Niinattaren Mori Lee 2787 on Kaunein Hääpuku 2016

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Niinattaren Mori Lee 2787 on Kaunein Hääpuku 2016

Niinattaren Mori Lee 2787 on Kaunein Hääpuku 2016

Upea Mori Lee by Madeline Gardner -malliston puku 2787 Niinattaresta on valittu Kauneimmaksi Hääpuvuksi 2016 Häät-äänestyksessä!

Voittoisa puku keräsi 15,7 prosenttia annetuista 2661 äänestä. Kolmen parhaan puvun kärki oli tänä vuonna erittäin tasainen, käytännössä koko voittoisa kolmikko oli vain muutaman äänen päässä toisistaan.

Niinattaren Mori Lee 2787 on Kaunein Hääpuku 2016

Kilpailussa toiseksi sijoittui espanjalaisen Pronovias-malliston aistikas Pladie-puku, joka tulee Morsiuspukuliike Josefiinasta.

Niinattaren Mori Lee 2787 on Kaunein Hääpuku 2016

Kolmanneksi kauneimmaksi yleisö äänesti niin ikään Niinattaresta löytyvän MoriLee by Madeline Gardner -puvun 2690.

Tätä pukua ihastelevat kaikki!

Mikä teki Mori Lee 2787:sta voittajan? Mitä siinä tämän hetken morsiamia erityisesti viehättää?

– Tämä puku on viimeisintä huutoa häämuodissa juuri nyt. Siinä on niin kauniit yksityiskohdat ja tämän morsiuspuvun saa joko kokonaan ivoryna tai gold/ivorynä, jolloin gold-pohjaväri tuo pukuun lämpimän sävyn sekä nostaa pitsin ja yksityiskohdat paremmin esille, kertoo hääpukuspesialisti Niina Kuhta Niinattaresta.

– Pukua ihastelevat kaikki vaikka eivät sitä lopulta omaksi puvukseen valitsisikaan. Se todella herättää ihastusta! Ja luonnossa se on sata kertaa kauniimpi kuin kuvissa! Niina Kuhta hehkuttaa.

Niinattaren Mori Lee 2787 on Kaunein Hääpuku 2016

Mori Lee - yksi maailman suosituimmista hääpukumerkeistä

Mori Leen mallisto, yksi Niinattaren laajan valikoiman vankoista tukipilareista, kaappasi siis sijat 1 ja 3.  Miksi Mori Lee on niin suosittu?

– Mori Lee on maailmanlaajuisesti suosituimpia hääpukumerkkejä. Niinattaressa olemme otettuja, että juuri Niinatar valittiin Mori Leen yhteistyökumppaniksi, ja olemme heille koko Euroopan alueella yksi isoimmista asiakkaista. Mori Leella on laaja valikoima, parhain hinta-laatusuhde ja puvut vain ovat niin upeita ja hyvin istuvia! Niitä tullaan ostamaan ja tilaamaan ulkomailta saakka, Niina Kuhta kertoo.

Muista ajanvaraus

Mitä Niinatar tarjoaa morsiamille ja hääpareille? Mitä teiltä kannattaa tulla valitsemaan ja miten kannattaa ottaa yhteyttä?

– Niinattaressa on laaja valikoima toinen toistaan upeampia pukuja, niitä pääsee myös ennakkoon jo kurkistelemaan nettisivuiltamme www.niinatar.fi. Palvelemme ajanvarauksella, joten aika kannattaa varata hyvissä ajoin ennakkoon! Ajanvaraus on ihan ehdoton, sillä asiakkaita on sesonkiaikaan liikenteessä tuhansia samaan aikaan. Morsiuspuku jos mikä on sellainen tuote, että asiakas tarvitsee alan ammattilaista avukseen valitsemisessa ja tietenkin sovituksessa. Niinattaresta löytyy huipputiimi morsiamien avuksi. Ihanien hääpukujen lisäksi meiltä löytyy iltapuvut, vanhojentanssipuvut, karonkka-asut ja tietenkin kaasojen puvut, myös kengät ja asusteet. Miehiä unohtamatta eli Niinattaressa toimii myös miesten pukujen myynti ja vuokrauspalvelut, Niina Kuhta jatkaa.

Niinattaren Mori Lee 2787 on Kaunein Hääpuku 2016

Suomi on merkkihääpukujen mekka

Olet käynyt tutustumassa ulkomaisiin hääpukuliikkeisiin mm. New Yorkissa, mitä tutustumiskäynneistä jäi mieleen ja miten pystyt soveltamaan oppejasi Niinattaressa?

– Kävin kesällä ja syksyllä New Yorkissa ja muutamassa muussa osavaltiossa yritysvierailuilla. Hääpukuliikkeet toimivat ympäri maailman aika samankaltaisin perustein ja toimintatavoin. New Yorkissa monessa paikassa puku piti tilata 9–12 kuukautta ennen hääpäivää, ja hinnat olivat moninkertaiset suomalaisten liikkeiden hintoihin verrattuna. Eli oli upeaa huomata, että Suomi on todellinen hääpukujen mekka ja hinta-laatusuhteeltaan edelläkävijä. Tämä siis aidoissa merkkipuvuissa eli suomalaiset saavat huippulaadukkaat puvut todella järkevin hinnoin, ja tästä tuli todella hyvä ja lämmin mieli. Kiertueeni jatkuu keväällä, jolloin aion käydä useassa Euroopan ykkösliikkeessä, ja he taas tulevat vastavuoroisesti Niinattareen vierailulle. Kun puhun kollegoideni kanssa ympäri maailmaa, huomaan että kaikilla on samat mahdollisuudet ja haasteet. Tuntuu melkein, että puhuisimme kaikki samasta liikkeestä maasta riippumatta, Niina Kuhta summaa.

Lisää ajankohtaista häämuotia ilmaisessa digilehdessä Häät - Häämuoti 2016

Kauneimmat Hääpuvut aiempina vuosina

2015 Signature by Justin Alexander 9776, Morsiuspukuliike Josefiina
2014 Pronovias Octavia, Morsiuspukuliike Josefiina
2013 Lilly 08-3210, Suomen Pukuvuokraamo

Muokattu: 13.11.2017