Tummanpuhuva häätyyli lumoaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Intiimit häät metsän sylissä

joulu20

Kuva Piirto Photography

Kulunut vuosi 2020 on ollut hyvin poikkeuksellinen häiden järjestämisen kannalta. Erikoiset ajat ovat luoneet kuitenkin myös upeita tapoja viettää hääjuhlaa. Piirto Photographyn valokuvaaja Sirpa ja Pinni & Puuterin kampaaja-maskeeraaja Niina halusivat luoda yhden kauniin esimerkin siitä, miten pienet ja intiimit häätkin voivat olla poikkeuksellisen upeat ja merkitykselliset käyttämällä jotain vanhaa, jotain lainattua, jotain uutta, jotain kierrätettyä sekä runsain määrin mielikuvitusta.

Tervetuloa rakkausmatkalle lumottuun metsään!

joulu20

Kuva Piirto Photography

Metsänvihreä ja kultainen luovat yhdessä lumoavan väripaletin kattaukseen. Luonto on tässä hetkessä täydellisesti läsnä. Taidokkaat printit ovat Mia Thonin, Bloomingthon käsialaa.

joulu20

Kuva Piirto Photography

Ylellinen samettikangas hehkuvan vihreänä tuo pöytään pehmeyttä yhdessä pellavaliinan kanssa. Pieneen ja intiimiin hääjuhlaan voi löytää kotoaan paljon käyttökelpoista tavaraa, kunhan päästää mielikuvituksen valloilleen. Kaiken ei tarvitse olla uutta.

joulu20

Kuva Piirto Photography

Metsän keskellä vietetty hääjuhla on ikimuistoinen. Luonto ei juuri koristeita kaipaa, vaan se antaa hurmaavan näyttämön niin juhlille kuin valokuvillekin. Lyhdyt ja rennot kuivakukka-asetelmat sopivat väreiltään ja tyyliltään ympäröivään metsään. Näyttävä hääpari on pukenut ylleen asut, joita ei ole hankittu täysin uusina.

joulu20

Kuva Piirto Photography

Morsiamella on yllään Peltodressesin kierrätyspitseistä valmistettu musta hääpuku. Näyttävä ja dramaattisen kaunis asu on kruunattu Coruyan koruilla sekä Floramoren hääkimpulla. Hiukset on kiedottu rouhealle mohawk-letille, jota täydentää koristeelliset sulat. Hääkampauksen teki Niina, Pinni & Puuteri.

joulu20

Kuva Piirto Photography

Sulhasen look on nostalgisen tyylikäs. Puvuntakki on lainattu isoisältä ja sen materiaalina on villa. Hattu ja kuivakukista sidottu viehe täydentävät asun upeasti.

Häät kahdestaan

Rakkaus on aina kaunista. Sen juhlimiselle on myös aina aikaa, kun sitä järjestää. Suurten juhlien järjestäminen ei ole aina mahdollista eivätkä isot häät edes ole kaikkien juttu. Häitä voi juhlia näyttävästi myös kahdestaan tai vaikka ystäväpariskunnan kanssa. Ja vaikka häävieraita on vain muutama, voi somistukseen ja tarjoiluun silti panostaa.

joulu20

Kuva Piirto Photography

Sopivasti boheemiin tyyliin sulautuva kakku kruunaa metsäisen kahvipöydän.

joulu20

Kuva Piirto Photography

Kutsuissa melkein tuoksuu sammal. Kultaiset yksityiskohdat tuovat ripauksen luksusta printteihin. Kutsut Mia Thong, Bloomingthon.

joulu20

Kuva Piirto Photography

Tyylin avaimet

Valokuvaus Sirpa / Piirto Photography

MUAH Niina / Pinni & Puuteri

Morsiamen mekko Peltodresses

Hääkimppu Floramore

Kukkatelineet Kukkakauppa Suopursu, Kerimäki

Hääkutsu ja paperituotteet Mia Thon / Bloomingthon

Korut Coruya

Hääkakku Sirpa / Piirto Photography

Mallit Laura Kohonen ja Oskari Hölsä

joulu20

Kuva Piirto Photography

"Me olemme yhtä,
yhtä metsän kanssa,
juurevana toistemme syleilyssä."

TOIMITTANUT TANJA HAKALA / HÄÄT.FI

KUVAT SIRPA / PIIRTO PHOTOGRAPHY

Muokattu: 11.8.2023