Häätuoksu auttaa palaamaan muistoissa takaisin hääpäivääsi

Häätuoksu auttaa palaamaan muistoissa takaisin hääpäivääsi

Häätuoksut ovat tänä päivänä suosittuja. Siis hajuvesi, jonka morsian ostaa hääpäiväksi itselleen, jotta myöhemmin tuoksua käyttämällä hääpäivän muistot tulvahtavat mieleen. Tämä voi kuulostaa höpsöltä jonkun korvassa, mutta tuoksut yhdistyvät voimakkaasti tilanteisiin ja palauttavat muistot mieleen vielä vuosikymmenienkin päästä.

Tässä  vinkkejä häätuoksua etsiville:

Lähde tuoksuostoksille ilman hajuvettä, näin saat parhaiten irti testaillessasi.
 
Suihkuta tuoksua aina ihollesi, todellinen tuoksu selviää näin parhaiten.
 
Pidä taukoa tuoksuttelusta, mikäli et erota tuoksun eri vivahteita, istahda kahville välillä.
 
Valitse hajuvesi oman mieltymyksen mukaan, älä ota suosituinta tuoksua vain ”leiman” vuoksi.
 
Pyydä apua ammattilaiselta kaupasta, sitä varten he ovat!

– Halusin itselleni hempeän, raikkaan ja naisellisen tuoksun. Tiesin näiden kriteerien miellyttävän myös sulhoa. Suuntasin hajuvesikauppaan ilman aamuista hajuvesisuihkausta, ja kerroin myyjälle mieltymykseni ja hajuveden tarkoituksen, lahtelainen morsian Tiia kertoo.

– Muutamien tuoksuttelujen jälkeen löysin omani; Versace – Bright Chrystal.  ”Ylellisen tyylikäs ja raikkaan kukkainen tuoksu upeassa pullossa. Aistillinen tuoksu on tehty sensuellille ja upealle naiselle. Tuoksussa yhdistyvät granaattiomena, yuzu, magnolia, pioni ja lootuksenkukka.”

– Uskon, että oikeanlainen tuoksu kruunaa morsiamen, ja antaa lisää itsevarmuutta alttarille kävellessä. Häätuoksun myötä voit palata aistien avulla takaisin hääpäivääsi!, perustelee Tiia omaa valintaansa.


Kuva on valmistajan.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Morsiamen kauneus