jatkossa. Nyt varataan jo 2020 päiviä, mutta myös 2019 kalenterissa on tilaa kevään, syksyn ja talvikuukausien kohdalla.

 No storm can hurt us  – Vuoden Hääkuva 2017

Kuva Petri Mast

Vuoden Hääkuva 2017 -kilpailun Petri Mast voitti kuvallaan No storm can hurt us.

Kirkkonummelainen Petri Mast on työskennellyt dokumentaariseen hääkuvaukseen erikoistuneena kuvaajana jo yli 10 vuoden ajan. Suomessa hän on voittanut aiemmin mm. Häät-lehden ja Häät.fin järjestämässä Vuoden Hääkuva -kilpailussa Dokumentaarinen hääkuva -sarjan vuonna 2014 ja kokonaiskilpailun vuonna 2017. Lisäksi hänellä on kunniamainintoja kansainvälisen The Wedding Photojournalist Associationin (WPJA) kilpailuista.

– Aloitin dokumentaarisella hääkuvauksella vuonna 2006 ja olin silloin ensimmäisiä alan kuvaajia, jotka sitä lähtivät tosissaan Suomessa tekemään, Petri Mast muistelee.

Petri Mast tunnetaan myös aktiivisena vaikuttajana ja keskustelijana kuvaajien keskuudessa ja sosiaalisessa mediassa.

Yleisön suosikit esille

Vuoden Hääyritys -kilpailun tarkoituksena on nostaa esille upeita suomalaisia hääyrityksiä. Kilpailun järjesti Love me do yhteistyökumppaneinaan Hää- ja juhlaideasivusto amoriini.com sekä Häät-lehti & Häät.fi.

Vuoden Hääyritys 2018 -äänestyksen lopputulos koostui 75 % yleisön antamista ja 25 % ammattilaisraadin antamista äänistä. Yrityksille 16 kategoriassa kertyi yhteensä yli 42.000 yleisön antamaa ääntä. Ammattilaisraati koostui alan medioista ja ammattilaisista, joiden yritys ei ole mukana äänestyksessä. 

Jo yhdeksäs Love me do -häätapahtuma järjestetään Helsingin Kaapelitehtaalla 19.−20. tammikuuta 2019. Kaksi kertaa vuodessa järjestettävässä häätapahtumassa esittäytyy tällä kertaa yli 180 näytteilleasettajaa.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

HäämessutHääkuvaus