Häämatkalla syntisen suklaisissa hotelleissa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Häämatkalla syntisen suklaisissa hotelleissa

Ihana suklaa ansaitsee itselleen ikioman päivän, jota vietetään 13. syyskuuta. Se inspiroi meitä poimimaan syntisen suklaisia hotelleja ympäri maailmaa vinkiksi romanttista – ja aaah niin suklaista – häämatkaresidenssiä etsiville. Let's go and enjoy some chocolate!

Soneva Kiri Chocolate Room Thaimaa

Kuva Herbert Ypma / Soneva

Soneva Kiri, Thaimaa

Barefoot luxurysta tunnettu Soneva Kiri tarjoaa todellisen paratiisin suklaan rakastajalle. Chocolate Roomissa eli suklaahuoneessa on tarjolla erilaisia suklaita jopa 95 % versioihin asti monessa muodossa: tryffeleinä, mousseina, kekseinä, juomina ja karkkeina.

Seuraavat vinkit ovat Hotels.comin majoitusasiantuntijoiden keräämiä:

Hotelli Boucan by Hotel Chocolat Saint Lucia

Kuva Hotelli Boucan by Hotel Chocolat

Boucan by Hotel Chocolat, Saint Lucia

Jos olet äärimmäisen hemmottelun tarpeessa – ja kukapa sitä ei häämatkallaan haluaisi –  varaa loma Boucan by Hotel Chocolatissa, jossa pääsette nauttimaan suklaasta lukuisissa eri muodoissa. Tämä vain aikuisille tarkoitettu lomakeskus sijaitsee aidolla kaakaoviljelmällä. Sen asiakkailleen tarjoamat suussa sulavat herkut ja ihanat kylpylähoidot sisältävätkin niin tuoreita kaakaopapuja kuin valmista suklaata.

Rosas & Xocolate Boutique Hotel+Spa

Kuva Rosas & Xocolate Boutique Hotel+Spa

Rosas & Xocolate Boutique Hotel+Spa, Mérida, Meksiko

Matkusta kaakaopavun ja suklaan syntysijoille. Rosas & Xocolate Boutique Hotel+Spa tarjoaa monenlaisia suklaata tihkuvia kokemuksia esimerkiksi kylpylässään, jossa asiakkaat voivat hemmotella itseään erityisellä suklaisella Xocolate-manikyyrillä.

 The Chocolate Boutique Hotel

Kuva The Chocolate Boutique Hotel

The Chocolate Boutique Hotel, Bournemouth, Iso-Britannia

Lähde hauskalle lomalle tähän suklaateemaiseen hotelliin. The Chocolate Boutique Hotelissa asiakkaat voivat dipata mansikoita ja vaahtokarkkeja hotellin suklaasuihkulähteeseen sekä osallistua suklaalle omistettuihin työpajoihin oppiakseen lisää upeasta herkusta.

Cafe Sacher

Kuva Sari Yli-Salomäki / Häät

Hotel Sacher Wien, Wien, Itävalta

Tämä yksityisen perheen omistama, ylellinen hotelli on alkuperäisen sacherkakun koti. Asiakkaat voivat edelleen hemmotella makuhermojaan tällä suurenmoisella suklaakakulla hotellin maineikkaassa Café Sacherin kahvilassa. Halutessaan he voivat nauttia suklaasta myös kevyemmällä ja ”kalorittomalla” tavalla rentoutumalla Time to Chocolate -hoidoissa hotellin Sacher Boutique Span kylpylässä. Hotel Sacher Wien sijaitsee Wienin sydämessä, aivan Wienin valtionoopperan vieressä.

Muokattu: 13.9.2018