Petri Eklöf suunnitteli ilmaisultaan ja muodoltaan jämäkän Grigio-sormuksen

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Grigio-sormusta ei tehty prinsessalle

Vuoden Kaunein Sormus 2018 -kilpailun finalistit valinnutta raatia kiehtoi Grigio-sormuksen rohkea materiaalien ja värien yhdistelmä, joka on kiehtova sekoitus maskuliinisuutta ja feminiinisyyttä. Tämä Petri Eklöfin muotoilema sormus vaatii kantajaltaan persoonaa ja luonnetta, eikä sitä ole sidottu sukupuoleen.

Petri Eklöf Grigio Vuoden Kaunein Sormus 2018 finalisti

– Suunnittelin Grigio-sormuksen kestämään kovaa käyttöä. Valmiiksi rouheaksi raadeltu kullan pinta ja sen syvät struktuurit kestää kolhuja, ja sormuksen käyttö vain lisää tarinoita sen pintaan, Petri Eklöf valottaa.

– Muoto ja sommittelu syntyi keskikiveksi valitun harmaan timantin ympärille. Niin myös nimi Grigio, sillä grigio on italiaa ja tarkoittaa harmaata, Petri Eklöf kertoo.

Timanttisormus Grigio Vuoden Kaunein Sormus 2018 Finalisti Petri Eklöf

Kuva Teemu Töyrylä / Studio Töyrylä

Grigio – design by Petri Eklöf

"Grigio-sormuksen innoittajana on kansainvälisesti tunnettu oikeushammaslääkäri Helena Ranta. Punakultainen timanttisormus on vahva ja arvokas ja sopii sekä arkeologisille kaivauksille että oikeussaleihin. Karheassa pinnassa ei näy elämän kolhut, ja keltaiset timantit loistavat myös synkissä hetkissä."

Grigio-sormus 585-punakultaa ja 750-valkokultaa, harmaa timantti 0,58 ct ja 24 kpl 1,2 mm keltaisia timantteja yhteensä 0,18 ct. Hinta 3240 euroa.

Design Petri Eklöf, Atelier Eklöf

Äänestä nyt vuoden kauneinta!

Vuoden Kaunein Sormus 2018 -kilpailun finaaliäänestys on käynnissä Häät.fissä. Äänestä – ja voit voittaa itsellesi aidon timantin!

ÄÄNESTÄMÄÄN >>

Finalistisormuksiin ja niiden suunnittelijoihin voi tutustua myös Vuoden Kaunein Sormus 2018 -osastolla 6r50 I love me -messuilla 19.–21.10.2018 Messukeskuksessa.

Käytä koruja rohkeasti!

Jo 11. kertaa järjestettävä Vuoden Kaunein Sormus -kilpailu tuo esiin korujen käytön helppoutta ja monimuotoisuutta. Vahvat arvokorut kestävät jokapäiväistä käyttöä esimerkiksi kihla- ja vihkisormuksena, ja juhlakoruja voi kantaa mukanaan samalla tavoin kuin aurinkolaseja tai juhlakenkiä: koru otetaan esiin korupussukasta esimerkiksi työpaikalla tai juhlissa ja sujautetaan siihen takaisin kotimatkan ajaksi.

Vuoden kaunein sormus 2018 Kilpailu logot

Muokattu: 18.10.2018