Häämatka Dominikaanisen tasavaltaan - 10 x supervinkki!

dominikaaninen

Kuva Susanna Bollstedt

Hohtavan valkoiset hiekkarannat ja karibialainen vieraanvaraisuus tekevät Dominikaanisesta tasavallasta takuuvarman häämatkakohteen. Halusitpa sitten loikoilla kauniilla rannoilla rakkaasi kainalossa tai reppureissailla yhdessä uskomattomaan seikkailuun, saari on juuri se oikea valinta. 


Uskomaton Karibia

Dominikaaninen tasavalta sijaitsee Karibianmerellä Hispaniolan saarella, jonka se jakaa naapurimaa Haitin kanssa. Paras aika matkustaa on joulukuusta toukokuuhun hurrikaanikauden vuoksi. Lämpötila pysyttelee 30 asteen molemmin puolin läpi vuoden. Lentoja saa kohtuullisen edukkaasti noin 600 eurosta lähtien ja niillä päässee Helsingistä suoraan Punta Canaan tai Puerto Plataan.

dominikaaninen

Kuva Susanna Bollstedt

1-3. Hotellit Dominikaanisessa tasavallassa

Presidential Suites Puerto Plata

Lifestyle Holidays Hotels & Resorts -hotelliryhmään kuuluva all inclusive -hotelli, joka sijaitsee valtavalla hotellialueella useiden hotellien ja huviloiden kanssa. Lukuisia aamupala-, lounas- ja illallisravintoloita, joista voi valita päivittäin mieleisensä. Alueelta löytyy ravintoloiden lisäksi useita kauppoja, pankkiautomaatteja, lääkärin vastaanotto, ohjattuja aktiviteetteja, vesiurheiluvälineitä, uima-altaita, allas- ja rantabaareja, eli käytännössä kaikki on lähellä. 

Ultravioleta Boutique Residences

Täydellinen luksusvaihtoehto perinteiselle all inclusive -hotellille Cabareten rannalla. Moderneja ja tilavia asuntoja, joissa muun muassa omat keittiöt ja tilavat yksityiset terassit. Joillakin terasseilla on oma uima- tai poreallas. Vieraille on saatavilla useita palveluja ja aktiviteetteja. Esimerkiksi terassille toimitettu aamiainen aamuauringossa nautiskellen on aika ihanaa! 

Hotel Conde de Peñalba

Santo Domingon Zona Colonialissa, Parque Colonin kulmassa sijaitseva sympaattinen ja viihtyisä hotelli. Loistavan sijainnin lisäksi siisteissä huoneissa on ihanat parvekkeet, joiden tuoleissa voi rentoutua seuraten samalla kaupungin menoa.  

 

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämatka