Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

| Hääpuku

Häämuoti­suunnittelijat paljastivat uudet kokoelmansa New Yorkissa: kesän 2025 häämekkoihin on luvassa kukkivaa eleganssia

Keveys ja kukkiva romantiikka teki näyttävän paluun häämuotiin, kun maailman johtavat häämuotisuunnittelijat esittelivät kevät/kesä 2025 -mallistojaan huhtikuussa 2024 New Yorkissa.

Reem Acra hääpuku 2025

Kuva Fadi Acra / Reem Acra

Reem Acra

Reem Acra -morsian on kuin kangastus kukkivassa puutarhassa. Herkät ja runsaat brodeeraukset, joista Reem Acra tunnetaan, tuovat mieleen kukkivien kevätkukkien tuoksun.

Nardosin hääpuku Helena 2025

Kuva Nardos

Nardos

Nardosin uusi hääpukumallisto vangitsee viktoriaanisen ajan viehkeyden ja luo ajatonta eleganssia modernille morsiamelle.

Ese Azenaborin hääpuku 2025

Kuva Ese Azenabor

Esé Azénabor

Kokoelma ”In Bloom” on saanut inspiraationsa kuningasmagnoliasta ja kertoo kukan vaiheista sen muuttuessa.

Lihi Hodin hääpuku Liv 2025

Kuva Lihi Hod

Lihi Hod

Lihi Hodin uusin kevään 2025 morsiusmallisto "Lueur en Blanc" tai "Glow in White" on saanut inspiraationsa kauniista valokuvasta Audrey Hepburnista pitelemässä valkoista kyyhkystä käsissään. Se on kunnianosoitus 1950-luvun klassiselle eleganssille ja tuon aikakauden ikonisille hahmoille.

Ines Di Santon hääpuku Lavinia 2025

Kuva Ines Di Santo

Ines Di Santo

Uusi ”Romanticism Unveiled” -hääpukumallisto näyttää Ines Di Santon näkemyksen siitä, kuinka muodin tulevaisuus voi saumattomasti yhdistää käsityötaiteen, luovuuden, tarinankerronnan ja teknologian mahdollisuudet.

Mira Zwillingerin hääpuku Meya vuodelle 2025

Kuva Mira Zwillinger

Mira Zwillinger

“Reflections” -kokoelma on luotu muistuttamaan meitä siitä, että kauneutta ja hellyyttä on kaikkialla ympärillämme. Mira Zwillinger on suunnitelleet täyteläisiä ja virtaavia mekkoja elementeillä, jotka heijastuvat puvuista itsestään ja muuttavat muotoaan jokaisessa. ”Kaikki, mitä koemme, on heijastusta sisäisestä itsestämme.”

Idan Cohenin hääpuku Louise vuodelle 2025

Kuva Idan Cohen

Idan

Idanin uusin kokoelma on lumoava oodi luonnon eteeriselle kauneudelle keskittyen erityisesti kukkien monimuotoisiin yksityiskohtiin, jotka ovat saaneet inspiraationsa kukkivista maisemista hänen matkoillaan.

Koonnut: Sari Yli-Salomäki
Kuvat: Atelier PR ja valmistajat, kansikuva Mira Zwillinger

Muokattu: 11.4.2024

Etsi häämekkoa