Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Häämusiikki

Inspiraatiota häiden musiikkiin - Ota kuunteluun keräämämme hääsoittolista

Etsitkö täydellistä kappaletta häävalssia tai -tanssia varten? Oletko pohtinut mikä kappale voisi sopia vihkitilaisuudessanne esitettäväksi tai muuten häissänne kuultavaksi?

Hääbloggaajien soittolista häiden musiikkia

Kuva Burst / Pexels.com

Morsiamet laativat yhdessä pyynnöstämme Spotify-soittolistan häihin sopivista suosikkikappaleistaan ja alla he myös kertovat lyhyesti, mikä juuri näissä biiseissä vetoaa heihin. 

Ota häämusiikkilista kuunteluun Spotifyssa!

KUUNTELE >

 

Elli, Hashtag Häät

Me etsimme pitkään meille sopivia kappaleita. Niin monet rakkauslaulut tuntuivat kertovan muista. Lopulta näitä alkoikin löytyä vähän joka puolelta. Yksi on kaasoni ehdottama, yksi julkaistiin sopivasti ja yksi on vanha tuttu jonka löysin kuunteluun uudelleen. Näistä ei muuten mikään ole meidän häävalssimme, sen pidämme vielä salassa. 

Florence + The Machine - You Got The Love

Tämän löysin uudelleen ja se kolahtikin kovaa. Biisi on jotenki vatsanpohjassa asti tunteita herättävä iloisella tavalla. Se saa aikaan kunnon energialatauksen ja sen sanoma on kaunis. Erityisesti juuri tämä versio kappaleesta on tärkeä.

Ed Sheeran - Hearts Don't Break Around Here

Laulun nimikin sen jo kertoo. Meilläpäin ei ole särkyneitä sydämiä. Me olemme toinen toistemme ensirakkaudet ja sen vuoksi meidän kotoa ei löydä rakkauden vuoksi särkyneitä sydämiä. Kappale on verrattain uusi ja se julkaistiin vain noin vuosi ennen meidän kihlautumista. Sen jälkeen se onkin ollut yksi omista suosikeistani. Suosikkikohtani:

"I feel safe when you're holding me near
Love the way that you conquer your fear 
You know hearts don't break around here"

Anna Puu - Sinä olet minä

Tämän on joskus toinen kaasoistani sanonut laulavansa häissämme. Joskus tämä ei lukeutunut suosikkeihini, vaan lämpenin vasta ajan kanssa. Kappale on kuitenkin juuri meille sopiva mielestäni. Toivottavasti kaasoni pitää lupauksensa ja esittää tämän meidän häissä. Lempikohta kappaleesta: 

"Sä kun olet rinnallani
Voin vain nauraa ja kiittää"

K, Matkalaulu

Chisu - Tuu mua vastaan 

Tulemme tanssimaan häätanssimme Chisun Tuu mua vastaan -kappaleen tahtiin. Biisi ei ole mitenkään yltiöpäisen romanttinen. Minusta se kuitenkin välittää kauniisti ajatuksen siitä, miten parisuhteessa ja avioliitossa on syvä tarve sille, että on valmis tulemaan puoliväliin vastaan, yrittää ymmärtää toisen ajattelua ja halukas näkemään toisen hyvässä valossa yhä uudestaan ja uudestaan. Tahtotilan pitää olla molemminpuolinen, yksin sitä ei voi kannatella.

Kappaleesta tuli meille aikoinaan tärkeä, sillä se julkaistiin hetkenä, jolloin meillä oli vaikeaa. Sen tunnelma on jopa hieman pahaenteinen: kertoja on valmis valitsemaan toisen niin kauan kuin he kohtaavat. Jos kohtaaminen päättyy, päättyykö valintakin? Jopa hääpäivänä -tai ehkä juuri sillon?- on tärkeää muistaa, että toinen ihminen ei ole itsestäänselvyys vaan jotain erityistä, mitä vaalia ja jonka eteen nähdä vaivaa. On suuri ilo ja onni löytää ihminen, josta haluaa pitää kiinni.

Kappaleen osuvuutta juuri hääpäivään lisäävät nämä lyriikat:

"Ja kysy multa uudelleen /
Tahdotko ja niin edelleen"

sekä 

"Valitsen sut aina vaan
Niin kauan kun me kohdataan
Tuu mua vastaan"

Hanna, Hääpäiväkirjat 

Meidän häämme ovat vasta edessä päin, emmekä ole vielä valinneet häissämme kuultavia kappaleita. Tässä kuitenkin muutama oma suosikkini, jotka sopisivat loistavasti myös häissä kuultavaksi. 

Lauri Tähkä - Jääkukkia

Tästä on tullut vähän vahingossa meidän biisi. Vähän niin kuin on vahingossa alettu tykätä koko Lauri Tähkästäkin. Kihlautumisemme aikaan viime keväänä tämä soi todella paljon radiossa ja aina kun kuulemme tämän autossa, alamme hyräillä sitä yhdessä ja vilkaisemme toisiimme. Tämä kuvaa meidän molempien tunnetta siitä, että olemme toisistamme löytäneet jotain, mitä emme ajatelleet voivan olla olemassa ja että olemme opettaneet toisiamme uskomaan kaikkeen uskomattomaan, uuteen ja ihanaan. 

Juha Tapio - Jotain niin oikeaa

Rakastan Juha Tapiota ja hänen kappaleidensa joukosta löytyy monta suosikkibiisiä. Monet Juha Tapion kappaleilta ovat sanoituksiltaan todella kauniita ja sopivat loistavasti myös häihin. Tällä biisillä on itselleni tärkeä merkitys, se on eräänlainen voimabiisini, jonka lyriikoihin samaistun vahvasti. Vaikka sydän on särkynyt aiemmin ja molemmilla takana omaa elettyä elämää ja solmuja, olemme aivan suhteemme alkuajoista asti kokeneet vahvasti kuuluvamme yhteen ja että tässä on hyvä olla, jotain niin oikeaa. 

Jarkko Martikainen - Valssi tanssitaidottomille

Kuulin tämän kappaleen ensimmäisen kerran SuomiLOVE-ohjelmassa ja kyseinen jakso on painunut mieleeni hyvin elävästi. Jakson pariskunta oli taistellut tiensä yhdessä vaikeuksien läpi ja tanssi häävalssinsa toisen heistä ollessa pyörätuolissa. Tässä kappaleessa tiivistyy mielestäni oma käsitykseni avioliitosta: 

”Ylämäessä tönin sua eteenpäin
Alamäessä vauhtias' jarrutan...
Vaikken kanssasi tanssimaan oppinut
Opin enemmän: opin sinut”

Anna Puu - Ota minut tällaisena kuin oon

Pidän monista Anna Puun biiseistä ja tämä on yksi suosikkini. Biisi on iloinen ja vähän menevämpi, myös eräänlainen voimabiisi, joka muistuttaa, että toista ei pidä yrittää muuttaa, vaan hyväksyä juuri sellaisena kuin tämä on. Sitä ihmettelen välillä vieläkin - miten onnistuinkin löytämään jonkun, joka on valmis ottamaan minut vastaan juuri tällaisena. 

Miisamaria - Kuvittele jos

Tämän biisin bongasin Ensitreffit alttarilla -sarjasta ja ihastuin siihen heti. Kappale on todella herkkä ja kaunis, sitä on vaikea olla kuuntelematta ilman, että liikuttuu. Tässä kuvaillaan mielestäni todella kauniisti sitä, miten oikean ihmisen kanssa omat puutteet ja virheet eivät enää olekaan merkittäviä ja menneisyyden painolastikin unohtuu. Yhtäkkiä joku näkee sinut ja haluaa juuri sinut. 

Mia, Kuparimorsian

Stand By Me - Florence + The Machine

Hannu esitti Ben E. Kingin legendaarisen rakkauslaulun minulle ennen kosintaa. Stand By Me on kulkenut vierellämme seurustelun alkuajoista asti, ja Hannulla on ollut tapana omistaa se minulle keikkaillessaan. Olemme viime aikoina mieltyneet erityisesti Florence + The Machinen coveriin, jossa vallitsee seesteisen aamun rauha.

Hei rakas - BEHM

Kuva on joskus enemmän kuin tuhat sanaa, mutta tässä tapauksessa laulu on enemmän kuin tuhat kuvaa. Kauneimpia biisejä, joita tiedän.

Sä oot olemassa (Villa Ruusunmarja Live Session) - Jukio Kallio

Herkkä biisi kertoo siitä ihmeestä, että saa jakaa elämänsä jonkun itselleen rakkaan ihmisen kanssa. Onko suurempaa ihmettä olemassakaan? 

A Sky Full of Stars - Club for Five

Coldplayn kappaleesta tehty acapella-versio värisee suoraan luihin ja ytimiin. Täydellinen veto hääpäivän hämärtyvään iltaan, kun bileet pyörähtävät käyntiin!

Galway Girl - Ed Sheeran

Vannoutuneena Ed Sheeran -fanina olisi kerrassaan rikollista, jos porkkanapäinen trubaduuri ei edustaisi minunkin osuudessani tällä hääbiisilistalla. Galway Girl ei jätä juhlavierasta kylmäksi tanssilattialla. Jos hääbändissä on mukana viulisti, niin tällä irkkumeiningillä nostat bileet kattoon – ja katosta läpi!

Valot pimeyksien reunalla - Apulanta

Toni Wirtasen sanoitukset ovat aina olleet timanttisia, ja niin kävi tämänkin kappaleen kanssa, joka on täynnä toivoa ja lupauksia tulevasta. Toimii erityisen hyvin herkkänä, akustisena vetona!

Hääbloggaajien soittolista häiden musiikkia

Kuva Emre Kuzu / Pexels.com

Sonja, Matchista Morsian 

Elton John - Can You Feel The Love Tonight

Ysärilapsen ja oman elämän Disney-prinsessan pakollinen valinta häihin! Soveltuu niin ekaksi tanssiksi tai muuten vaan hitaaksi fiilistelybiisiksi ja kuulostaa upealta myös uruilla soitettuna. 

Venla, Future Mrs W.

Etta James - At Last

Me valittiin tämä kappale meidän häävalssiksi, koska haluttiin jotain klassista, mutta ei kuitenkaan perinteistä valssia. Rajattiin vaihtoehdot muutamaan ja lopulta tämä oli se yksi ylitse muiden. Tehtiin tähän jopa oma koreografia, joka esitettiin meidän häissä. Aina kun kuulen tämän kappaleen tulee ihania häämuistoja mieleen.

Pachelbel - Canon in D Major

Tämä on ollut jo ihan pienestä lähtien yksi klassisen musiikin suosikeistani. Se sopii ihanasti häämusiikiksi ja meillä se valikoitui häämarssiksi. Varmaan ihan jokainen meidän vieraista herkistyi samalla lailla kuin minä, kun tämä lähti soimaan kirkossa. Sitä hetkeä en unohda koskaan.

Katy Perry - Never Worn White

Katy Perry on ollut suosikkiartistini teiniajoista asti, joten olin alusta asti halunnut hänen musiikkiaan soitettavan häissämme. Täydellinen tilaisuus siihen tuli, kun juuri samana kesänä hän julkaisi tämän hääaiheisen kappaleen. Valitsimme sen toiseksi esityskappaleeksi kirkossa ja sen esitti Luisa Metsälä.

Train - Marry Me

Luisa Metsälä esitti vihkiseremoniassamme toisenkin kappaleen, joka oli Trainin Marry Me. Tämä oli meidän molempien suosikki kaikista rakkauslauluista, joita kuuntelimme läpi valitessamme kappaleita. Luisan tulkinta oli aivan upea ja sai taas kerran kaikki läsnäolijat kyyneliin.

Sanna, Metallipäät Menee Naimisiin 

Metallica - Nothing Else Matters

Kyseinen biisi on rokkihäiden ehdoton klassikko, eikä pelkästään siksi, että kyseinen kappale taipuu myös valssiksi. Kappaleen tunnistaa varmaan jokainen, ja juuri siitä syystä kyseinen biisi soi myös meidän vihkimisessä ensimmäisenä: kun vieraan on helppo tunnistaa kyseinen metalliklassikko, pääsee vihkimiseen ja rokkimeininkiin orientoitumaan heti alusta pitäen. 

Haloo Helsinki/Mokoma - Kuu saa valtansa auringolta

Haloo Helsinki on tehnyt kivan coverin tästä Mokoman biisistä. Kyseinen kappale oli meille entuudestaan tärkeä, ja kun se vielä löytyi valmiina sovituksena hääbändimme soittolistalta, ei meille jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin ottaa kyseinen biisi osaksi hääpäiväämme.

Borislav Slavov - Divinity Original Sin 2 (Main Theme)

Tämä videopelibiisi oli meidän häävalssi. Vaikkemme mikään nörttipariskunta olekaan, ovat videopelit silti yksi yhteisistä harrastuksistamme, ja niiden parissa vietämme mielellämme aikaa yhdessä. Aloitimme Divinityn pelaamisen aivan hääpolkumme alkumetreillä, ja kun pelikello alkoi raksuttaa jossain reilun sadan tunnin paikkeilla, havahduimme toden teolla siihen, kuinka kaunis pelin valikkomusiikki onkaan. Ja vieläpä sopivasti valssi! Ei siitä tarvinnut sen jälkeen enää keskustella, vaan yhteinen päätös oli syntynyt ihan luonnostaan.

Wintersun - Loneliness (Winter) Instrumental

Kyseinen kappale päätyi mukaan soittolistalle ihan vain sen kauneuden takia. Biisin inrtumentaaliverio sopii hyvin hääjuhlaan, ja tähän voi halutessaan vaikka valssatakin. Pituuttahan kappaleella riittää, joten parhaimmillaan Loneliness (Winter) soi varmaankin taustamusiikkina, tai sitten tanssilaittian pitkänä valssibiisinä, jonka hääpari aloittaa ja johon vieraat voivat hypätä mukaan. Ja on muuten eeppistä!

Sarah, Mon Reve D’Amour

Christina Perri - A Thousand Years 

Meidän häissä kuultiin kesäkuussa 2019 kirkossa sisääntulomarssina A Thousand Years sellistin ja pianistin säestämänä instrumentaalisena versiona. Tämän kappaleen sanat kuvastavat mielestäni ihanasti meidän pitkän suhteen fiiliksiä, siitä että on aina rakastanut ja tulee aina rakastamaan vaikka mikä olisi. Kappaleesta tekee meille vielä erityisemmän se, että kirkon jälkeen mieheni sisko ja veli esittivät sen meille vielä sellistin kanssa laulaen ja kitaraa soittaen!

Haley Reinhart - Can't Help Falling in Love

Häätanssiksemme valikoitui pitkän pohdinnan jälkeen Haley Reinhartin versio Elviksen ikonisesta Can't Help Falling in Love -kappale. Haleyn laulamana kappale on mielestäni vieläkin syvällisempi ja kuvastaa myös hyvin ajatustamme siitä, ettei aidolle rakkaudelle vain voi mitään ja toisen kanssa haluaa olla aina <3

Elisa, Bridelisa

Mikko Harju - Menninkäinen 

Meidän häätanssikappale ei ollut millään tapaa itsestään selvä. Kuuntelimme paljon erilaisia kappaleita Disney-klassikoista herkimpiin rakkauslauluihin. Sitä meidän biisiä ei vain tuntunut löytyvän. 

Yhtenä päivänä Tampereelle ajellessa kaiuttimista alkoi soimaan Mikko Harjun Menninkäinen. Huomasin heti, että tässä jokin puhuttelee ja jatkoin kuuntelua. Kertosäkeen alkaessa soimaan, kyyneleet valuivat valtoimenaan poskillani. Tämä on meidän biisi.

Ja niin se oli. Hääpäivänä tanssimme Menninkäisen tahdissa ja hiljaa lauloin kertosäkeen sanoja mieheni korvaan. "Mä haluun hypätä sun kaa, joka päivä uudestaan" <3

Jasmiina, Häähumussa

Erin - Kohta hänen

Erin sävelsi tämän kappaleen yllätykseksi puolisolleen heidän hääpäivänään ja laulun sanoituksissa kuvataan lämpimiä odotuksen tunteita sekä rakkautta, joita morsian kokee juuri ennen kuin astelee alttarille vihittäväksi. 

Törmäsin kappaleeseen ensimmäistä kertaa serkkuni häissä joitain vuosia sitten. Sanoitus sekä hetki, jolloin tämä laulu soitettiin tekivät minuun lähtemättömän vaikutuksen. Jo silloin tiesin, että haluan yllättää oman puolisoni (joka ei itse osallistunut juuri näihin häihin) meidän häissämme tämän laulun avulla. Serkkuni lämpimästä kannustuksesta pyysin siskoani esittämään kappaleen yllätyksenä sulhaselleni ja vieraillemme kirkossa juuri silloin, kun minun olisi ollut aika saapua ovista sisään isäni vierellä. Ja toden totta, kuunnellessani siskoni laulua piilossa ovien takana suurin toiveeni oli viimein päästä aloittamaan yhteinen tulevaisuutemme aviopuolisoina.

Ota Häät-blogiyhteisön bloggaajien häämusiikkilista kuunteluun Spotifyssa!

KUUNTELE >

Muokattu: 3.5.2024

Lue lisää samasta aiheesta

Tässäkö 14 maailman romanttisinta häätanssikappaletta?

Kurkkaa olisiko oma häätanssibiisinne joku näistä ykköstähtien kappaleista?

Häiden musiikki kirkossa – mikä on sallittua?

Koska häät, kuten muutkin kirkolliset toimitukset, ovat jumalanpalvelustilanne, on tämä muistettava ...

Häiden musiikkivalintoja tehdään rakkauden tahdissa

Musiikki on hääjuhlien kruunu. Se luo taianomaisen tunnelman häiden kaikkiin tilanteisiin. Mutta mit...

Vihille häämarssin tahdissa

Häämusiikki on tärkeä osa vihkitilaisuuden tunnelmaa ja yksi keino tehdä häistä oman näköiset. Siksi...

Perinteinen häävalssi hääpäivän häätanssiin?

Soitetaanko kenties joku näistä valssihiteistä myös teidän suurena päivänänne?

Muistilista hääparille kuinka tilaan dj:n häihin!

Mitä olisi hyvä ottaa huomioon ennen kuin lähdet varaamaan hääjuhlaasi häädj:tä?

Mainos

Yksinkertainen on kaunista – modernin minimalistiset häät rohkeasti, tyylikkäästi ja persoonallisesti

Modernin minimalistisissa häissä vähemmän on enemmän. Herkät valkoiset kevätkukat korostavat rakkauden juhlan ainutkertaista tunnelmaa. Mikä väripaletti on avainasemassa? Entä millä muilla keinoin häiden tyylistä saa minimalistisen?

boheemi valkoinen minimalistinen hääkattaus

Kuva Maria Hedengren

Levollinen kokonaisuus syntyy siitä, että yksityiskohtia lisätään vain tarkkaan harkiten.

Luonnonmateriaaleista valmistetut pöytäliinat, korkeat kynttilät, käsintehdyt keraamiset lautaset ja modernilla typografialla painetut siemenpaperituotteet muodostavat hallitun kokonaisuuden.

Näyttävyyttä kokonaisuuteen tuo runsaat tuorekukkainstallaatiot, jotka erottuvat valkoista seinää vasten ja muodostavat upean taustan seremonialle ja hääkuvaukselle.

Kakun huippumoderni veistoksellinen muoto ja rauhallinen värimaailma ovat V.K. Cake & Sculptingin käsialaa.


”Neutraalit värit sitovat kattauksen elementit toisiinsa.”


Viettelevä valkoinen edustaa rauhaa ja tyyneyttä

Niukkaan väripalettiin koottiin runsaasti valkoisen ja harmaan sävyjä sekä hentoa kevään vihreää, jotka yhdessä muodostavat pehmeästi sointuvan harmonian.

Ota värit muistiin tallentamalla ne omaan käyttöösi!

Väripaletti modernin minimalistisiin häihin

4 vinkkiä moderniin hääkattaukseen

1. Vain muutama väri
2. Erilaiset tekstuurit
3. Elävän näköiset niittymäiset kukat
4. Ei mitään turhaa. Keep it simple!

morsian hääpuku ja hääkimppu

Kuva Maria Hedengren

Morsian

MAJ:n kampaaja ja meikkaaja Shirin saapui paikan päälle loihtiakseen morsiamelle minimalistisen lookin, jonka kulmakiviä ovat puhtaan kaunis häämeikki ja huoleton undo-kampaus. 

Monique Lhuillierin ylellinen Bloom-puku koostuu hienostuneista yksityiskohdista ja henkii naisellista viehätysvoimaa ja glamouria.

Little Wedding Factoryn sitoma hääkimppu kietaistiin yhteen Story of Silkin käsinvärjätyillä silkkinauhoilla.

puhtaan valkoiset häät morsian hääkimppu ja vihkisormus

Kuva Maria Hedengren

Korut

Macor Jewellery -korut edustavat siroa ja minimalista tyyliä – designer-twistillä. Huolellinen suunnitteluprosessi, tarkkaan harkittu muotoilu ja ympäristöystävällinen valmistus ovat brändin keskiössä. Kuvan Siro Ovaali 1.00ct sivukivillä ja Onni 1.6 -sormussetti on ihanteellinen valinta hänelle, joka etsii siroa sormusparia, näyttävyydestä ja eettisyydestä tinkimättä. Korut ovat valmistutettu taitavilla suomalaisilla kultasepillä.

puhtaan valkoiset häät sulhanen laittaa takkia päälleen

Kuva Maria Hedengren

Sulhanen

Tärkeään päivään kannattaa valita juuri sinun näköisesi puku. Panostamalla istuvuuteen ja sopivaan kankaaseen varmistat, että näytät hyvältä ja voit nauttia joka hetkestä. Turolta löydät uusimmat kankaat, niin juhlaan kuin arkeen. Tarjolla on sekä upeat omien mittojen mukaan tehtävät puvut että kauteen sopivat valmispuvut. Turon istuvuudet ovat tehty suomalaiselle miehelle. Juuri siksi ne istuvat hienosti niin monelle.

Tyylin avaimet

 

Konsepti, stailaus ja valokuvaus
Maria Hedengren

Suunnittelu 
Maria Hedengren, Little Wedding Factory ja Häät-lehti

Kukat, somistus ja paperituotteet
Little Wedding Factory

Sulhasen asu 
Turo

Hääpuku 
Monique Lhuillier

Kihla- ja vihkikorut
Macor Jewellery

Cocktailkorut
Philippe Ferrandis

Kengät 
Miu Miu

Hiukset ja meikki
MAJ

Hiuspinnit 
Jennifer Behr

Hääkakku 
V.K. Cake & Sculpting

Keramiikka 
Mari Paikkari

Silkkinauhat 
Story of Silk

Miljöö 
Casual Friday Studios

Morsian 
Zuzana Malta @deardrake

Maija Lehtinen Little Wedding Factory sytyttää kynttilää

Kuva Maria Hedengren

Minimalistisen kauneuden innoittamana hääkuvaaja Maria Hedengren loi modernin mutta herkän häätyylin yhdessä Little Wedding Factoryn kukkasuunnittelija Maija Lehtisen kanssa.

Valokuvaaja Maria Hedengren

Valokuvaajan silmin

Look how deeply we have loved

“My vision is to create art so heartfelt and expressive that it binds you, soul and spirit, to the very essence of your love. That in decades to come you don’t just look back and think, ‘God, we were beautiful’ but ‘Look how deeply we have loved.’ Art that reminds you just what your heart is capable of holding for one another.”

Helsinkiläisen hääkuvaaja Maria Hedengrenin kuvaustyyli heijastaa hänen vankkaa taustaansa valokuvataiteessa, kaupunkisuunnittelussa ja arkkitehtuurissa. Hänelle tunnusomaisissa kuvissa yhdistyvät vahva sommittelu, kaunis valo ja levolliset ilmeet.

Marian kädenjälki on ainutlaatuinen yhdistelmä dokumentaarista, muotokuvauksellista ja toimituksellista tyyliä, jonka tuloksena syntyy samanaikaisesti ajattomia ja moderneja kuvia. Taiteellisuus on hänelle refleksi, sommittelu yhtä intuitiivista ja luonnollista kuin hengittäminen. Marian laaja kokemus häistä tarkoittaa myös sitä, että hän ei epäröi tukea teitä läpi koko hääpäivän ja saa teidät tuntemaan olonne kevyeksi ja rentoutuneeksi. Tarvittaessa hän ottaa ohjat käsiinsä, ja muutenkin hänen panoksensa teidän päivässänne ulottuu paljon upeiden kuvien tallentamista pidemmälle. Teille hääpäivä on elämistä ja kokemista varten.

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2024.

 

ARTIKKELISSA ON MAINOSSISÄLTÖÄ

Muokattu: 24.5.2024