Minimalismi on nousussa hääpuvuissa – katso Hääpukukoneen klikatuimmat hääpuvut 2023

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Minimalismi on nousussa hääpuvuissa – katso Hääpukukoneen klikatuimmat hääpuvut 2023

Kurkkaa Hääpukukoneen 10 klikatuinta hääpukua tähän mennessä vuonna 2023!

Pitsiset hääpuvut ovat menettäneet suosiotaan vuoden 2023 aikana paljon! Vielä viime kaudella pitsipuvut olivat suosituimpia Hääpukukoneessa. Nyt suosikkeja ovat puhdaslinjaiset ja minimalistiset A-linjaiset ja maltilliset prinsessahelmaiset häämekot. Mukaan mahtuu myös sifonkihihoja.

Suosituimpien hääpukujen budjetit ovat edelleen myös hyvin maltillisia. Suuren osan hintaluokka on alle 1000 €. Tilasto on poimittu ajalta tammi–syyskuu 2023.

Mikä näistä häämekoista on sinun suosikkisi?


Kuva Pehmeää pitsiä ja sifonkia.

1. Layla

Viime vuodenkin suosituin häämekko oli Layla, niin tänäkin vuonna. Hääpukuliike Kaunis Morsiamen Layla on pitkähihainen boheemi hääpuku, joka on kevyttä pitsikoristelua sifonkia. Sen tyyli on kuin suoraan 70-luvulta.

KATSO PUKU HÄÄPUKUKONEESTA

hääpuku Imperia Bianco Evento Seremoniasta

2. Imperia – Bianco Evento

Hääpukuliike Seremonian valikoimasta löytyvä Imperia-hääpuku on valintasi kun et halua mitään koristeita tai laahusta. Bianco Eventon Imperia on pelkistetyn tyylikäs morsiuspuku. Kreppikangas laskeutuu kauniisti. Takana v-pääntie.

KATSO PUKU HÄÄPUKUKONEESTA

Hääpuku 88109 Justin Alexander

3. 88109 – Justin Alexander

Hääpukuliike Valkoisen kreivittären 88109-hääpuku on Justin Alexander -mallistoa. Elegantti, eleetön ja ylellinen hääpuku on hohtavaa mikadoa, jossa taskut! Selkäpuolen viimeistelee alas asti ylettyvä nappirivi.

KATSO PUKU HÄÄPUKUKONEESTA

hääpuku 1005 Angela Bianca

4. 1005 – Angela Bianca

Angela Biancan satiinista valmistettu tyylikkään minimalistinen, prinsessatyylinen hääpuku, jos V-pääntie sekä edessä että takana. Viettävinä yksityiskohtina toimivat näyttävä kellohelma, taskut ja keskipitkä laahus. Angela Bianca -hääpuvut saatavissa kokoluokissa EU34-56.

KATSO PUKU HÄÄPUKUKONEESTA

hääpuku Kalista Heidi Tuisku

5. Kalista – Heidi Tuisku

Heidi Tuiskun Kalista-hääpuku on vintage-henkisestä point d’esprit -tyllistä tehty morsiuspuku. Siinä yhdistyy vartaloa myötäilevät muodot sekä liehuva runsaus. Saatavilla kokonaan ivory ja champagne- tai nude-pohjainen versio.

KATSO PUKU HÄÄPUKUKONEESTA

Hääpuku 8245 Monica Loretti

6. 8245 – Monica Loretti

Kokosifonkinen A-linjainen hääpuku, halkiolla tai ilman, muodikkailla pitkillä pussihihoilla, V-pääntiellä ja drapeeratulla yläosalla. Monica Loretti -hääpuvut on saatavissa kokoluokissa EU34-52.

KATSO PUKU HÄÄPUKUKONEESTA

Hääpuku 8126 Monica Loretti

7. 8126 – Monica Loretti

Sydänpääntie, olkapäille asettuvat olkaimet pienillä hihoilla, pehmeästä pitsistä työstetty yläosa, jota täydentää ilmavan kevyesti laskeutuva sifonkinen alaosa. Monica Loretti -hääpuvut on saatavissa kokoluokissa EU34-52.

KATSO PUKU HÄÄPUKUKONEESTA

hääpuku Alina Justin Alexander

8. Alina – Justin Aalexander

Hääpukuliike Valkoisen kreivittären elegantti Justin Alexander -hääpuku on klassinen mikadokankainen prinsessahääpuku, jossa vedostettu vyötärö tekee kapean uuman.

KATSO PUKU HÄÄPUKUKONEESTA

hääpuku 20177 Amelie Bridal

9. 20177 – Amelie Bridal

Amèlie Bridalin kapealinjainen tylliä ja pitsiä yhdistelevä hääpuku 20177.

KATSO PUKU HÄÄPUKUKONEESTA

Hääpuku 08-4333-cr Lilly

10. 08-4333-CR – Lilly

Tanskalaisen Lillyn rento hääpuku boho-tyyliin. Kukkapitsistä valmistettu istuva yläosa 3/4-pituisilla hihoilla, hääpuvun georgette-helma antaa tälle häämekolle ilmavan keveyden ilmeen.

KATSO PUKU HÄÄPUKUKONEESTA

Nämä hääpuvut ja paljon muita Suomessa saatavilla olevia ja sovitettavia hääpukuja löydät Häät.fin Hääpukukoneesta >>

Muokattu: 15.12.2023