Made in Haven -tapahtumassa esittäytyi tarkasti valittuja hääpalveluita

Helsingin toiseksi vanhimmassa kivitalossa koettiin helmikuisena lauantaina aivan ainutlaatuinen häiden teemoittama tapahtuma, jossa 120 vieraan ja 14 näytteilleasettajien yhdessä luoma tunnelma oli käsinkosketeltavan henkilökohtainen ja intiimi.

Made in Haven 2019

Kuva Camilla Bloom

Made in Haven -tapahtuma järjestettiin 16.2.2019 Helsingin historiaa tihkuvan Restaurant Havenin saleissa, jotka toimivat korkeatasoisina puitteina erilaisille juhlille meren äärellä pääkaupungin sydämessä.

Made in Haven 2019

Kuva Oka Morikawa

Made in Haven 2019

Kuva Camilla Bloom

Hääjuhlaan voit valita juuri haluamasi palvelut tai antaa Hotel Havenin järjestää koko tapahtuman avaimet käteen -periaatteella. Muun muassa kuljetukset hoitaa tyylillä Helsinki Limo. Lue Restaurant Havenissa juhlituista Emmyn ja Harrin juhannushäistä täällä.

Made in Haven 2019

Kuva Oka Morikawa

Hotel Haven siintelee monen hääparin unelmana hääyönviettohotellia etsittäessä. Tapahtuman aikana kävijöillä oli mahdollisuus käydä tutustumassa hotellin tyylikkäisiin huoneisiin ja sviitteihin.

Joko tiedät, mitä maailmalla trendaava staycation tarkoittaa? Jos häästressi alkaa hiipiä selkäytimeen ja suunnittelu muuttuu pikkuriidoiksi, ottakaa pieni irtiotto arjesta ja lähtekää kokemaan Rakkauden Huumaa Havenissa. 

Made in Haven 2019

Kuva Camilla Bloom

Katri Niskanen (oik.) oli mukana Made in Haven -tapahtumassa esittelemässä uutta KATRI NISKANEN Bridal -kokoelmaansa. – 30 hääpuvun mallistossamme on nyt paljon selkeälinjaisia uutuuksia modernien asujen ystäville, Katri Niskanen vinkkaa.

Katso kuvat Made in Haven Salonkinäytöksestä jutun alaosassa!

Made in Haven 2019

Kuva Camilla Bloom

– Näemme isoimpana trendinä sulhasten pukeutumisessa sen, että häihin hankitaan nyt puku, jolle on muutakin käyttöä ja häihin se asustetaan juhlavasti, Timo Tuominen Turolta kertoi. – Suosituimpina väreinä jatkavat sinisen sävyt ja graafinen skaala harmaasta mustaan.

Made in Haven 2019

Kuva Camilla Bloom

Peetu Parta ja Jasmiina Riikonen nauttivat tapahtuman mielenkiintoisesta ohjelmasta, ensiluokkaisista tarjoiluista ja intiimeistä keskustelutuokioista huolella valittujen laadukkaiden palveluntarjoajien kanssa. – Voimme lämpimästi suositella Made in Haven -tapahtumaa tyylikkäitä ja klassisia häitä suunnitteleville pareille, vuodelle 2020 häitään suunnitteleva pari vinkkasi. Voit lukea lisää Jasmiinan ajatuksia tapahtumasta hänen Häähumua-blogistaan.

Made in Haven 2019

Kuva Camilla Bloom

Pertti Huhtilainen Hää- ja juhlasuunnittelutoimisto Divinesta kiitteli sitä, että tapahtumaan saapuneilla vierailla oli ollut erinomaisia kysymyksiä häiden suunnittelusta ja hääsuunnittelijan valinnasta.

Katso kuvat Divinen upeista juhlakattauksista jutun alaosassa!

Made in Haven 2019

Kuva Camilla Bloom

Kruununhaassa sijaitsevan Chjokon pisteellä oli esillä vieraslahjaideoita, uutta rubysuklaata ja pralineja jälkiruokapöytään. Chjokosta voi tilata myös suussa sulavan hääkakun!

