Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Häiden suunnitteluopas

Made in Haven -tapahtumassa esittäytyi tarkasti valittuja hääpalveluita

Helsingin toiseksi vanhimmassa kivitalossa koettiin helmikuisena lauantaina aivan ainutlaatuinen häiden teemoittama tapahtuma, jossa 120 vieraan ja 14 näytteilleasettajien yhdessä luoma tunnelma oli käsinkosketeltavan henkilökohtainen ja intiimi.

Made in Haven 2019

Kuva Camilla Bloom

Made in Haven -tapahtuma järjestettiin 16.2.2019 Helsingin historiaa tihkuvan Restaurant Havenin saleissa, jotka toimivat korkeatasoisina puitteina erilaisille juhlille meren äärellä pääkaupungin sydämessä.

Made in Haven 2019

Kuva Oka Morikawa

Made in Haven 2019

Kuva Camilla Bloom

Hääjuhlaan voit valita juuri haluamasi palvelut tai antaa Hotel Havenin järjestää koko tapahtuman avaimet käteen -periaatteella. Muun muassa kuljetukset hoitaa tyylillä Helsinki Limo. Lue Restaurant Havenissa juhlituista Emmyn ja Harrin juhannushäistä täällä.

Made in Haven 2019

Kuva Oka Morikawa

Hotel Haven siintelee monen hääparin unelmana hääyönviettohotellia etsittäessä. Tapahtuman aikana kävijöillä oli mahdollisuus käydä tutustumassa hotellin tyylikkäisiin huoneisiin ja sviitteihin.

Joko tiedät, mitä maailmalla trendaava staycation tarkoittaa? Jos häästressi alkaa hiipiä selkäytimeen ja suunnittelu muuttuu pikkuriidoiksi, ottakaa pieni irtiotto arjesta ja lähtekää kokemaan Rakkauden Huumaa Havenissa. 

Made in Haven 2019

Kuva Camilla Bloom

Katri Niskanen (oik.) oli mukana Made in Haven -tapahtumassa esittelemässä uutta KATRI NISKANEN Bridal -kokoelmaansa. – 30 hääpuvun mallistossamme on nyt paljon selkeälinjaisia uutuuksia modernien asujen ystäville, Katri Niskanen vinkkaa.

Katso kuvat Made in Haven Salonkinäytöksestä jutun alaosassa!

Made in Haven 2019

Kuva Camilla Bloom

– Näemme isoimpana trendinä sulhasten pukeutumisessa sen, että häihin hankitaan nyt puku, jolle on muutakin käyttöä ja häihin se asustetaan juhlavasti, Timo Tuominen Turolta kertoi. – Suosituimpina väreinä jatkavat sinisen sävyt ja graafinen skaala harmaasta mustaan.

Made in Haven 2019

Kuva Camilla Bloom

Peetu Parta ja Jasmiina Riikonen nauttivat tapahtuman mielenkiintoisesta ohjelmasta, ensiluokkaisista tarjoiluista ja intiimeistä keskustelutuokioista huolella valittujen laadukkaiden palveluntarjoajien kanssa. – Voimme lämpimästi suositella Made in Haven -tapahtumaa tyylikkäitä ja klassisia häitä suunnitteleville pareille, vuodelle 2020 häitään suunnitteleva pari vinkkasi. Voit lukea lisää Jasmiinan ajatuksia tapahtumasta hänen Häähumua-blogistaan.

Made in Haven 2019

Kuva Camilla Bloom

Pertti Huhtilainen Hää- ja juhlasuunnittelutoimisto Divinesta kiitteli sitä, että tapahtumaan saapuneilla vierailla oli ollut erinomaisia kysymyksiä häiden suunnittelusta ja hääsuunnittelijan valinnasta.

Katso kuvat Divinen upeista juhlakattauksista jutun alaosassa!

Made in Haven 2019

Kuva Camilla Bloom

Kruununhaassa sijaitsevan Chjokon pisteellä oli esillä vieraslahjaideoita, uutta rubysuklaata ja pralineja jälkiruokapöytään. Chjokosta voi tilata myös suussa sulavan hääkakun!

Made in Haven 2019

Kuva Camilla Bloom

Tuleva morsian Aino Anttolainen (oik.) nautti Made in Haven -tapahtuman ylellisestä tunnelmasta yhdessä kaasonsa Kiira Petitin kanssa. – Pienemmässä tapahtumassa tulee juteltua lähes kaikkien näytteilleasettajien kanssa, Aino kiitteli.

Made in Haven 2019

Kuva Camilla Bloom

– Sain tänään jutella yllättävän usein miesten kihla- ja vihkisormuksista, kultaseppämestari Pekka Kulmala Kultaseppä Kulmalasta hämmästeli. – Siis kyllä, sulhanenkin voi valita kaksi sormusta – mikä ettei! Kultaseppä Kulmalassa on viime vuosina panostettu miesten sormuksiin, joten valinnanvaraa löytyy niin kivettömissä kuin kivellisissä sormuksissa, ja mittatilauksena toiveensa voi toteuttaa viimeistä yksityiskohtaa myöten.

Made in Haven 2019

Kuva Camilla Bloom

Häät-media ja Riia Koivisto (kesk.) F.A.B. Makeup & Hair | Floralista kysyivät yhteistuumin tapahtuman kävijöiltä, millainen morsiamen look heitä tällä hetkellä eniten houkuttaa. Neljä ehdokasta voit tarkistaa täältä.

Made in Haven 2019

Kuva Camilla Bloom

Sarah Pidone ja Kerkko Honkaniemi tykkäsivät Made in Haven -tapahtuman ja Restaurant Havenin lämminhenkisestä tunnelmasta. – Suosittelisin tätä tapahtumaa enemmin kaupunkihäitä kuin DIY-henkisiä latohäitä miettiville hääpareille, tapahtumasta myös Mon Rêve d’Amour -blogissaan kertonut Sarah mietti.

Made in Haven 2019

Kuva Camilla Bloom

– Hääkuvaajaa valitessaan parin kannattaa pyytää kiinnostavilta kuvaajilta nähtäväkseen mieluummin kaikki kuvat yksistä häistä kuin yksittäisiä otoksia monista eri häistä tai stailatuista kuvauksista, valokuvaaja Oka Morikawa vinkkasi hääpareille. – Näin voi varmistua, että kuvaaja osaa tallentaa koko päivän tasalaatuisesti ja sellaisena kuin se todellisuudessa vietetään.

Made in Haven 2019

Kuva Camilla Bloom

– Häämatkakohteista nousussa ovat nyt Malediivit, Skotlanti ja Vietnam, Antti Raitamaa Mr Travelista kertoi. – Räätälöimällä häämatkasta saa juuri parin näköisen ja molemmille sopivan, koska yhteen matkaan voi yhdistää kaupunkia ja rantaa tai aktiiviloman ja löhöilykohteen.

Made in Haven 2019

Kuva Camilla Bloom

Heidi M. Mantere viuluineen loihti juhlan tuntua Made in Haven -tapahtumaan.

Made in Haven 2019

Kuva Camilla Bloom

– Tapahtuman järjestelyistä vastannut Aino Collan-Jyränoja Hotel Havenista ja juontaja Shirly Karvinen poseerasivat Dalis Interiorin kukkaseinän edessä ja iloitsivat tapahtuman upeasta tunnelmasta. – Helmikuussa 2020 taas nähdään näissä merkeissä! he lupasivat.

Kuvat Camilla Bloom ja Oka Morikawa

Luo uniikki tunnelma persoonallisella koristelulla

Inspiraatiokattaukset Restaurant Havenin saleihin oli loihtinut Hää- ja juhlasuunnittelutoimisto Divine.

– Ammattinsa osaava juhlasuunnittelija luo jokaisista häistä parin näköisen persoonallisen juhlan eikä kopioi jo toteutettuja ideoita, hääsuunnittelija Pertti Huhtilainen mainitsee.

Klikkaa gallerian kuvia niin näet ne suurempina!

Häämuotia tyylillä

Made in Haven -tapahtuman salonkinäytös koostui Katri Niskasen hääpuvuista, Turon miestenpuvuista ja Kultaseppä Kulmalan koruista. Mallien lookit ja kukat loihti Riia Koivisto F.A.B. Makeup & Hair | Floralista, ja kokonaisuuden stailasi Vesa Silver.

