Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Kaikkien aikojen suomalainen häälehti ilmestyy tammikuussa 2020

Vuodesta 1994 asti ilmestynyt Häät-lehti ja vain hiukan nuorempi Mennään naimisiin -lehti yhdistyvät. Ensimmäinen uusi häälehti yhdistymisen jälkeen ilmestyy tammikuussa 2020 Häät-nimisenä ja jatkossa kahdesti vuodessa.

Suomalainen häälehti Häät

Kahden kotimaisen erikoislehden yhdistäminen yksien kansien sisään tarjoaa lukijoille entistä monipuolisemman, laadukkaasti kotimaassa toimitetun sisällön. Yhdistymisen jälkeen Häät-lehti on ainoa kotimainen hääaiheinen erikoislehti, joka kantaa myös korkeasta kotimaisuusasteesta ja vastuullisuudesta kertovaa Avainlippu-tunnusta.

Häät-lehden päätoimittaja Sari Yli-Salomäki kertoo, että yhdistymisessä syntyvän uuden lehden suuntaa luodaan toimitustiimissä parhaillaan.

– Olemme viime vuosina jo uudistaneet aktiivisesti niin Häät-lehteä kuin sen sähköistä sisarmediaa, häiden suunnittelusivusto Häät.fitä. Nyt meille tarjoutui mahdollisuus luoda kaikkien aikojen suomalainen häälehti, ja otimme mahdollisuuden ilolla vastaan, Sari Yli-Salomäki riemuitsee.

Häät-lehti ja Mennään naimisiin -lehti yhdistyvät 2020

Mennään naimisiin -lehden päätoimittaja ja samannimisten häämessujen tuottaja Paula Kirvesmäki sanoo lehtitalojen yhdistämisen olevan upea asia, etenkin lukijoille. 

– Resurssien keskittäminen vahvistaa kotimaisuutta ja monipuolisuutta. Häät-lehden nimi oli selkeä valinta uudelle lehdelle, ja Mennään naimisiin -brändi jatkaa vahvasti häämessujen tuottamista. Seuraavat, 25-vuotisjuhlahäämessut 11.–12.1.2020 Helsingin Wanhassa Satamassa ovat upea paikka tuoda uusi Häät-lehti hääparien ja -alan ulottuville, Paula Kirvesmäki vinkkaa.

Osta ihanan rento rakkausopas: Häät-lehti 2/2019 ilmestyi lokakuussa

Vastustamaton 180-sivuinen Häät-lehti 2/2019 johdattelee rakkauden ja häiden äärelle. Uusin numero 2/2019 ilmestyi 10.10.2019 Lehtipisteisiin kautta maan (9,30 €). Se on saatavissa myös sähköisenä Issuu-näköislehtenä.

Muokattu: 29.8.2022