Omannäköiset häät ripauksella vanhaa taikaa

Omannäköiset häät ripauksella vanhaa taikaa

Häitä suunnittelevien mielessä pyörii kysymys, millaiset ovat ne omanäköiset häät. Tiina-Emilia Kaunisto ja Erika Voutilainen ovat tehneet uunituoreen hääkirjan morsiuspareille. Siksi tahdot - hääkirja valottaa laajasti häiden historiaa meillä ja muualla, ja auttaa hääparia poimimaan hääperinteistä itselleen sopivimmat.

Siksi tahdot ei kuitenkaan unohda tuoda esiin myös nykyaikaisia näkökulmia ja vaihtoehtoja. Kauniston ja Voutilaisen kirjan tarkoitus onkin kannustaa järjestämään omannäköiset ja ikimuistoiset häät – ripauksella vanhaa taikaa.

Siksi tahdot kokoaa samojen kansien väliin kaiken sen tiedon, jota häitään suunnitteleva joutuu yleensä urkkimaan ja etsimään monesta eri lähteestä. Kirjassa on huomioitu niin parisuhteen rekisteröintiä koskevat seikat, ekologiset valinnat, romantiikka ja onnistuneiden polttareiden sekä hääyön suunnittelu kuin häästressikin. 262 sivuun mahtuu koko häiden kaari, suunnittelusta vuosipäiviin saakka.

Kauniit valokuvat sekä riemukas kuvitus tekevät hääkirjasta loistavan oppaan häistään unelmoiville ja niitä suunnitteleville.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häiden suunnittelu