Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Vihkisormus

12 suosituinta kihla- ja vihkisormusta vuodelle 2021

Vihkisormuksen etsintä on kuumimmillaan keväällä kesähäitä suunniteltaessa. Tammi-huhtikuussa 2021 morsiamet ja sulhaset ovat tutustuneet erityisen innokkaasti Häät.fin Sormuskoneessa esillä oleviin kihla- ja vihkisormuksiin ja niiden valmistajien mallistoihin.

Tässä Häät.fin Sormuskoneen top 12 klikatuinta sormusta kevään 2021 aikana. Joukossa on sekä morsiamille suunnattuja timanttiunelmia kuin pelkistetympiä vihkisormuksia sulhasille. Huomion arvoista on se, että suosituimpien joukossa värilliset timantit ja jalokivet ovat selvässä suosiossa.


Onko joku näistä suosituista vihki- ja kihlasormuksista sinunkin suosikkisi?


Keto vihkisormus AU3 Kultasepät

Keto-sormus AU3 Kultasepät

AU3 Kultaseppien Keto-sormus on valloittava sormus, joka ei jää huomaamatta! Epäsymmetrinen kivien asettelu antaa näyttävään sormukseen kevyen ja kukkaketomaisen vaikutelman. Kultaseppä Jussi Louesalmen Keto valittiin voittajaksi Vuoden Kaunein Sormus -kilpailussa vuonna 2017.

OJL-Originals vihkisormus Kide

Kide-sormus OJL

OJL Originals -malliston Kide-sormus on hurmaava yksi timanttinen kaunokainen. Olli Johan Lindroosin suunnittelema Kide äänestettiin Vuoden Kauneimmaksi Sormukseksi vuonna 2016.

Keto vihkisormus vihreä timanttisormus AU3 Kultasepät

Vihreä Keto-sormus 2 mm AU3 Kultasepät

Siro vihreä safiirisormus sopii joko sellaisenaan käytettäväksi, tai asettuu kauniisti toisen sormuksen viereen. Design AU 3 Kultaseppien kultaseppä Jussi Louesalmi.

Timanttisormus ovaalihiontainen timantti Korkeila Helsinki

Ovaali hiontainen timanttisormus runkokivillä Korkeila Helsinki

Korkeila Helsinki mallistosta löytyy klassinen timanttisormus modernina versiona, jossa sormuksen keskellä säihkii ovaalihiontainen timantti 0,25 ct ja runkoa koristaa briljanttihiontaiset timantit yhteensä 0,25 ct.

Keto, design Jussi Louesalmi, leveys 2mm, rivimalli, materiaalit 750 valkokulta, safiirit ja timantit

Keto-sormus 2 mm AU3 Kultasepät

AU3 Kultaseppien Keto-malliston valkokultaisessa 2 mm rivisormuksessa on kirkkaita timantteja (2 kpl), yhteispaino 0,018 ct, laatuluokka tw/vs ja värikkäitä safiireja (5 kpl), yhteispaino noin 0,33 ct. Design Kultaseppä Jussi Louesalmi.

uniikki miesten sormus sukusormus Kultaseppä Tarkkanen

Uniikki sukusormus Kultaseppämestari Tarkkanen

Kultaseppämestari Tarkkasen Uniikki miesten sormus on todella pysäyttävä. Mies kantaa usein pääsääntöisesti vain vähän koruja, joten on luonnollista jos kihla- tai vihkisormus on sitten erittäin näyttävä. Joskus jopa niin että siitä muodostuu perheen oma sormus koko perheelle.

Taottu kihlasormus Kultasepät Andreasen

Kultasepä Andreasenin seppien käsin takoma kihlasormus sulhaselle tyylikkäällä himmeällä hiekkamatta-pinnalla on yksi klikatuimmista. Taonta tehdään pallovasaralla, jolloin jokainen sormus on pinnaltaan uniikki.

Lumi-syleilijät OJL

Olli Johan Lindroosin OJL Originals yksikivisen sormuksen kaveriksi Lumi-syleilijä. Idea on yhdistää yksikivisen sormuksen viereen syleilijä, joka luo upean timanttisen yhdistelmän, jota voi raketaa sormus kerrallaan. Yksi kivinen Lumi on Vuoden Kaunein Sormus 2012.

rivisormus Tunteiden Vuori Kultaseppä Tarkkanen

Tunteiden Vuori -rivisormus Kultaseppämestari Tarkkanen

Kultaseppämestari Tarkkasen kapea Tunteiden Vuori -rivisormus toimii loistavasti esimerkiksi kihlasormukseksi. Vihkisormusta on myöhemmin mukava miettiä kun tietää kihlasormuksen istuvan nätisti uuden sormuksen viereen.

Lumivuokko ovaali vihkisormus Kultasepät Andreasen

Lumivuokko-halosormus Kultasepät Andreasen

Sormuksen siro runko korostaa ovaalihiottua timanttia ja sitä ympäröivää säteilevää timanttikehää. 
Kaunis timanttisormus henkii kaikuja menneiltä vuosikymmeniltä.

Tammi Jewellery valkokultainen Seppele vihkisormus

Seppele-sormus Tammi Jewellery

Tammi Jewelleryn Seppele-sormus on keveä ja kaunis itsessään, mutta erilainen vaihtoehto on yhdistää se toisen sormuksen rinnalle, jolloin kokonaisuudesta muodostuu kaunis yhdistelmä upeine kontrasteineen.

timanttisormus solitairesormus Pikkupisara Oz Jewel

Pikkupisara-sormus OZ Jewell 

Musta timanttisormus on super tyylikäs vaihtoehto, joka on helppo yhdistää muiden sormusten kanssa. Muotoilu on klassinen ja ajaton. Design Vesa Nilsson OZ Jewel.

Nämä ja paljon muita Suomessa saatavilla olevia sormuksia löydät  Häät.fin Sormuskoneesta! Sieltä löydät sekä morsiamelle että sulhaselle kihla- ja vihkisormuksen, jota voit käydä sovittamassa kotimaisessa kultasepänliikkeessä tai käydä tilaamassa sen suoraan sepän pajalta!


Muokattu: 23.4.2024

Syvenny teemoihin:

Lue lisää samasta aiheesta

Mitä eroa on laboratoriotimantilla ja luonnontimantilla?

Laboratoriotimantti eli teollisesti valmistettu timantti on hyvä vaihtoehto silloin, kun koruun halu...

Tutustu kevään 2024 suosituimpiin kihla- ja vihkisormuksiin

Häät.fin Sormuskoneen kevään 2024 suosituimmat vihkisormukset, timanttisormukset ja myös miesten vih...

Kultaseppämestari Pekka Kulmala suunnittelee koruja vastuullisesti ja perinteitä kunnioittaen

Kultaseppä Kulmalan sormukset ja korut suunnitellaan ja valmistetaan suurella ammattitaidolla ja rak...

Kotimainen kihla- ja vihkisormus pääsee pisimmälle eettisyydessä ja ekologisuudessa

Voit käyttää kihlasormusta ja vihkisormustasi sekä muita koruja hyvillä mielin, kun valitset Suomess...

Valitse kaunein Olli Johan Lindroos Uniikkisormus

Häämessut netissä -tapahtuman pääkilpailussa voit voittaa huikean OJL-uniikkisormuksen. Osallistu ma...

Unelmien sormus verkkokaupasta – Sormusostoksilla kiireettömästi netissä

Kihla- tai vihkisormuksen on tietenkin oltava huolella valittu ja juuri se oikea. Vaikka et tietäisi...

Mainos: Keskisen Kello

Unelmien sormus verkkokaupasta – Sormusostoksilla kiireettömästi netissä

kihlasormus morsiamen nimettömässä sulhsen käsipuolessa

Odotatko kosintaa vai menitkö juuri kihloihin? Kihla- ja vihkisormuksen hankintaan liittyy suuria tunteita, sillä kutkuttava hääsuunnittelu voi vihdoin alkaa.

Jos nimettömässä säihkyy jo puolison valitsema tai yhdessä hankittu kihlasormus, seuraavaksi onkin vihkisormuksen etsinnän vuoro. Mutta mistä ihmeestä aloittaa? Entä jos kaiken voisi hoitaa rennosti kotisohvalta käsin ilman painetta ostamisesta?

miehen kihlasormus sulhanen pitää morsianta kädestä

Minulleko sormus verkkokaupasta?

