Laura Darth kierrättää vanhoja kultakoruja uusiksi perintökoruiksi

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Laura Darth kierrättää vanhoja kultakoruja uusiksi perintökoruiksi

Korujen arvo muistojen säilyttäjänä valkeni kultaseppä Laura Darthille jo silloin, kun hän lapsena sovitteli ylleen helmikoruja isoäidin korulippaasta. Laura Darthin sormus Pretty in pink kilpailee Vuoden Kaunein Sormus 2019 -finaalissa.

By Laura Darth Pretty in pink Vuoden Kaunein Sormus 2019 Finalisti

Kuva Sari Yli-Salomäki / Häät

Asiakkaat siivittävät Laura Darthia yhä parempiin suorituksiin.

– Taisin lapsena haaveilla vielä lakimiehen ammatista, mutta luovuuteni ja rakkaus taiteisiin vei sittemmin mennessään. Valmistuin ensin sisustussuunnittelijaksi ja jatkoin myöhemmin korusuunnittelun pariin, Laura Darth kertaa.

– Nykyisessä työssäni ihaninta on asiakaskohtaamiset. Voi se hetki, kun asiakas näkee yhdessä suunnittelemamme sormuksen valmiina ja katse kirkastuu ihastuksesta! Laura Darth hymyilee.

Romukullasta suvun uudeksi perinnöksi

Korujen historia on Suomessa monia muita Euroopan maita lyhyempi ja kapeampi.

– On oikeastaan harmi, että meidänkään suvussamme koruja ei ole siirtynyt sukupolvelta toiselle. Toivonkin, että äitini käyttämättömiksi jääneistä ja rikkoutuneista kultakoruista valmistamani uudet korut jäävät elämään sukumme tulevina perintökoruina, Laura Darth unelmoi. 

Vuoden Kaunein Sormus 2019 Finalisti by Laura Darth

Kuva Teemu Töyrylä / Studio Töyrylä

Pretty in pink -morganiittisormus

”Perheen jalokivi. Ajaton ja klassinen sormus. Pretty in pink on sormus, joka säilyttää arvokkuutensa kaikissa elämän juhlissa ja kantaa ihanat juhlamuistot sukupolvelta toiselle.”

Valkokultaa, vaaleanpunainen morganiitti, kirkkaita timantteja, hinta 1950 euroa.

Design Laura Darth, By Laura Darth

Vuoden Kaunein Sormus 2019 logo 1500px

Äänestä nyt vuoden kauneinta!

Vuoden Kaunein Sormus 2019 -kilpailun finaaliäänestys on käynnissä Häät.fissä lokakuussa 2019. Äänestä ja voit voittaa risteilylahjakortin!

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄ

Finalistisormuksiin ja niiden suunnittelijoihin voi tutustua myös Vuoden Kaunein Sormus 2019 -osastolla 6t20 I love me -messuilla 18.–20.10.2019 Messukeskuksessa.

Näe Laura Darth I love me Lounge-lavalla pe 18.10.2019 klo 14–14.30 haastattelussa, jonka aiheena "Mitä juhlakoruni minusta kertovat?" ja tule tapaamaan häntä osastolle 6t20 pe 18.10. klo 12-14 tai la 19.10. klo 10–12.

Muokattu: 15.10.2019