Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Morsiamet valitsivat Morileen hääpuvun vuoden 2017 kauneimmaksi

Morsiamet valitsivat Morileen hääpuvun vuoden 2017 kauneimmaksi

Romanttisen runsashelmainen Morilee by Madeline Gardner -malliston puku 2808 Niinattaresta on valittu Kauneimmaksi Hääpuvuksi 2017 Häät-äänestyksessä! 

Voittoisa puku keräsi 17,3 prosenttia annetuista 2483 äänestä Kaunein Hääpuku 2017 -kilpailussa. Morilee-malliston vahvasta suosiosta Suomessa kertoo se, että Niinattaren kilpailuun ilmoittama Morilee-malliston puku voitti äänestyksen myös vuosi sitten

Morsiamet valitsivat Morileen hääpuvun vuoden 2017 kauneimmaksi

Toiseksi kauneimmaksi hääpuvuksi vuonna 2017 yleisö äänesti Aurora Raiskisen suunnitteleman Laura-puvun, joka kuuluu Suomessa valmistettavaan Aurora Collection -mallistoon.

Helsinkiläisen Aurora Raiskisen suunnittelutyölle on tällä hetkellä kovasti tilausta, sillä hän nappasi myös Vuoden Suomalainen Hääpukusuunnittelija 2016 -tittelin lokakuussa Love Me Do -messuilla Helsingissä.

Morsiamet valitsivat Morileen hääpuvun vuoden 2017 kauneimmaksi

Kilpailu toisesta ja kolmannesta sijasta oli äärimmäisen tiukka. Lopulta kolmanneksi sijoittui voittajapuvun tavoin Madeline Gardnerin suunnittelema, Morileen sisarmallisto Angelina Faccenda Couturen ylellinen puku 1301, joka tulee Morsiuspukuliike Josefiinasta.

 

Ensimmäinen puku myytiin puolessa tunnissa!

– Kun saimme ensimmäisen sovituskappaleen tätä Morilee-malliston pukua, se myytiin alta puolen tunnin ensimmäiselle morsiamelle, hääpukuspesialisti Niina Kuhta Niinattaresta muistelee.

– Olin heti varma, että tästä tulee yksi yleisön lemmikeistä. Puvun hinta on 1499 euroa, ja sitä saa mielellään tulla sovittamaan meille Niinattareen, Niina Kuhta kannustaa.

Morsiamet valitsivat Morileen hääpuvun vuoden 2017 kauneimmaksi

Mikä tekee Morileesta mallistona niin suositun? 

– Morilee-malliston suosio vuosi toisensa perään on käsittämättömän huikea. Tästä hääpukumallistosta löytyy monta suosikkipukua, ja hinta-laatusuhde on morsianten mielestä loistava, Niina Kuhta kertoo.

– Olemme Niinattaressa ylpeitä, kun voimme edustaa Morilee-mallistoa täällä. Teemme läheistä yhteistyötä valmistajan kanssa, ja on ihana vaihtaa mielipiteitä muun muassa suunnittelijoiden kanssa, Niina Kuhta hehkuttaa.

Muista ajanvaraus

Mitä Niinatar tarjoaa morsiamille ja hääpareille? Mitä Niinattaresta kannattaa tulla etsimään ja miten toimia?

– Niinattaressa on laaja valikoima toinen toistaan upeampia pukuja, niitä pääsee myös ennakkoon jo kurkistelemaan nettisivuiltamme www.niinatar.fi. Palvelemme ajanvarauksella, joten aika kannattaa varata hyvissä ajoin ennakkoon! Ajanvaraus on ihan ehdoton, sillä asiakkaita on sesonkiaikaan liikenteessä tuhansia samaan aikaan. Morsiuspuku jos mikä on sellainen tuote, että asiakas tarvitsee alan ammattilaista avukseen valitsemisessa ja tietenkin sovituksessa. Niinattaresta löytyy huipputiimi morsiamien avuksi. Ihanien hääpukujen lisäksi meiltä löytyy iltapuvut, vanhojentanssipuvut, karonkka-asut ja tietenkin kaasojen puvut, myös kengät ja asusteet. Miehiä unohtamatta eli Niinattaressa toimii myös miesten pukujen myynti ja vuokrauspalvelut, Niina Kuhta jatkaa.

– Olin heti varma, että tästä tulee yksi yleisön lemmikeistä, Niina Kuhta iloitsee.

Katso lisää ajankohtaista häämuotia ILMAISESSA digilehdessä Häämuoti 2017

 

Kauneimmat Hääpuvut aiempina vuosina

2016 Morilee 2787, Niinatar
2015 Signature by Justin Alexander 9776, Morsiuspukuliike Josefiina
2014 Pronovias Octavia, Morsiuspukuliike Josefiina
2013 Lilly 08-3210, Suomen Pukuvuokraamo

Muokattu: 13.11.2017