Mikä trendaa häissä vuonna 2021?

Hääperinteiden rikkominen
 on yksi vuoden 2020 trendi. Ajattelu jatkaa nousuaan myös tulevana vuonna. Hääparit ottavat käyttöön ja jättää noudattamatta perinteitä ja tapoja yksilöllisistä tarpeistaan, ei siksi että niin kuuluu tehdä.

Elli Ojankoski Hashtag Häät -blogista teki ennusteen mikä on in vuonna 2021. Elli nostaa esiin esimerkiksi geometrisuuden ja uudistetun bohon morsiamen hääpukeutumisessa.

– Hääpuvuissa nähdään mm. kasari-henkeä. Isoja hihoja, mutta modernisti. Tämä on tosi tyylikästä ja freesiä, ja mikä parasta, tämän pystyy toteuttamaan juurit niin näyttävästi tai hillitysti kuin itse haluaa, Elli kertoo.

Katso oheiselta videolta mitkä kaikki asiat ovat Ellin mukaan 9 nousussa olevaa häätrendiä vuodelle 2021.

Häätrendeistä ja häistä bloggaava Elli Hashtag Häät -blogista kokosi tulevan vuoden 2021 kuumimmat trendit. Mitkä värit ovat nyt nousussa, entä millaisia hääpukuja tullaan näkemään paljon? Missä järjestät ensi vuonna trendikkäimmät häät? Katso videolta Ellin ennusteet vuodelle 2021!

Elli nostaa esiin trendaavana asiana myös uudet hääjuhlapäivät. Yhä useampi pohtii perjantaita, arkipyhää tai sunnuntaita hääpäiväkseen.

– Ihmisten työ on tosi erilaista kuin aiemmin! Perinteiset lauantaihäät ei ole enää ainoa vaihtoehto. Kun pidät häät rohkeasti perjantaina, juhla voi ollakin vaikka cocktai-tilaisuus. Tai jos juhlitte sunnuntaina, teillä voi olla brunssihäät. Perjantaihäät voivat tosiaan olla cocktailtilaisuus, koska hääleikit ja hääbuffa ei ole teidän juttu!

Tietoisku: Häätrendit 2021 by Hashtag Häät -video on ensiesitetty Häämessut netissä syksy 2020 -ohjelmistossa.

Tutki lisää vuoden 2021 häämuotitrendejä Häät.fistä

Häälook 2021: Eleetön minimalismi & ylellisen elegantti

Häämuoti 2021: Pehmeä boho & huoleton kepeys

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häiden suunnittelu