Häät-lehti nostaa esille upeat sulhaset tammikuussa 2020

Tammikuussa ilmestyvä Häät-lehti 1/2020 huumaa suurilla tunteilla ja kaikkien aikojen inspiroivimmilla artikkeleilla. Yhteensä 200 sivua upeutta tarjoilee muhkean paketin hääsuunnittelusi avuksi, muuta et juuri tarvitse! Anna siis rakkauden hurmata ja innostu kanssamme muun muassa aidoista tunteista, kotimaisuudesta ja jumalaisen upeasta häämuodista. Tässä numerossa sulhastakin hemmotellaan!

Painetunkin Häät-lehden voi nyt ostaa ilman ilmastohäpeää, sillä julkaisija on hyvittänyt lehden hiilijalanjäljen lukijoiden puolesta yhteistyössä uusia hiilinieluja luovan Puunin kanssa.

Häät-lehti 1/2020 tammikuussa 2020

– Tämän numeron myötä kaksi neljännesvuosisadan rinta rinnan ilmestynyttä häälehtibrändiä Häät ja Mennään naimisiin ovat yhdistyneet yksien kansien sisään kaikkien aikojen suomalaiseksi häälehdeksi. Toivon että yhdistymisen myötä tehdyt uudistukset, muun muassa uusi sulhaselle omistettu osio, ovat teille iloksi tulevia häitä suunnitellessanne. Keräsimme tähän numeroon myös ennätysmäärän kotimaisia häälöytöjä eli tuotteita ja palveluita, joita suomalaiset yritykset teille vastuullisesti tarjoavat, päätoimittaja Sari Yli-Salomäki kertoo.

Löydä lähin myyntipiste

Osta heti näköislehti

Tässä neljä poimintaa Häät-lehden kutkuttavista jutuista:

Romanttinen ja rento häämatka lasten kanssa Kreetalla Välimerellä

Kuva Tanja Hakala / Häät

Häämatka lasten kanssa

Ikimuistoinen honeymoon toteutuu myös pikkuväen kanssa. On ihan turha jättää häämatka tekemättä, jos ainoa syy ovat liian pienet lapset. Jos kaikki muu osuu kohdilleen, mutta pikkuisia ei voi tai malta jättää, ottakaa heidät mukaan. Häämatkan ei tarvitse olla pelkkää hempeilyä ja skumppalasien kilinää. Miten mahtavaa onkaan muistella yhdessä vuosien päästä, että mepä teimme häämatkan koko perheen kesken!

Sulhasen erilainen ja persoonallinen juhlapuku ja rokkityyli

Kuva Sari Anttila

Kurkista sulhasen vaatekaappiin

Kolme suomalaista jo naimisiin mennyttä miestä avaavat sulhaslookinsa vaatekaapin pala palalta. Joona, Jori ja Lars (kuvassa) näyttävät mallia oman persoonan tuomisesta esiin sulhasen vaatevalinnoissa. Heille päivään valmistautuminen oli tärkeä juttu.

– Jo aikaisessa vaiheessa puvun väriksi valikoitui harmaa. Halusin panostaa hyvään ja laadukkaaseen pukuun, jolle olisi käyttöä myös häiden jälkeen. Löysin sopivan Emporio Armanin vaaleanharmaan puvun Pohjanheimosta. Räätälöinnin jälkeen puku istui täydellisesti päälleni. Kauluspaidan napeissa ja ompeleissa otettiin huomioon rusetin, helavyön sekä kenkien sävy, Joona kuvailee valintojaan.

Hääpuku muodokkaalle morsiamelle Eddy K Curvy / Wedding Garage

Kuva Eddy K Curvy / Wedding Garage

Hääpukumuoti vartalotyypeittäin

Häämuoti on täynnä upeutta vuonna 2020 ja mikä parasta, se sopii ihan kaikille vartaloille! Lue vinkkimme eri vartalotyypeistä ja kurkkaa, miten tuot esille parhaat puolesi ja miten paljon ihania vaihtoehtoja löytyy juuri sinulle vartalollesi.

Luonnonläheiset ja juurevat häät Gimo Herrgårdissa

Kuva 2 Brides Photography

Juureva häätyyli Äiti maan hengessä

Sofien ja Mattiaksen ei milloinkaan pitänyt mennä naimisiin. He eivät enää uskoneet satumaisiin rakkaustarinoihin ja ennemminkin välttelivät ihastumista. Sitten kohtalo johdatti heidät yhteen. Lue täältä heidän tapaamisestaan ja täältä Mattiaksen kosinnasta. Häät-lehden sivuilla voit uppoutua parin maanläheisen kauniiseen hääjuhlaan.

– Sofie ja Mattias ovat hyvin maanläheisiä ihmisiä, ystävällisiä ja rakastavia. He kasvattavat yhdessä isoa perhettä, sillä heillä on molemmilla lapsia edellisistä suhteista. Päivä Gimo Herrgårdissa oli heille kuin miniloma. Ja me halusimme heidän tuntevan, että tuo päivä oli juuri heitä varten, persoonallinen ja intiimi. Suunnittelimme heille valaseremonian ja brunssin auringon täyttämään talvipuutarhaan, Michaela ja Lotta Nord & Maesta kertovat.

Häät-lehti sähköinen digilehti näköislehti Issuucom

Osta viettelevän ihana inspiraatiopaketti: Häät-lehti 1/2020 ilm. tammikuussa

Kotimaisuutta ylistävä ja ainoa suomalainen häälehti Häät 1/2020 ilmestyy 15.1.2020 Lehtipisteisiin kautta maan (juhlahinta nyt vain 6,90 €, norm. 9,30 €). Numero on saatavissa sähköisenä Issuu-näköislehtenä (3,90 €).

Löydä lähin myyntipiste

Osta näköislehti

Uusimman Häät-lehden sekä aiempia numeroita voi hankkia myös häämessuilta Häät-lehden osastolta, katso Häät-lehden ja Häät.fin suosittelemat häätapahtumat Häät.fi Häämessukalenterista.

Häät-lehden kansilook 1/2020

KUVA Aarography

HÄÄPARI Johanna ja Miika

PUVUT Epok Vintage ja Play it again, Sam

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuusta

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häät-lehti