Klikkaa gallerian kuvia niin näet ne suurempina!

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä HOTEL HAVEN

Muokattu: 29.2.2020

Lue lisää samasta aiheesta

Ilmainen ja muokattava häiden muistilista löytyy Häät.fistä

Kun kaipaat häidesi suunnittelun tueksi hääsuunnittelu listaa, muistilistaa tai to do -suunnitelmaa,...

Laske hääbudjetti helposti ja nopeasti Häät.fissä

Häiden rahamenot aiheuttavat usein pään vaivaa, siksipä Häät.fin häiden suunnittelutyökaluissa on il...

Häävieraslistan hallitseminen on yksinkertaista Häät.fissä

Mihin ihmeeseen alan kerätä häiden vieraslistaa? Häät.fissä on vieraslista-työkalu, jonka avulla lu...

Aloita häiden suunnittelu ottamalla maksuttomat häiden suunnittelutyökalut käyttöön

Häät.fin häiden suunnittelutyökalujen avulla suunnittelet onnistuneet häät helposti. Käytössäsi on i...

Häät.fi uudistuu huhtikuussa 2024

Häät.fi on julkaistu uudistuneena! Lisää näppäriä ominaisuuksia häiden suunnitteluun on tulossa pian...

Kuka saa hääkutsun? Mitä tapakouluttaja tästä sanoo

Kutsu hääjuhlaan on usein hyvin odotettua postia. Vieraslistan laatiminen aiheuttaa silti monelle pa...

Mainos

Yksinkertainen on kaunista – modernin minimalistiset häät rohkeasti, tyylikkäästi ja persoonallisesti

Modernin minimalistisissa häissä vähemmän on enemmän. Herkät valkoiset kevätkukat korostavat rakkauden juhlan ainutkertaista tunnelmaa. Mikä väripaletti on avainasemassa? Entä millä muilla keinoin häiden tyylistä saa minimalistisen?

boheemi valkoinen minimalistinen hääkattaus

Kuva Maria Hedengren

Levollinen kokonaisuus syntyy siitä, että yksityiskohtia lisätään vain tarkkaan harkiten.

Luonnonmateriaaleista valmistetut pöytäliinat, korkeat kynttilät, käsintehdyt keraamiset lautaset ja modernilla typografialla painetut siemenpaperituotteet muodostavat hallitun kokonaisuuden.

Näyttävyyttä kokonaisuuteen tuo runsaat tuorekukkainstallaatiot, jotka erottuvat valkoista seinää vasten ja muodostavat upean taustan seremonialle ja hääkuvaukselle.

Kakun huippumoderni veistoksellinen muoto ja rauhallinen värimaailma ovat V.K. Cake & Sculptingin käsialaa.


”Neutraalit värit sitovat kattauksen elementit toisiinsa.”


Viettelevä valkoinen edustaa rauhaa ja tyyneyttä

Niukkaan väripalettiin koottiin runsaasti valkoisen ja harmaan sävyjä sekä hentoa kevään vihreää, jotka yhdessä muodostavat pehmeästi sointuvan harmonian.

Ota värit muistiin tallentamalla ne omaan käyttöösi!

Väripaletti modernin minimalistisiin häihin

4 vinkkiä moderniin hääkattaukseen

1. Vain muutama väri
2. Erilaiset tekstuurit
3. Elävän näköiset niittymäiset kukat
4. Ei mitään turhaa. Keep it simple!

morsian hääpuku ja hääkimppu

Kuva Maria Hedengren

Morsian

MAJ:n kampaaja ja meikkaaja Shirin saapui paikan päälle loihtiakseen morsiamelle minimalistisen lookin, jonka kulmakiviä ovat puhtaan kaunis häämeikki ja huoleton undo-kampaus. 

Monique Lhuillierin ylellinen Bloom-puku koostuu hienostuneista yksityiskohdista ja henkii naisellista viehätysvoimaa ja glamouria.

