Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Häämatka

Indonesia - Purjehdusseikkailu ja häämatka sopivat täydellisesti yhteen

bali

Kuva Jasmiina Riikonen

Lämpöä ja seikkailua kaipaaville häämatka purjelaivalla Intian valtamerellä on kokemus vailla vertaa. Kun oma rakas on matkassa mukana, honeymoon maailman vieraanvaraisimmassa valtiossa on henkeäsalpaava elämys. Sen sai todeta Häät-median hääblogiyhteisöön kuuluva Jasmiina yhdessä miehensä Peetun kanssa. Jasmiina taltioi reissusta kokemuksia myös blogiinsa Häähumussa.

Star Clipper -alus lähtee matkaan Balin Benoasta.  Jasmiina odottaa malttamattoman köysien irroittamista Peetun kanssa. Kilistelyt samppanjalla ja viimein alus lipuu kapeaa kanaalia pitkin seikkailuja kohti.

bali

Kuva Jasmiina Riikonen

Häämatka purjehtien yllättää

Aamut laivalla alkavat rauhallisilla vesillä. Aikaisille herääjille on tarjolla kahvia ja pientä syötävää, kunnes täysimääräinen ja laadukas aamiaisbuffet aukeaa ravintolasalissa. Laivalla voi osallistua eri aktiviteetteihin, kuten kiivetä mastoon miehistön avustuksella tai pulahtaa merivedellä täytettyyn uima-altaaseen kannella. Valtameriristeilijöistä poiketen alukselta puuttuvat elokuvateatterit tai sisähuvipuistot, mikä tekee tunnelmasta välittömän ja kodikkaan. 

Jasmiina ja Peetu aloittavat päivänsä usein auringonnousun aikaan joogalla laivan kannella, missä laivan opettaja Rebecca haastaa t keskittymään nykyhetkeen. Se on helppoa, kun nouseva aurinko lämmittää ihoa ja Jaavanmeren laineet lyövät kevyesti vasten valtavan purjeveneen laitaa. 

bali

Kuva Jasmiina Riikonen

Huikeita kohtaamisia purjelaivalla

Purjehduksen aikana 70-henkisen miehistön avainhenkilöt tulevat häämatkalaiselle tutuksi. Reissun tarkoituksena on tietysti tarjota autenttinen purjehduskokemuksen luksustunnelmalla tehostettuna. Ilmapiiri on rento kanssamatkustajien ansiosta. Jasmiina ja Peetu tutustuvat päivien aikana moniin mielenkiintoisiin ihmisiin.

Viikon purjehduksen aikana henkilökunta oppii helposti muistamaan nimet ja huoneet. Kansainvälisen miehistön lisäksi reilu satapäinen joukko matkustajia on saapunut ympäri maailmaa. Enemmistö on eurooppalaisia, mutta muutamat ovat matkanneet laivalle aina Pohjois-Amerikasta tai Uudesta-Seelannista saakka.

bali

Kuva Jasmiina Riikonen

Purjehdus Indonesiassa on täynnä mahdollisuuksia


Indonesiassa merellä on monta väriä ja välillä kirkkaan jadenvihreä vesi on vaihtunut syvän tummaan turkoosiin yön aikana. Laivan ikkunasta pilkistää maata horisontissa ja illalla jokaisen huoneeseen jaetut kirjeet kertovat tarkemmin päivän kohteesta. 
 
Star Clipperin ehdoton valtti on mahdollisuus rantautua kohteisiin, joihin suuremmilla risteilijöillä ei ole pääsyä. Lähes joka päivä edessä on niin kutsuttu wet landing, jolloin rantautuminen tapahtuu laivalta saapuneen punaisen pelastusveneen kyydistä suoraan rantaveteen. 
 
Maissa matkustajilla on mahdollisuus osallistua erilaisille retkille, jotka saaresta riippuen voivat suuntautua historiallisiin temppeleihin, aktiiviselle tulivuorelle tai sukeltamaan koralliriutoille. Myös omatoiminen tutustuminen kohteisiin on elämys itsessään, kun jokaisella paikalla on omat erityispiirteensä. 

bali

Kuva Jasmiina Riikonen

Näin uskomattomia elämyksiä voit kokea!

Purjehduksen aikana häämatkalaiset vierailevat upeilla rannoilla ja eksoottisissa kylissä. Monessa kohteessa kaupat eivät myy muovipusseja eivätkä ravintolat tarjoile juomia muovisilla pilleillä, sillä ympäristötietoisuus on lisääntynyt kasvaneen turismin myötä. 
 
Välillä Star Clippersin väki on ainoita turisteja kohteessa. Tämän ansiosta he kohtaavat paljon paikallisia. Gili Gentengin saarella aluksen matkustajat ovat ensimmäiset matkailijat viikkokausiin. Paikalliset odottavat säännöllisin väliajoin saaren edustalle ankkuroituvaa Star Clipperia, jolloin kylän koululaiset lähetetään rannalle harjoittelemaan englantia vierailijoiden kanssa. Vastaanotto on innostunut ja lämmin. 
 
Gili Sudakin saarella puolestaan ihaillaan hiljaista paratiisia. Vilkkainta elämä on saaren edustan koralliriutalla, jossa snorklatessa ihailemme vedenalaista maailmaa sateenkaaren väreissä ja mykistymme monipuolisen saarivaltion tarjoamista mahdollisuuksista häämatkailijoille. 

bali

Kuva Jasmiina Riikonen

Lue koko artikkeli Häät-lehden digitaalisesta versiosta täällä!

ARTIKKELI ON TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ STAR CLIPPERSIN KANSSA JA SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ.

Teksti Jasmiina Riikonen / Häähumussa ja Tanja Hakala / Häät.fi Kuvat Jasmiina Riikonen

Häämatkavinkki!

Häämatkaristeilylle täytyy useimmiten lähteä 3-6 kuukauden sisällä hääpäivästä, jotta hääpari saa matkalle häämatkalaisten etuja. Tutustu häämatkaetuihin Risteilykeskuksen sivuilla!

Tutustu tuleviin Star Clippers -risteilyihin!

Katso tulevat Star Clippers -risteilyt eri maanosissa, varaa tai pyydä tarjous Risteilykeskuksesta!

bali

Kuva Jasmiina Riikonen

Muokattu: 8.4.2021

Syvenny teemoihin:

Lue lisää samasta aiheesta

Mitä mukaan häämatkalle? Katso kätevä pakkauslista

Matkatavaroiden pakkaminen tuottaa usein päänvaivaa ennen häämatkaa. Teimme pienen listan tärkeimmis...

Hääjuhlasta suloisesti suoraan honeymoonille?

Häämatkaa ei tietenkään ole tarvitse tehdä heti vihkimisen jälkeen, vaan sen voi jättää odottamaan m...

Kreikka houkuttelee häämatkalaisia vuodesta toiseen – tiesitkö näistä kohteista?

Tuttujen kohteiden lisäksi Kreikasta löytyy lukematon määrä paikkoja, joissa voi viettää unohtumatto...

Malediivit Intian valtameressä tarjoaa häämatkalaisille hunajaa kaikille aisteille

Hyväilevän lämmin Intian valtameri on punonut pienistä korallisaarista kauniita helminauhoja vuositu...

Tutustu 3 resortiin: Malediivien parasta antia häämatkalaisille on pienen saaren rauha ja oma villa

Pienistä saarista koostuvan Malediivien jokainen lomakeskus toimii omalla saarellaan kuin alleviivat...

Matkatoimisto on porttisi häämatkojen ihmeelliseen maailmaan

Jokaisen hääparin unelmien häämatkan tulisi olla viimeistä yksityiskohtaa myöten rakkaudella suunnit...

Mainos: Aktiv-Resor

Matkatoimisto on porttisi häämatkojen ihmeelliseen maailmaan

hääpari istuu laiturilla häämatkallaan

Jokaisen hääparin unelmien häämatkan tulisi olla viimeistä yksityiskohtaa myöten rakkaudella suunniteltu ja juuri parin näköinen. Vuonna 1986 perustetun suomalaisen Aktiv-Resorin ammattitaitoisen matkaspesialistin avulla tärkeä matka muovautuu helposti unelmianne vastaavaksi ja voitte matkustaa huoletta ja laadukkaasti.

Yksilölliset häämatkat Aktiv-Resorilta

– Me räätälöimme laadukkaita häämatkoja vuosikymmenien ammattitaidolla kaikkialle maailmassa ja tunnemme kohteet. Kaikki lähtee siitä, että kuuntelemme hääparin toiveita tarkalla korvalla, Sonja Sarlin Aktiv-Resorista vinkkaa.

– Kauttamme varattuihin häämatkoihin sisältyy aina upeat häämatkaedut kuten sisäänpääsy loungeen, kuohujuomaa kohteeseen saapuessa, spa-hoito tai illallinen kahdelle. Kaiken lisäksi matkakokonaisuudesta tulee kaikki yksityiskohdat huomioiva ja usein myös hinnallisesti parempi kuin varaamalla itse, sillä monet kohteista tarjoavat sopimushintoja matkatoimistoille ja erityisesti heidän häämatkalaisilleen, Sonja lisää.

Häämatkakohde the Recidence uima-allas

The Residence Falhumaafushi

The Residence Falhumaafushi sijaitsee yhdellä maailman suurimmista atolleista Malediiveilla. Tämä upea, poikkeuksellisen vehreä ja monipuolinen saari tarjoaa täydelliset puitteet häämatkan viettoon.

7 yötä all inclusive -palvelulla alkaen 3830 € per henkilö sisältäen lennot.

Häämatkakohde Heritance aarah Malediivit

Heritance Aarah Maldives

Heritance Aarah Maldives – todellinen paratiisi maan päällä - ja premium all inclusive -palvelu vie koko lomakokemuksen aivan uudelle tasolle. Saapuminen resortiin vesitasolla on jo itsessään ikimuistoinen elämys.

7 yötä all inclusive -palvelulla alkaen 4835 € per henkilö sisältäen lennot

Häämatkakohde Srilanka

Sri Lankan kiertomatka ja upea Malediivit -yhdistelmähäämatka

Sri Lankan kiertomatka ja upea Malediivit -yhdistelmähäämatka tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille! Tällä matkalla nautitaan yksityisin järjestelyin Sri Lankan parhaat palat ja rentoudutaan 7 yötä Malediiveilla all inclusive -palvelulla.

14 yön yhdistelmämatka alkaen 5990 € per henkilö sisältäen lennot

Löydä lisää häämatkaunelmia Aktiv-Resorilta

www Aktiv-resor.fi
Tutustu Aktiv-Resorin Malediivien matkoihin >>

Facebook @Aktiv-Resor
Instagram @aktiv_resor

www Australiatours.fi
Australian, Uuden-Seelannin ja Tyynenmeren asiantuntija

Aktiv-Resor

Museokatu 15, 00100 Helsinki

Matkatiedustelut

sähköposti sales@aktiv-resor.fi
puhelin 0200 62 900

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä AKTIV-RESOR

 

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 2/2023.

Haluatko lukea lisää Malediiveista?

Malediivit Intian valtameressä tarjoaa häämatkalaisille hunajaa kaikille aisteille. Lue Häät.fissä >>

Tutustu 3 resortiin: Malediivien parasta antia häämatkalaisille on pienen saaren rauha ja oma villa. Lue Häät.fistä >>

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Uusimman Häät-lehden voi lukea ja tutustua sisältöön kätevästi näköislehtenä Issuu.comissa.


Muokattu: 7.6.2024