Katso miten kapakkatunnelman taika toimii eleganttina hääteemana

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Katso miten kapakkatunnelman taika toimii eleganttina hääteemana

Porvoolaisen salakapakan hämyinen tunnelma viimeisteltiin romanttisen elegantiksi intiimeitä häitä varten. Speakeasy meets romantic chic!

Salakapakkahäät Porvoo – Speakeasy meets romantic chic!

Kuva Teemu Tuuloskorpi

Jos tämä tunnelma puhuttelee sinua, valitse hääpaikaksi kieltolakiaikojen tunnelmaan sopiva tila ja somista se teemaan sopivaksi.

Juhlapöydän koristeluun kannattaa käyttää runsaasti kukkia. Keskelle pitkää pöytää ei kannata laittaa kovin korkeaa koristusta, jotta vastakkain istuvat vieraat voivat seurustella esteettä.

Kukissa kestävämmän kulutuksen ajatusta voi hyödyntää yhdistelemällä luonnon villimateriaaleja, leikkokukkia ja kuivakukkia.

Floristi Tanja Lähdeaho Floramoresta on taikonut kattaukseen ja tilaan sointuvan kukkameren. Lähes koko pöydän pituinen asetelma on runsas ja näyttävä jättäen kuitenkin sopivasti tilaa ruokailuun.

Salakapakkahäät Porvoo – Speakeasy meets romantic chic

Kuva Teemu Tuuloskorpi

Luksuksen tunnetta ja ylellistä ilmettä hääkattaukseen tuo myös tarkkaan mietitty sävymaailma. Smaragdin vihreä liina valuu tummalla pöydällä kuin purona, ja kukkien sävyt sitovat tummalle pöydälle katetut Levinin punasaviset astiat osaksi sointuvaa kokonaisuutta. Pelkistetyn valkoiset lautasliinat saavat eloa pienestä koristelusta. Vanhat kynttilänjalat tuovat kaivattuja korkeuseroja kattaukseen.

Porvoolaisen Levinin juhlatilan tunnelmallinen holvikellari on parhaimmillaan näissä intiimin eleganteissa ja romantiikkaa tihkuvissa salakapakkahäissä. Speakeasy-henkeä kuiskii myös tilan historia entisenä viinatehtaana, jossa menneiden aikojen taiteilijapiirit ovat järjestäneet railakkaita juhliaan.

Salakapakkahäät Porvoo – Speakeasy meets romantic chic

Kuva Teemu Tuuloskorpi

Justin Alexander -malliston puvusta löytyy romanttista pitsiä, laskeutuva laahus, sensuelli syvään uurrettu selkä ja klassisen ajaton pääntie. Valkoisesta Kreivittärestä löytyvä häämekko on moderni, mutta kieltolain henkeen täydellisesti sopiva.

Salakapakkahäät Porvoo – Speakeasy meets romantic chic

Kuva Teemu Tuuloskorpi

Näyttävä ja rento hääkampaus saa kaverikseen kuivatusta ja valkaistusta saniaisesta ja leikkokukasta sidotun hiuskoristeen, joka sitoo sävymaailman morsiuskimppuun ja kattauksen kukkiin.

Myös häämeikissä Auli Tuomala yhdisteli romanttista sävymaailmaa ja sai morsiamen silmät säihkymään.

Kotimaisuutta ja pienieleistä eleganssia morsiamen tyyliin tuovat koivuvanerista valmistetut Sannincon Kuukkeli-korvakorut.

Salakapakkahäät Porvoo – Speakeasy meets romantic chic

Kuva Teemu Tuuloskorpi

Rouhean elegantisti stailatun hääkuvauksen toteuttivat yhteistyönä taitavat porvoolaiset pienyrittäjät.
 
Tila ja kattaus Levin Porvoo
Inspiraatio, hiukset ja meikki Auli Tuomala, Auline's
Valokuvaaja Teemu Tuuloskorpi
Kukat ja kattaus Tanja Lähdeaho, Floramore
Puku Valkoinen Kreivitär
Korut Galleria Maari
Malli Viivi Oksanen

Muokattu: 9.4.2024