Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Loihdi lasisen kauniit pöytäkoristeet kierrättämällä

Loihdi lasisen kauniit pöytäkoristeet kierrättämällä

Suunnitellessasi hääkoristelua katso ympärillesi uusin silmin.  Kerää myös sukulaisten ja ystävien lasipurkki ja -pullovarastot talteen, ja kokoa niistä edullisesti runsaat asetelmat hääpöytiin. Näyttävyyttä saat lisäämällä leikko- ja harsokukkia tai erilaisia heiniä.

Loihdi lasisen kauniit pöytäkoristeet kierrättämällä

Erikokoisilla, -muotoisilla ja -värisillä lasiastioilla saat vaihtelua ja näyttävyyttä hääpöydän asetelmaan. Runsaalla kädellä kootut komistukset tuovat jännitystä kattauksiin ja luovat juhlallisen tunnelman.

Näitä tarvitset

  • lasipurkkeja ja -pulloja
  • harsokukkaa
  • neilikoita
  • kartonkia
  • valkoinen tussi
  • pellavanarua
     

Käytä erikokoisia laseja ja kaada pohjalle vettä. Kokoa harsokukkaa pieniksi kimpuiksi mataliin lasipurkkeihin. Katko yksittäisiä erisävyisiä neilikoita pulloihin tai kokoa muutaman kukan kimppuihin laakeampiin astioihin. Pöytänumeron saat kätevästi korkean pullon kaulaan. Leikkaa kukkien sävyyn sopivasta kartongista tagi, tekstaa numero ja sido pellavanarulla pullonkaulaan.


Ideat ja ohjeet Mari Nuikka
Kuvat Marjo Koivumäki
 

Tämä ohje on julkaistu aiemmin Häät-lehdessä 2/2012

Muokattu: 17.5.2019