Little Wedding Factoryn sitoma hääkimppu kietaistiin yhteen Story of Silkin käsinvärjätyillä silkkinauhoilla.

puhtaan valkoiset häät morsian hääkimppu ja vihkisormus

Kuva Maria Hedengren

Korut

Macor Jewellery -korut edustavat siroa ja minimalista tyyliä – designer-twistillä. Huolellinen suunnitteluprosessi, tarkkaan harkittu muotoilu ja ympäristöystävällinen valmistus ovat brändin keskiössä. Kuvan Siro Ovaali 1.00ct sivukivillä ja Onni 1.6 -sormussetti on ihanteellinen valinta hänelle, joka etsii siroa sormusparia, näyttävyydestä ja eettisyydestä tinkimättä. Korut ovat valmistutettu taitavilla suomalaisilla kultasepillä.

puhtaan valkoiset häät sulhanen laittaa takkia päälleen

Kuva Maria Hedengren

Sulhanen

Tärkeään päivään kannattaa valita juuri sinun näköisesi puku. Panostamalla istuvuuteen ja sopivaan kankaaseen varmistat, että näytät hyvältä ja voit nauttia joka hetkestä. Turolta löydät uusimmat kankaat, niin juhlaan kuin arkeen. Tarjolla on sekä upeat omien mittojen mukaan tehtävät puvut että kauteen sopivat valmispuvut. Turon istuvuudet ovat tehty suomalaiselle miehelle. Juuri siksi ne istuvat hienosti niin monelle.

Tyylin avaimet

 

Konsepti, stailaus ja valokuvaus
Maria Hedengren

Suunnittelu 
Maria Hedengren, Little Wedding Factory ja Häät-lehti

Kukat, somistus ja paperituotteet
Little Wedding Factory

Sulhasen asu 
Turo

Hääpuku 
Monique Lhuillier

Kihla- ja vihkikorut
Macor Jewellery

Cocktailkorut
Philippe Ferrandis

Kengät 
Miu Miu

Hiukset ja meikki
MAJ

Hiuspinnit 
Jennifer Behr

Hääkakku 
V.K. Cake & Sculpting

Keramiikka 
Mari Paikkari

Silkkinauhat 
Story of Silk

Miljöö 
Casual Friday Studios

Morsian 
Zuzana Malta @deardrake

Maija Lehtinen Little Wedding Factory sytyttää kynttilää

Kuva Maria Hedengren

Minimalistisen kauneuden innoittamana hääkuvaaja Maria Hedengren loi modernin mutta herkän häätyylin yhdessä Little Wedding Factoryn kukkasuunnittelija Maija Lehtisen kanssa.

Valokuvaaja Maria Hedengren

Valokuvaajan silmin

Look how deeply we have loved

“My vision is to create art so heartfelt and expressive that it binds you, soul and spirit, to the very essence of your love. That in decades to come you don’t just look back and think, ‘God, we were beautiful’ but ‘Look how deeply we have loved.’ Art that reminds you just what your heart is capable of holding for one another.”

Helsinkiläisen hääkuvaaja Maria Hedengrenin kuvaustyyli heijastaa hänen vankkaa taustaansa valokuvataiteessa, kaupunkisuunnittelussa ja arkkitehtuurissa. Hänelle tunnusomaisissa kuvissa yhdistyvät vahva sommittelu, kaunis valo ja levolliset ilmeet.

Marian kädenjälki on ainutlaatuinen yhdistelmä dokumentaarista, muotokuvauksellista ja toimituksellista tyyliä, jonka tuloksena syntyy samanaikaisesti ajattomia ja moderneja kuvia. Taiteellisuus on hänelle refleksi, sommittelu yhtä intuitiivista ja luonnollista kuin hengittäminen. Marian laaja kokemus häistä tarkoittaa myös sitä, että hän ei epäröi tukea teitä läpi koko hääpäivän ja saa teidät tuntemaan olonne kevyeksi ja rentoutuneeksi. Tarvittaessa hän ottaa ohjat käsiinsä, ja muutenkin hänen panoksensa teidän päivässänne ulottuu paljon upeiden kuvien tallentamista pidemmälle. Teille hääpäivä on elämistä ja kokemista varten.

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2024.

 

ARTIKKELISSA ON MAINOSSISÄLTÖÄ

Muokattu: 24.5.2024