Häämatkan ensimmäinen päivä Madeiralla

Häämatkan ensimmäinen päivä Madeiralla

Häät-lehden Miia Kärnä kävi miehensä kanssa Madeiralla keräämässä kokemuksia Madeiran houkutuksista häämatkalaisille. Lentomatkan rasitukset pari päätti huuhtaista pois heti Eden Mar -hotelliin saavuttuaan.

– Päivää on onneksi vielä runsaasti jäljellä saapuessamme hotelliimme Eden Mariin. Ennen aamun lentoa olemme kuitenkin matkustaneet koko yön Pohjois-Suomesta Helsinkiin, joten viemme nopeasti matkatavarat huoneeseen, lunastamme pyyhekortit, haemme allaspyyhkeet ja suuntaamme altaille lepäämään.

Auringossa huilaamisen ja uimisen jälkeen meillä alkaa olla jo nälkä, joten haemme läheisestä kaupasta pientä purtavaa ja alamme valmistautua illalliselle tuttaviemme suosittelemassa Beef & Wines -ravintolassa.

Alkupalat osoittautuvatkin tarpeellisiksi, sillä vaikka matka ravintolaan näyttää kartalla lyhyeltä, korkeuserot ja pieni seikkailulisä eksymisen merkeissä teettävät meillä ihan kunnon iltalenkin. Löydämme lopulta perille, eikä Beef & Winesissa onneksi tarvitse odotella. Palvelu on tehokasta mutta ystävällistä, ja paikassa on kaikin puolin kotoisan konstailematon tunnelma. Niin ja se ruoka… Kadumme yhä, ettemme palanneet ravintolaan viikon aikana uudelleen.

Beef & Wines -ravintolassa kannattaa kokeilla talon erikoisuutta Picanhaa. Tarjoilija tuo lihavartaan pöytään, ja asiakas leikkaa siivuja itse itselleen – niin monta kierrosta kuin jaksaa.

Tätä madeiralaista erikoisuutta kannattaa häämatkalaistenkin kokeilla, nimittäin alamäkikelkkailua.

Teksti, kuvat ja video Miia KärnäLue lisää Madeirasta häämatkakohteena Häät-lehdestä 1/2015. Lehti on ostettavissa digilehtenä täältä.

Häämatkan ensimmäinen päivä Madeiralla

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämatka