Häämeikki syntyy vaikka hotellihuoneessa ammattilaisen tekemänä

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Häämeikki syntyy vaikka hotellihuoneessa ammattilaisen tekemänä

Meikkaaja Minna Granqvist

Kuva Samuli Miettinen

Oletko miettinyt mahdollisimman mukavaa ja rentoa tapaa kaunistautua hääpäivän aamuna? Hyvä vaihtoehto on tilata kampaus ja meikkauspalvelu paikan päälle kotiin, hotelliin, tai juuri sinne mistä hääpäiväsi sitten alkaakaan!


Näin isotkin seurueet voivat valmistautua juhlaan helposti yhdessä. Morsian, kaasot, anopit, ja tietysti sulhasellekin laitetaan ainakin pikkuisen puuteria. Tämä säästää mukavasti aikaa ja hermoja hääpäivän aamun.

GMC-Studiota ja ihanaa kosmetiikan verkkokauppaa luotsaava Minna Granqvist on ihanan pirteä kosmetiikka-alan ammattilainen, jolta kaunistamiset käyvät kädenkäänteessä. Kiireimpänä sesonkiaikana Minna suhaa hotellilta toisella iso meikkisalkku kainalossaan ja hymy aina herkässä.

– Suosittelisin meikkaajan paikan päälle tilaamista morsiamelle, joka haluaa valmistautua juhlaan rauhassa. Myös isommille hääseurueille sekä ihmiselle, joka etsii myös helppoutta juhla-aamun aikatauluun. Näin vältytään mahdollisista logistisista haasteista myös, kun useat ihmiset eivät joudu liikkumaan paikasta toiseen kiireellä, Minna neuvoo.

Meikkaaja Minna Granqvist

Kuva Jussi Rekiaro

Meikkaajan paikan päälle tilaaminen ei ole Suomessa vielä kovin tunnettua.

– Onneksi kulttuuri on jo rantautunut tännekin vahvasti ja morsiamet osaavat etsiä tällaista vaihtoehtoa. Moni on ollut jopa yllättynyt miten mutkatonta ja edullista palvelun tilaaminen paikan päälle on, Minna kertoo.

Valitettavasti ihan koko Suomen alueella ei vielä meikkauspalvelujen kotiin tilaaminen onnistu. Minna liikuu koko pääkaupunkiseudun alueella ja myös muilla lähialueilla.

– Koemeikkauksen toteutan kuitenkin yleensä yhteistyökampaamon tiloissa Helsingissä, mutta juhlapäivänä suuntaan paikan päälle.

Meikkaaja Minna Granqvist

Kuva Jussi Rekiaro

Kysyttäessä Minnalta, mikä saa hänet lähtemään jo kukonlaulun aikaan jokainen kesälauantai kaunistamaan hääkansaa, Minna vastaa:

– Etsin jokaisesta asiakkaasta hänen kauniita ja viehättäviä ominaisuuksiaan, haluan tuoda ne esiin. Nykyisin minua inspiroi edelleen juuri se, kun löydän nuo ominaisuudet ja voin näyttää ne myös asiakkaalleni, joka ei niitä ole ehkä vielä huomannut. Asiakkaan hymy peilissä on kiitos työstäni, Minna innostuu.

Meikkaaja Minna Granqvist

Paikan päälle tilattavat meikkaajat ja kampaajat löytyvät nykyisin helpoimmin verkosta ja näin on helppo löytää myös omalla alueella liikkuva meikkaaja ja/tai kampaaja. Minna Granqvistin GMC-Studio tekee erikokoisia juhlaseurueita yhdestä henkilöstä kahteenkymmeneen saakka.

– Ensi kesän aikoja varaillaan jo nyt syksyllä, joten ajoissa kannattaa olla liikkeellä. Kannattaa muistaa, että kuitenkin haja-aikoja saattaa olla hyvin tarjolla, joten aina kannattaa kysyä, Minna neuvoo.

Kuvat Joonas Tana, Samuli Miettinen ja Jussi Rekiaro

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä GMC-STUDIO

 

Muokattu: 11.8.2022