Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Loihdi rokkaavat festarihäät!

Kuva Jussi Rekiaro

Anniinan ja Eetun häissä festarifiilikseen pääsivät niin lapset kuin aikuiset.

Huippuhauskat juhlat järjestettiin Krapin Pajalla Tuusulassa. Festarihäät olivat jymymenestys, sillä teema oli toteutettu rennoin ottein aitoja tilanteita mukaillen. Hääpari testasi muun muassa juhlaväen kestävyyttä Can you festival -tehtävillä.

festarihaat

Kuva Jussi Rekiaro

Fanifoorumilta roihuavaan rakkauteen

Anniina ja Eetu löysivät toisensa musiikin myötä ja siksi se valikoitui myös häiden teemaksi.

– Tapasimme netissä lempibändimme Avenged Sevenfold -fanifoorumilla, jossa Anniina oli ylläpitäjänä. Olimme pitkään nettituttuja ja juttelimme silloin tällöin vuodesta 2006 lähtien. Vuonna 2010 tapasimme ensimmäisen kerran Helsingissä oluen merkeissä ystävinä. Seuraavan kerran näimme vuonna 2011 ja kävimme leffassa. Pidimme pitkiä keskustelumaratoneja Skypen ja Windows Messengerin välityksellä, koska emme pystyneet olemaan erossa päivääkään toisistamme, Eetu muistelee.

festarihaat

Kuva Jussi Rekiaro

Kavereista perheeksi

Eetun aloitteesta ystävyydeksi muuttunut kaveruus syveni tapailuksi vuoden 2012 syksyllä. Samaan osoitteeseen pari muutti vuonna 2013. Pariskunnan tarina on täynnä kutkuttavia käänteitä ja muutoksia. Kolme vuotta muuton jälkeen Anniina alkoi odottaa esikoispoika Lukaa.

– Eetu kosia minua läheistemme läsnä ollessa Vanhan Porvoon sillalla. Muistan sen ikuisesti.

Perhe täydentyi Hugo-pojalla maaliskuussa 2018 ja saman vuoden elokuussa juhlittiin myös häitä.

festarihaat

Kuva Jussi Rekiaro

Kuorruta glitterillä!

Juhlien järjestäminen pikkulapsiarjen keskellä oli haastavaa mutta ikimuistoisen ihanaakin. Festarihäitä varten pari askarteli rekvisiittaa ja käytti mielikuvitustaan ohjelman suhteen. Tehtävät koostuivat pihapeleistä, itse tehdystä glitterisestä festarimeikistä, feikkitatuoinneista ja salatehtävistä.

– Lapset ja aikuiset suorittivat hauskoja tehtäviä ja intoutuivat humuun täysillä.

Illan aikana oli myös perinteisiä hääohjelmanumeroita, kuten hääkimpun ja sukkanauhan heitto. Tosin sukkanauha kiinnitettiin jenkkifutispalloon, jonka Eetu heitti sinkkumiehille.

Kuva Jussi Rekiaro

Ei se niin vakavaa ole

Häävalssin jälkeen oli tiedossa yllätys. Vieraat pääsivät mukaan bilettämään, mutta yllättäen soimana pärähti Avenged Sevenfold -yhtyeen Welcome to the Family -kappale. Bestmanit toimivat järjestyksenvalvojina ohjaten vieraat omille paikoilleen. Nyt oli morsiusparin aika ottaa tilanne teemaan. Eetu ja Anniina tanssivat riehuen festareiden henkeen kustomoidut nahkatakit yllään. Mahtavaa heittäytymistä!

 

Katso lisää kuvia alla olevasta galleriasta!

 

Teksti Tanja Hakala

Kuvat Jussi Rekiaro Photography

Muokattu: 16.10.2019