Hääkynsissä keskitytään nyt yhteen näyttävään yksityiskohtaan!

Hääkynnet Puotilan Studio

Kuva Atte Tanner Photography

Hääkynsissä on nyt selkeästi trendinä selkeys ja yksinkertaisuus.

– Moni morsian haluaa esimerkiksi, että yhdessä kynnessä on enemmän koristeluja vaikkapa Swarovskin kiviä, kertoo ripsi- ja kynsiteknikko Tiia Pelkonen Puotilan Studiolta.

– Ranskalainen manikyyri ei koskaan petä, mutta joskus kun siihen lisää pikkuisia yksityiskohtia, se kruunaa kynnet ja tekee niistä juhlavammat. 

Miten saan haluamani hääkynnet, jos en vielä tiedä mitä haluan?

– Itse aina suosittelen, että morsian selaa tekijöiden kuvia aiemista töistä netistä, somesta tai lehdistä. Tai jos on tottunut käymään tietyllä tekijällä monta vuotta, niin kynsiteknikkokin tietää heti mitä morsian haluaa hänen tärkeänä päivänään. Ammattilaisen on silloin helppo ehdottaa morsiamelle erilaisia vaihtoehtoja, summaa Tiia.

– Itse ainakin haastattelen morsianta. Kyselen usein, millainen teema parilla on häissä, millainen puku, hiuskoristeet, kampaus ja meikki on suunnitelmissa. Niistä saan yleensä kiinni mitä morsian haluaa, lisää Tiia.

KATSO YKSITYISKOHTIA SUUREMPINA KUVIA KLIKKAAMALLA

Upeat hääkynnet Puotilan Studiosta

Olen tehnyt kynsiä vuodesta 2008 lähtien, joten kokemusta, ammattitaitoa, tietoa ja taitoa löytyy. Koulutan itseäni koko ajan. Haluan tarjota kynsiasiakkailleni parasta, mitä alalla tällä hetkellä on mahdollista saada.

Tiia Pelkonen
Rusthollarinkuja 2, Helsinki
p. 0449714080

Varaa aika www.puotilastudio.fi

Seuraa somessa

FB @PuotilanStudio
IG @puotilan_studio


ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä PUOTILAN STUDIO

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Morsiamen kauneus