Uusi häämuoti 2021: Esittelyssä pehmeämpi boho & huoleton kepeys

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Häämuoti 2021: tutustu videolla pehmeään bohoon & huolettomaan kepeyteen

Barcelonan häämuotiviikoilla syyskuussa 2020 esiteltiin kansainvälisten huippuhääpukumerkkien ja haute couture -suunnittelijoiden pukuja vuodelle 2021. Katso videolta uusimmat pehmeät boho ja huolettoman keveät hääpukutrendit vuodelle 2021.

2021 häämuodissa trendaa juuri nyt

New boho 2021

Bohomuoti on kulkenut pitkän matkan rouheasta latoromantiikasta tämän hetken herkkään tyyliin. Vuoden 2021 hääpuvuissa tuuli leikkii leijailevissa kankaissa ja mekot ovat entistä pehmeämpiä ja kevyempiä.

Effortless

Häämuoti 2021 on huolettomuutta ja helppoutta. Näissä häämekoissa on ihanaa olla, ja vain hymyillä – olla onnellinen.

Backs

Häämekon selkä on vuonna 2021 vähintään yhtä tärkeä kuin asun etuosa. Säväytä paljaalla iholla tai upealla koristelulla!

Kiinnostaako minimalismi ja klassinen tyylikkyys enemmän?

Katso Häät.fistä uusimmat eleettömät minimalistiset & ylellisen elegantit hääpukutrendit vuodelle 2021.

Uusi häämuoti 2021: Pehmeämpi boho & huoleton kepeys -video on ensiesitetty Häämessut netissä syksy 2020 -ohjelmistossa.

Löydä omat suosikkisi Hääpukukoneesta!

Hääpukukone auttaa sinua löytämään kaikki ajankohtaiset, Suomessa saatavilla olevat häämekot ja niiden ostopaikat. Selaa, suodata ja jaa itsellesi mieluisat morsiuspukuehdokkaat.

Häät.fi Hääpukukoneeseen >>

Muokattu: 11.11.2020