Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Millainen morsian, sellainen hääkimppu

Millainen morsian, sellainen hääkimppu

Kukkakoristeet ovat häissä yhtä yleinen näky kuin hääpari itsekin. Sekä juhlapaikka että hääparille tärkeät ihmiset – kaaso, bestman ja vanhemmat – saavat koristeeksi omat kukkansa. Pääosassa on kuitenkin usein morsiamen pitelemä hääkimppu. Millaisia kimppuja morsiamilla nähdään tänä kesänä?

Kukkia valitessa ykkössijalla ovat useimmiten morsiamen toiveet, ja häävalmisteluiden aikana ehditään selata läpi iso kasa kuvia lehdistä ja netistä ideoita etsiessä. Kukkien tyylin voi sitoa esimerkiksi vuodenaikaan tai häiden teemaan.

– Jos teemana on esimerkiksi luonto, kukka-asetelmissa ja kimpuissa voi olla mukana vaikkapa heiniä ja sammalta, ehdottaa floristimestari Saija Sitolahti Järvenpään kukkatalosta.

– Tiedän myös yhdet häät, joissa palloteema näkyi niin kirkossa olevissa kukissa kuin pöytäasetelmissakin. Morsiuskimppu ei sentään ollut pallo, vaan sydämenmallinen, ruusuista tehty ihanuus.
 

Millainen morsian, sellainen hääkimppu
Millainen morsian, sellainen hääkimppu

Muokattu: 15.6.2022