Sormusten maailma on yhtä aikaa sädehtivän upea ja hengästyttävän valtava. Jopa koko elämän tärkeimmän korun on tietenkin oltava huolella valittu ja juuri se oikea. Vaikka et tietäisi sormuksista yhtään mitään, se ei haittaa. Sillä nimenomaan verkossa pääset ilman myyjän ohjailua tiettyyn suuntaan sukeltamaan korujen maailmaan omilla ehdoillasi. 

Keskisen Kellon verkkokaupassa korun ostaminen käy kiireettä, asiakaspalvelun opastuksella itselle sopivana aikana. Hinta- ja budjettipaine on tiessään, sillä hinnat on suoraan ilmoitettu, vaikka tarjousta voi toki aina pyytää asiakaspalvelusta.

Toinen toistaan kauniimpien korujen säihkeeseen on kiva uppoutua ja samalla oppia erilaisista sormusmalleista yhä enemmän. Tämä osa häiden suunnittelusta muuttui kertaheitolla ikimuistoisen helpoksi.

Katso Keskisen Kelllo-sormuksia Häät.fin Sormuskoneesta

Keskisen Kellon sormusvalikoima

Löydä Keskisen Kellon verkkokaupasta oma unelmasormuksesi

Keskisenkello.fi

Suomalaisten rakastamat sormusbrändit

Valikoimista löytyvät kaikki suomalaisten rakastamat brändit, kuten Kohinoor ja Festive sekä Lykka. Asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin kätevästi chatin kautta tai puhelimitse iltakahdeksaan asti ja verkkokaupasta voi tilata maksuttoman sormusmitan. Mitta kertoo tarkasti oman koon eikä sitä tarvitse lähteä kivijalkaliikkeeseen tarkistuttamaan.

Verkkokaupassa olevien tarkkojen kuvien avulla pääsee fiilistelemään, miltä sormus näyttää käytössä ja mikä parasta, toimitusaika on vain 1–3 päivää. Kaiken lisäksi korulla on jopa 60 päivän palautusoikeus, ellei kyseessä ole tilaustuote tai kaiverruksen kanssa ostettu.

Kohonoor-kihlasormus morsiamen sormusessa

Unelmien sormus ilman stressiä

Sen sijaan, että yrittäisi sovitella aikatauluja yhteen ja viettää sormusliikkeissä jopa tuntikaupalla aikaa etsien sopivaa yksilöä, voi sormuksia fiilistellä sopivina hetkinä rakkaan kanssa kotona.

Kaataa vaikka laseihin kuohuvaa ja miettiä rauhassa millaiset korut sopisivat juuri teille. Samalla voi selailla muitakin koruja häälookeihin sopien. Stressiä vie harteilta pois melkoisesti sekin, ettei myyjälle tarvitse sanoa missään vaiheessa ei. Verkkokaupassa ostopäätöstä saa miettiä ilman epämukavaa oloa juuri niin kauan kuin tarvitsee.

Elämän tärkein koru kotimaiselta perheyritykseltä

Valikoima on todella laaja ja sormuksia voi selailla kätevästi tyylin, hinnan ja materiaalin mukaan. Ilahduttavaa on se, että täältä löytyy ihan jokaisen budjettiin sopiva sormus. Ja koska ollaan ainutlaatuisen ja tunteita herättävän aiheen äärellä, vaikutuksen tekee myös Keskisen Kellon perheyritystausta.

Vuonna 1982 Alavuden Tuurissa perustettu yritys myy vain aitoja tuotteita kotimaisilta valmistajilta sekä Suomen virallisilta maahantuojilta. Tämä kaikki takaa sen, että sormusten aitouteen voi luottaa sataprosenttisesti. Hääpäivänä nimettömässä kimaltelee siis takuuvarmasti aito ja yhdessä rakkaudella valittu yksilö.

morsian hymyilee pitäessään sulhasen kasvoista

Keskisen Kello

Sähköposti asiakaspalvelu@keskisenkello.fi

Verkkokauppa

Keskisenkello.fi

Facebook Keskisen Kello Oy

Instagram @keskisenkello

Keskisen Kellon edustamat kotimaiset brändit

Kohinoor

Festive

Lykka

Katso kaikki Keskisen Kellon

Kihlasormukset

Vihkisormukset

 

Teksti Tanja Hakala

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä KESKISEN KELLO

Muokattu: 7.6.2024