Kaikkien aikojen suomalainen häälehti ilmestyy tammikuussa 2020

Vuodesta 1994 asti ilmestynyt Häät-lehti ja vain hiukan nuorempi Mennään naimisiin -lehti yhdistyvät. Ensimmäinen uusi häälehti yhdistymisen jälkeen ilmestyy tammikuussa 2020 Häät-nimisenä ja jatkossa kahdesti vuodessa.

Suomalainen häälehti Häät

Kahden kotimaisen erikoislehden yhdistäminen yksien kansien sisään tarjoaa lukijoille entistä monipuolisemman, laadukkaasti kotimaassa toimitetun sisällön. Yhdistymisen jälkeen Häät-lehti on ainoa kotimainen hääaiheinen erikoislehti, joka kantaa myös korkeasta kotimaisuusasteesta ja vastuullisuudesta kertovaa Avainlippu-tunnusta.

Häät-lehden päätoimittaja Sari Yli-Salomäki kertoo, että yhdistymisessä syntyvän uuden lehden suuntaa luodaan toimitustiimissä parhaillaan.

– Olemme viime vuosina jo uudistaneet aktiivisesti niin Häät-lehteä kuin sen sähköistä sisarmediaa, häiden suunnittelusivusto Häät.fitä. Nyt meille tarjoutui mahdollisuus luoda kaikkien aikojen suomalainen häälehti, ja otimme mahdollisuuden ilolla vastaan, Sari Yli-Salomäki riemuitsee.

Häät-lehti ja Mennään naimisiin -lehti yhdistyvät 2020

Mennään naimisiin -lehden päätoimittaja ja samannimisten häämessujen tuottaja Paula Kirvesmäki sanoo lehtitalojen yhdistämisen olevan upea asia, etenkin lukijoille. 

– Resurssien keskittäminen vahvistaa kotimaisuutta ja monipuolisuutta. Häät-lehden nimi oli selkeä valinta uudelle lehdelle, ja Mennään naimisiin -brändi jatkaa vahvasti häämessujen tuottamista. Seuraavat, 25-vuotisjuhlahäämessut 11.–12.1.2020 Helsingin Wanhassa Satamassa ovat upea paikka tuoda uusi Häät-lehti hääparien ja -alan ulottuville, Paula Kirvesmäki vinkkaa.

Osta ihanan rento rakkausopas: Häät-lehti 2/2019 ilmestyi lokakuussa

Vastustamaton 180-sivuinen Häät-lehti 2/2019 johdattelee rakkauden ja häiden äärelle. Uusin numero 2/2019 ilmestyi 10.10.2019 Lehtipisteisiin kautta maan (9,30 €). Se on saatavissa myös sähköisenä Issuu-näköislehtenä.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häät-lehti