Parisuhdeasiantuntijan vinkit: näin puhelin piristää parisuhdetta

Parisuhdeasiantuntijan 5 vinkkiä: näin puhelin piristää parisuhdettasi

Puhelimen käyttö voi joskus aiheuttaa kränää parisuhteessa – varsinkin, jos oma kumppani tuntuu olevan kiinnostuneempi älyluuristaan kuin puolisostaan. Parisuhdetutkija ja -terapeutti Heli Vaaranen antaa viisi vinkkiä fiksuun puhelimen käyttöön parisuhteessa.

1. Sovi kumppanin kanssa pelisäännöt puhelimen käytöstä. Näin molemmat ovat samalla viivalla.

2. Flirttaile rakkaasi kanssa puhelimen välityksellä. Kesken työpäivän lähetetty tekstari tai kuva muistuttaa kumppaniasi siitä, että hän on mielessäsi työpäivänkin aikana.

Parisuhdeasiantuntijan 5 vinkkiä: näin puhelin piristää parisuhdettasi

3. Rauhoittakaa yhteinen ateria puhelinvapaaksi vyöhykkeeksi. Sama koskee hetkeä ennen nukkumaan menoa.

4. Keskity kasvokkain käytäviin keskusteluihin. Rakkaasi tuntee itsensä tärkeäksi, kun jätät viesteihin ja puheluihin vastaamisen myöhemmäksi, ja keskityt täysillä häneen.

5. Hyödynnä puhelimen kalenteria ja laita se muistuttamaan parisuhteen tärkeistä merkkipaaluista, kuten kihla- ja hääpäivästä – äläkä unohda kukkia!

Samsung teetti Respons Analyse -tutkimusyhtiöllä kyselyn, jossa pohjoismaalaisilta ihmisiltä tiedusteltiin heidän suhdettaan puhelimiinsa ja kännykän käytön vaikutusta ihmissuhteisiin. Kyselyyn vastasi tuhat suomalaista. Jopa 58 prosenttia kyselyyn vastanneista uskoo, että älypuhelimen käyttö voi joissakin tapauksissa häiritä parisuhdetta.

Parisuhdeasiantuntijan 5 vinkkiä: näin puhelin piristää parisuhdettasi

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häästressi