Made in Haven 2019

Kuva Camilla Bloom

Tuleva morsian Aino Anttolainen (oik.) nautti Made in Haven -tapahtuman ylellisestä tunnelmasta yhdessä kaasonsa Kiira Petitin kanssa. – Pienemmässä tapahtumassa tulee juteltua lähes kaikkien näytteilleasettajien kanssa, Aino kiitteli.

Made in Haven 2019

Kuva Camilla Bloom

– Sain tänään jutella yllättävän usein miesten kihla- ja vihkisormuksista, kultaseppämestari Pekka Kulmala Kultaseppä Kulmalasta hämmästeli. – Siis kyllä, sulhanenkin voi valita kaksi sormusta – mikä ettei! Kultaseppä Kulmalassa on viime vuosina panostettu miesten sormuksiin, joten valinnanvaraa löytyy niin kivettömissä kuin kivellisissä sormuksissa, ja mittatilauksena toiveensa voi toteuttaa viimeistä yksityiskohtaa myöten.

Made in Haven 2019

Kuva Camilla Bloom

Häät-media ja Riia Koivisto (kesk.) F.A.B. Makeup & Hair | Floralista kysyivät yhteistuumin tapahtuman kävijöiltä, millainen morsiamen look heitä tällä hetkellä eniten houkuttaa. Neljä ehdokasta voit tarkistaa täältä.

Made in Haven 2019

Kuva Camilla Bloom

Sarah Pidone ja Kerkko Honkaniemi tykkäsivät Made in Haven -tapahtuman ja Restaurant Havenin lämminhenkisestä tunnelmasta. – Suosittelisin tätä tapahtumaa enemmin kaupunkihäitä kuin DIY-henkisiä latohäitä miettiville hääpareille, tapahtumasta myös Mon Rêve d’Amour -blogissaan kertonut Sarah mietti.

Made in Haven 2019

Kuva Camilla Bloom

– Hääkuvaajaa valitessaan parin kannattaa pyytää kiinnostavilta kuvaajilta nähtäväkseen mieluummin kaikki kuvat yksistä häistä kuin yksittäisiä otoksia monista eri häistä tai stailatuista kuvauksista, valokuvaaja Oka Morikawa vinkkasi hääpareille. – Näin voi varmistua, että kuvaaja osaa tallentaa koko päivän tasalaatuisesti ja sellaisena kuin se todellisuudessa vietetään.

Made in Haven 2019

Kuva Camilla Bloom

– Häämatkakohteista nousussa ovat nyt Malediivit, Skotlanti ja Vietnam, Antti Raitamaa Mr Travelista kertoi. – Räätälöimällä häämatkasta saa juuri parin näköisen ja molemmille sopivan, koska yhteen matkaan voi yhdistää kaupunkia ja rantaa tai aktiiviloman ja löhöilykohteen.

Made in Haven 2019

Kuva Camilla Bloom

Heidi M. Mantere viuluineen loihti juhlan tuntua Made in Haven -tapahtumaan.

Made in Haven 2019

Kuva Camilla Bloom

– Tapahtuman järjestelyistä vastannut Aino Collan-Jyränoja Hotel Havenista ja juontaja Shirly Karvinen poseerasivat Dalis Interiorin kukkaseinän edessä ja iloitsivat tapahtuman upeasta tunnelmasta. – Helmikuussa 2020 taas nähdään näissä merkeissä! he lupasivat.

Kuvat Camilla Bloom ja Oka Morikawa

Luo uniikki tunnelma persoonallisella koristelulla

Inspiraatiokattaukset Restaurant Havenin saleihin oli loihtinut Hää- ja juhlasuunnittelutoimisto Divine.

– Ammattinsa osaava juhlasuunnittelija luo jokaisista häistä parin näköisen persoonallisen juhlan eikä kopioi jo toteutettuja ideoita, hääsuunnittelija Pertti Huhtilainen mainitsee.

Klikkaa gallerian kuvia niin näet ne suurempina!

Häämuotia tyylillä

Made in Haven -tapahtuman salonkinäytös koostui Katri Niskasen hääpuvuista, Turon miestenpuvuista ja Kultaseppä Kulmalan koruista. Mallien lookit ja kukat loihti Riia Koivisto F.A.B. Makeup & Hair | Floralista, ja kokonaisuuden stailasi Vesa Silver.

Klikkaa gallerian kuvia niin näet ne suurempina!

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä HOTEL HAVEN

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämessut