Häälahjaksi ajelu luksusvene Rivalla?

Häälahjaksi ajelu luksusvene Rivalla?

Luksusta häämatkaan? Kyllä, kiitos. Gardajärvellä Italiassa se tarkoittaa ajelua Riva-veneellä. Tyylikäästä menosta maailmantähtien tyyliin voit nauttia vuokraamalla mahonkisen Riva Aquarama Speciale -veneen kuljettajineen.

Piknikkoriin mukaan pullo kuohuvaa tai kohteeksi romanttinen rantaravintola San Vigilio. Voiko elämä enää ihanampaa olla?

Häät-lehden tuottaja Kaarina Korventaka kävi Italian Gardalla kokeilemassa, kuinka matka sujuu klassisen luksusveneen kyydissä.


Rivat ovat veneiden aatelia. Niiden valmistuksella on 170-vuotinen historia. Riva Aquarama Speciale edustaa 60-luvun muotoilua ja on vesillä aito legenda. Mahonkisen veneen viimeistely on vertaansa vailla. Korkekiiltoinen lakkaus on kymmenien lakkakerrosten ansiota, ja aurinkokansi on kokonaan verhoiltu pehmeällä vaalealla nahalla. Kyyti veneessä on vakaata, ja kun kaksi 360 HV Crystler -moottoria kiihdytetään vauhtiinsa, on meno mahtavaa. Moottorit pauhaavat yli 700 hevosvoiman edestä vettä kyntäen.

Veneeseen noustaan ilman kenkiä! Muuten retkelle sonnustaudutaan suurilla aurinkolaseilla ja leveällä hymyllä. Tuulen tuivertaessa hiuksissa olo on kuin filmitähdellä!

Veneajelu vuokrattiin Hotelli Villa Arcadion kautta.

Villa Arcadio Hotel & Resort
+39 0365 42281
www.hotelvillaarcadio.it

Teksti Kaarina Korventaka
Kuva Hotelli Villa Arcadio

Jaa juttu