12 suosituinta kihla- ja vihkisormusta vuodelle 2021

Vihkisormuksen etsintä on kuumimmillaan keväällä kesähäitä suunniteltaessa. Tammi-huhtikuussa 2021 morsiamet ja sulhaset ovat tutustuneet erityisen innokkaasti Häät.fin Sormuskoneessa esillä oleviin kihla- ja vihkisormuksiin ja niiden valmistajien mallistoihin.

Tässä Häät.fin Sormuskoneen top 12 klikatuinta sormusta kevään 2021 aikana. Joukossa on sekä morsiamille suunnattuja timanttiunelmia kuin pelkistetympiä vihkisormuksia sulhasille. Huomion arvoista on se, että suosituimpien joukossa värilliset timantit ja jalokivet ovat selvässä suosiossa.


Onko joku näistä suosituista vihki- ja kihlasormuksista sinunkin suosikkisi?


Keto vihkisormus AU3 Kultasepät

Keto-sormus AU3 Kultasepät

AU3 Kultaseppien Keto-sormus on valloittava sormus, joka ei jää huomaamatta! Epäsymmetrinen kivien asettelu antaa näyttävään sormukseen kevyen ja kukkaketomaisen vaikutelman. Kultaseppä Jussi Louesalmen Keto valittiin voittajaksi Vuoden Kaunein Sormus -kilpailussa vuonna 2017.

KATSO SORMUS SORMUSKONEESTA

OJL-Originals vihkisormus Kide

Kide-sormus OJL

OJL Originals -malliston Kide-sormus on hurmaava yksi timanttinen kaunokainen. Olli Johan Lindroosin suunnittelema Kide äänestettiin Vuoden Kauneimmaksi Sormukseksi vuonna 2016. 

KATSO SORMUS SORMUSKONEESTA

Keto vihkisormus vihreä timanttisormus AU3 Kultasepät

Vihreä Keto-sormus 2 mm AU3 Kultasepät

Siro vihreä safiirisormus sopii joko sellaisenaan käytettäväksi, tai asettuu kauniisti toisen sormuksen viereen. Design AU 3 Kultaseppien kultaseppä Jussi Louesalmi.

KATSO SORMUS SORMUSKONEESTA

Timanttisormus ovaalihiontainen timantti Korkeila Helsinki

Ovaali hiontainen timanttisormus runkokivillä Korkeila Helsinki

Korkeila Helsinki mallistosta löytyy klassinen timanttisormus modernina versiona, jossa sormuksen keskellä säihkii ovaalihiontainen timantti 0,25 ct ja runkoa koristaa briljanttihiontaiset timantit yhteensä 0,25 ct.

KATSO SORMUS SORMUSKONEESTA

Keto, design Jussi Louesalmi, leveys 2mm, rivimalli, materiaalit 750 valkokulta, safiirit ja timantit

Keto-sormus 2 mm AU3 Kultasepät

AU3 Kultaseppien Keto-malliston valkokultaisessa 2 mm rivisormuksessa on kirkkaita timantteja (2 kpl), yhteispaino 0,018 ct, laatuluokka tw/vs ja värikkäitä safiireja (5 kpl), yhteispaino noin 0,33 ct. Design Kultaseppä Jussi Louesalmi.

KATSO SORMUS SORMUSKONEESTA

uniikki miesten sormus sukusormus Kultaseppä Tarkkanen

Uniikki sukusormus Kultaseppämestari Tarkkanen

Kultaseppämestari Tarkkasen Uniikki miesten sormus on todella pysäyttävä. Mies kantaa usein pääsääntöisesti vain vähän koruja, joten on luonnollista jos kihla- tai vihkisormus on sitten erittäin näyttävä. Joskus jopa niin että siitä muodostuu perheen oma sormus koko perheelle.

KATSO SORMUS SORMUSKONEESTA

Pallotaottu-kihlasormus mattapinta Kultasepät Andreasen

Taottu kihlasormus Kultasepät Andreasen

Kultasepä Andreasenin seppien käsin takoma kihlasormus sulhaselle tyylikkäällä himmeällä hiekkamatta-pinnalla on yksi klikatuimmista. Taonta tehdään pallovasaralla, jolloin jokainen sormus on pinnaltaan uniikki. 

KATSO SORMUS SORMUSKONEESTA

timanttisormus syleilija Lumi-mallisto OJL

Lumi-syleilijät OJL

Olli Johan Lindroosin OJL Originals yksikivisen sormuksen kaveriksi Lumi-syleilijä. Idea on yhdistää yksikivisen sormuksen viereen syleilijä, joka luo upean timanttisen yhdistelmän, jota voi raketaa sormus kerrallaan. Yksi kivinen Lumi on Vuoden Kaunein Sormus 2012.

KATSO SORMUS SORMUSKONEESTA

rivisormus Tunteiden Vuori Kultaseppä Tarkkanen

Tunteiden Vuori -rivisormus Kultaseppämestari Tarkkanen

Kultaseppämestari Tarkkasen kapea Tunteiden Vuori -rivisormus toimii loistavasti esimerkiksi kihlasormukseksi. Vihkisormusta on myöhemmin mukava miettiä kun tietää kihlasormuksen istuvan nätisti uuden sormuksen viereen.

KATSO SORMUS SORMUSKONEESTA

Lumivuokko ovaali vihkisormus Kultasepät Andreasen

Lumivuokko-halosormus Kultasepät Andreasen

Sormuksen siro runko korostaa ovaalihiottua timanttia ja sitä ympäröivää säteilevää timanttikehää. 
Kaunis timanttisormus henkii kaikuja menneiltä vuosikymmeniltä.

KATSO SORMUS SORMUSKONEESTA

Tammi Jewellery valkokultainen Seppele vihkisormus

Seppele-sormus Tammi Jewellery

Tammi Jewelleryn Seppele-sormus on keveä ja kaunis itsessään, mutta erilainen vaihtoehto on yhdistää se toisen sormuksen rinnalle, jolloin kokonaisuudesta muodostuu kaunis yhdistelmä upeine kontrasteineen.

KATSO SORMUS SORMUSKONEESTA

timanttisormus solitairesormus Pikkupisara Oz Jewel

Pikkupisara-sormus OZ Jewell 

Musta timanttisormus on super tyylikäs vaihtoehto, joka on helppo yhdistää muiden sormusten kanssa. Muotoilu on klassinen ja ajaton. Design Vesa Nilsson OZ Jewel.

KATSO SORMUS SORMUSKONEESTA

Nämä ja paljon muita Suomessa saatavilla olevia sormuksia löydät  Häät.fin Sormuskoneesta! Sieltä löydät sekä morsiamelle että sulhaselle kihla- ja vihkisormuksen, jota voit käydä sovittamassa kotimaisessa kultasepänliikkeessä tai käydä tilaamassa sen suoraan sepän pajalta!


Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset