Häävuoden 2019 ensimmäinen häälehti johdattelee kohti kihelmöivää juhlapäivää

Häät-lehti 1/2019 kahvilassa

Tammikuussa 2019 ilmestyvä Häät-lehden yli 180-sivuinen numero sytyttää häiden suunnitteluinnostuksen, saa perhoset lepattamaan vatsanpohjassa ja kattaa vuoden upeimmat sormukset hääaamun meikkipöydälle.

Lue Häät-lehti 1/2019 näköislehtenä 3,50 €

TUTUSTU JA OSTA

Yhdeksät erilaiset häät Häät-lehdessä 1/2019

Muiden häät ovat mainio lähde poimia omiin tähtihetkiin sopivia ideoita koristelusta, ohjelmasta tai asuista. Mikä meni pieleen, mikä toisaalta jäi unohtumattomana mieleen? Häät-lehdestä 1/2019 löydät peräti 9 parin kertomuksia omista kokemuksistaan.

Sormusuutuudet Häät-lehdessä 1/2019

Kihla- ja vihkisormuksilla on väliä, jääväthän ne muistuttamaan sitoutumisesta ja rakkaudesta myös arjen keskelle tuleviksi vuosikymmeniksi. Perehdy siis sormusten valintaan huolella! Häät-lehti näyttää kauden 2019 kuumimmat sormukset morsiamille ja sulhasille sekä taustoittaa selkokielellä, mitä jalokivistä on hyvä tietää ennen ostoksille lähtöä.

Morsiuspukuja ja koruja Häät-lehdessä

Hääpukuja, hääpukuja! No tietenkin! Ja paljon! Tähän Häät-lehden numeroon poimimme sekä kotimaisia että kansainvälisiä hääpukuja vuoden 2019 häikäisevän upeista mallistoista, ja keskityimme pohtimaan myös sitä, miten jokainen morsian omine muotoineen ja muhkuroineen voi löytää hääpuvun, joka istuu ja on sopiva myös omalle kukkarolle.

Mies tutkii pukuja Häät-lehdessä 1/2019

Sulhanen innostuu myös varta vasten hänelle poimituista juhlapuvuista ja sormuksista uusimmassa Häät-lehdessä. Ehkä myös häävideoista kertova juttu kiinnostaa sulhasta ja entäpä huomenlahja morsiamelle – onko se jo mietittynä?

Madeiran korkeuserot ovat huimia

Kuva Johanna Lehtinen

Atlantin jalokivi Madeira ja sen upeat hotellit veivät saareen tutustuneelta Tanjalta jalat alta maisemien, lämpimän veden, ihanien ihmisten ja ehkä vähän myös paikallisen juoman ponchan myötä. Lue Häät-lehdestä, löytyisikö Madeiralta kaikki toivotut ainekset myös teidän häämatkaanne!

Häät-lehti 1/2019 pöydällä

Varmista sohvapöydällesi upea Häät 1/2019, ilm. tammikuussa 2019

Heleän raikas yli 180-sivuinen Häät-lehti 1/2019 – hääparien must-have-inspiraatiolähde häävuodelle 2019 – ilmestyi 22.1. Lehtipisteisiin kautta maan. Sähköisenä Issuu-näköislehtenä (3,50 €). Uusimman Häät-lehden ja aiempia numeroita voi hankkia myös useimmista häätapahtumista kautta maan.

Häät kansi 1/2019

TYYLI Nina Röntynen ja Sari Yli-Salomäki

MUAH Marja Nikkola

KUVA Nina Röntynen

MALLI Pihla Koivuniemi

HÄÄPUKU Heidi Tuisku

SORMUKSET Malmin Korupaja

KORVIKSET JA KAULAKORU Efva Attling

RANNEKORUT Koruvuokraamo

HÄÄKYNNET Tiia Pelkonen

HIUSTUOTTEET Cutrin

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häät-lehti