Pehmeän naisellinen Fanny Rose

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Pehmeän naisellinen Fanny Rose

Pehmeän naisellinen Fanny Rose

Annette Tillanderin Fanny Rose -sormuksen pehmeän naisellinen muotokieli hurmasi koruista kiinnostuneet Vuoden Kaunein Sormus 2014 äänestyksessä. Annette on tuottelias suunnittelija, jolta ideat ei lopu.

– Ideoita pulppuaa kokoajan. Olen sanonutkin, että minun pitäisi elää vielä 500 vuotta, jotta ehtisin toteutettua ne kaikki. Ei minulle ainakaan ideoita työpöydän ääressä synny, vaan luonnossa kulkiessa ja arkisissa tilanteissa, vaikka autoa ajaessa, naurahtaa Annette Tillander.

Inspiraationsa Annette ammentaa luonnosta ja kukat viehättävät häntä suuresti. Pehmeä naiselliset ja hauraan herkät muodot tekevät Annetten koruista tunnistettavia.

– Olen aina suunnitellut koruja kuin tekisin niitä itselleni. Onnekseni asiakkaani pitävät samanlaisista hippityylisistä asioita kuin minä, Annette huokaa.

Katso videolta mistä Fanny Rose -sormus on saanut inspiraationsa.

Muokattu: 7.11.2022