Lue Häät-lehden kukkiva 25-vuotisjuhlanumero lokakuussa

Häitä suunnittelevia hemmotellaan tänä syksynä Häät-lehden yli 200-sivuisella juhlanumerolla! Lokakuussa ilmestyvän muhkean juhlanumeron kansien sisään kätkeytyy uskomaton inspiraatiopaketti, josta löydät niin ajankohtaisimmat häätrendit kuin asiantuntijoiden neuvot ja toisten hääparien antamat vinkit käytännön suunnitteluun. Häät-lehti on henkilökohtainen avustajasi matkalla kohti onnistuneita häitä!

Häät-lehti 25-vuotta 2/2018

Kuva Ofer Amir + Lotta Polviander

HÄÄMUOTI

Puutarhojen köynnökset ja ruusut ovat inspiroineet vuoden 2019 hääpukumallistoja luoneita suunnittelijoita. Löydä Häät-lehdestä mallistojen upeimmat ihanuudet! 

Morsiamen kimppu

Kuva Lotta Polviander

HÄIDEN VISUAALINEN SUUNNITTELU

Runsaalla kädellä kukitetut häät hehkuvat syviä purppuran sävyjä ja patinoituja metallipintoja. Boheemi eleganssi sai uusia sävyjä Pyynikin Panimon suojissa ja hurmaa jälleen!

Rock-henkiset häät

Kuva Kati Wihersaari

OIKEAT HÄÄT

Lue ja ime inspiraatiota muun muassa siitä, miten Mari ja Eero viettivät luonnonläheiset häät Pohjanmaalla ja Hanna ja Tommi liihottivat rakkausparaatissa läpi Helsingin. Maiju ja Juho viettivät hauskat talvihäät uudenvuoden rakettien räiskyessä, ja Jonna ja Teemu valitsivat kaupunkihäihinsä jotain ihan erilaista!

Häämatkailijoiden päiväretket Aruballa

Kuva Kaarina Korventaka

HÄÄMATKA

Unelmissa paratiisirantoja ja vaaleanpunaisia flamingoja? Lähde Kaarinan matkassa lukumatkalle Aruballe – ehkä tämä onnellisten saari Karibialla valikoituu unelmienne häämatkakohteeksi.

Osta Häät 25-vuotisjuhlanumero lokakuussa 2018

Tuhti yli 200-sivuinen juhlanumero – hääparien must-have-inspiraatiolähde – Häät-lehti 2/2018 ilmestyy 10.10. Lehtipisteisiin kautta maan ja sähköisenä näköislehtenä Magzteriin, josta voit tätä herkkua odotellessasi ostaa luettavaksi myös aiemmin ilmestyneitä digilehtiä. Juhlanumero on saatavilla myös lokakuun häätapahtumista 6.10. Love me do:sta Helsingistä ja 13.10. Hello Lovesta Tampereelta.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häät-lehtiHäiden suunnittelu