Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Kevään 2022 10 suosittua kihla- ja vihkisormusta

Kesähäihin 2022 valmistautumisen yhteydessä morsiamet ja sulhaset ovat tutustuneet Häät.fin Sormuskoneessa esillä oleviin kihla- ja vihkisormuksiin ja niiden valmistajien mallistoihin.

Tässä Häät.fin Sormuskoneen 10 klikatuinta sormusta loppusyksyn 2021 ja alkuvuoden 2022 aikana. Joukossa on sekä morsiamille suunnattuja timanttiunelmia kuin pelkistetympiä vihkisormuksia sulhasille. Värikkäät safiirit myös jatkavat selvää nousuaan suosittuna korukivenä.

Onko joku näistä sormuksesta sinunkin suosikkisi?


Keto vihkisormus AU3 Kultasepät

Keto-sormus AU3 Kultasepät

AU3 Kultaseppien Keto-sormus on valloittava sormus, jonka suosio jatkuu vuodesta toiseen. Tämä sormus ei jää huomaamatta! Epäsymmetrinen kivien asettelu antaa näyttävään sormukseen kevyen ja kukkaketomaisen vaikutelman. Kultaseppä Jussi Louesalmen Keto valittiin voittajaksi Vuoden Kaunein Sormus -kilpailussa vuonna 2017.

Taottu kihlasormus Kultasepät Andreasen

Kultasepä Andreasenin seppien käsin takoma kihlasormus sulhaselle tyylikkäällä himmeällä hiekkamatta-pinnalla on yksi klikatuimmista. Taonta tehdään pallovasaralla, jolloin jokainen sormus on pinnaltaan uniikki.

Tammi Jewellery valkokultainen Seppele vihkisormus

Seppele-sormus Tammi Jewellery

Tammi Jewelleryn Seppele-sormus on keveä ja kaunis itsessään. Se on vain 2,5 mm leveä. Erilainen vaihtoehto on yhdistää se toisen sormuksen rinnalle, jolloin kokonaisuudesta muodostuu kaunis yhdistelmä upeine kontrasteineen.

timanttisormus solitairesormus Pikkupisara Oz Jewel

Pikkupisara-sormus OZ Jewell 

Musta timanttisormus on super tyylikäs vaihtoehto, joka on helppo yhdistää muiden sormusten kanssa. Muotoilu on klassinen ja ajaton. Design Vesa Nilsson OZ Jewel.

Kastehelmi timanttisormus Korkeila Helsinki

Kastehelmi-sormus Korkeila Helsinki

Korkeilan Kastehelmi-timanttisormus on kuin aamukasteen pisarat heinän varressa. Upeat timantit sädehtivät sormuksen valkokultaisessa rungossa. Tässä sormuksessa on 9 kpl briljantteja, yhteensä 0,45 ct F/VS, runko valkokultaa 18 karaattia.

timanttisormus Siru Korus Design

Siru-sormus Korus Design

Siru-sormuksen Ohut, helmimäinen runko korostaa kauniisti kirkasta timanttia. Tämän Korus Designin hurmaavan sormuksen pieni timantti tuikahtaa ihastuttavasti valon osuessa siihen.

vihreä safiiri-timanttisormus Faber Art

Vihreä safiiri-timanttisormus Faber Art

Facer Artin näyttävän sormuksen keskikivenä välkehtii luonnollinen käsittelemätön vihreä safiiri. Keskikiven ympärillä ja sormusrungossa säkenöivät TW/VS -briljantit. Istutukset on viimeistelty krysanttireunoin. Sormusrunko on punertavaa keltakultaa, joka toimii herkullisena vastavärinä safiirille. Suunnittelija Annamari Ettilä.

timantti-safiirisormus Nelly Pink Festive

Nelly Pink -sormus Festive

Pirteää ja yksilöllistä Nelly-sormusta koristavat timantit, rubiinit, vaaleanpunaiset safiirit ja turmaliini. Täydellinen sormus räiskyvälle, rohkealle ja värejä rakastavalle morsiamelle!

Hunaja-sormus Lumoava

Välkehtivän veden pintaa toistava Hunaja-sormus on upea sormus niin morsiamelle kuin sulhaselle ollen unisex-malli. Lumoavan Hunaja-sormusta on saatavilla eri leveyksillä valko- ja keltakultaisena sekä timantilla että ilman.

safiiri-timanttisormus Ellinoora Atelier Eklöf

Ellinor-timanttisormus Atelier Eklöf

Klassisen kaunis Ellinor safiiri-timanttisormus on valmistettu käsityönä 18 K valkokullasta. Keskellä on harmaa safiiri ja molemmin puolin kirkkaat timantit. Suunnittelija Petri Eklöf.

 

Jos et löytänyt näistä omaa suosikiasi kurkkaa vielä viime kevään suosikit Häät.fistä!

Nämä ja paljon muita Suomessa saatavilla olevia sormuksia löydät  Häät.fin Sormuskoneesta! Sieltä löydät sekä morsiamelle että sulhaselle kihla- ja vihkisormuksen, jota voit käydä sovittamassa kotimaisessa kultasepänliikkeessä tai käydä tilaamassa sen suoraan sepän pajalta!


Muokattu: 23.4.2024