Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Vihkisormus

Filigraanilankojen herkkä flow

Filigraanilankojen herkkä flow

Filigraanisormus Venezia on suunniteltu naisille, jotka pitävät romanttisista ja naisellisen siroista koruista ja antavat suurta arvoa laadukkaalle käsityölle. Sormuksen suunnitellut kultaseppä Ella Jumisko uskoo, että tämä sormus on hänen tähänastisen uransa hienoin saavutus. Onnistumisesta onkin osoituksena jo upea finalistisijoitus Vuoden Kaunein Sormus 2016 -kilpailussa.

– Panostin täysillä tähän varta vasten kilpailua varten suunnittelemaani sormukseen ja katson nyt innolla, miten pitkälle se kantaa. Kilpailun finaaliäänestyksen käynnistyttyä olen jo saanut ihanaa palautetta korusta ja on todella mahtavaa kuulla, että ihmiset tykkäävät. Tulee olo, että on tehnyt jotain oikein, Ella Jumisko iloitsee.

Filigraanilankojen herkkä flow

Inspiraatio uuden sormusmallin luomiseen syntyi epämääräisten luonnosten pohjalta.

– Lähdin suunnittelemaan sormusta minulle ominaisella tyylillä: sotkuisesti luonnostellen, kiekuroita ja koukeroita sinne tänne. Ensimmäiset luonnokset olivat enemmän perinteisen filigraanisormuksen näköisiä, molemmat laidat olivat suorat ja yritin vain saada itse filigraanikuvioon hyvää flowta. Keskittyessäni koukeroihin huomasin, että suunnittelemani kuvio ei istukaan suorien laitojen sisään. Siitäpä aloin piirtää toista laitaa kaarevaksi ja silloin tuntui, että suunnittelu sai ihan uutta potkua. Ja siitä lopputuloksena syntyi Venezia.

Filigraanitekniikka on harvojen taitajien käsissä

Ella Jumiskon tavoitteena on suunnitella koruja, jotka erottuvat joukosta. Hän käyttää työssään perinteistä ja siroa filigraanitekniikkaa, mutta pyrkii tuomaan siihen oman kädenjäljen ja näkemyksen. 

Filigraanilankojen herkkä flow

– Haluan suunnitella ja valmistaa kauniita ja siroja koruja, jotka herättävät positiivisia tunteita. Minulle on tärkeää, että korut ovat laadukkaasti valmistettuja, joten olen hyvin tarkka työni jäljestä.

Käsityönä filigraanikoruja tekeviä kultaseppiä on Suomessa todella vähän, joten jo valmistustekniikka erottaa heidän korunsa muista tuotteista. Ulkomailla valmistetut filigraanikorut ovat yleensä hyvin runsaita ja täynnä pieniä yksityiskohtia, Jumiskon tyyli on pelkistetympi ja nykyaikaisempi vaikka onkin samalla hyvin romanttinen ja herkkä. 

– Pyrin aina saamaan filigraanikuviolleni hyvän flown, sillä pitää olla hyvä jatkuvuus ja esteettömyys. En osaa vain täyttää korua langoin, vaan niiden suuntaa ja kulkua pitää miettiä tarkasti. Ehkä tämä onkin se piirre, josta koruni eroavat joukosta ja ne tunnistetaan. 

Venezia
Vuoden Kaunein Sormus 2016 -kilpailun FINALISTI
Design Ella Jumisko, Kultaseppä Ella Jumisko

Materiaalit
750‰ keltakulta, 6 kpl 0,01 ct w v/s timantit

Sormus on uniikkituote, jota Ella Jumisko valmistaa jatkossa tilauksesta. Sormus valmistetaan aina alusta loppuun käsityönä ja sen filigraanikuvio ja -langan paksuus mitoitetaan sormuksen koon mukaan.

Vuoden Kaunein Sormus 2016 -kilpailu

>> Äänestä suosikkiasi 31.10.2016 mennessä Häät.fissä ja voit voittaa syksyn uutuuskorut, Kaleva Korun Valoisa-korusetin!

Suosikkejaan voi käydä ihastelemassa ja äänestämässä myös Vuoden Kaunein Sormus -osastolla 6h131 I love me -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 21.–23.10.2016.

Muokattu: 7.11.2022

Lue lisää samasta aiheesta

Mitä eroa on laboratoriotimantilla ja luonnontimantilla?

Laboratoriotimantti eli teollisesti valmistettu timantti on hyvä vaihtoehto silloin, kun koruun halu...

Tutustu kevään 2024 suosituimpiin kihla- ja vihkisormuksiin

Häät.fin Sormuskoneen kevään 2024 suosituimmat vihkisormukset, timanttisormukset ja myös miesten vih...

Kultaseppämestari Pekka Kulmala suunnittelee koruja vastuullisesti ja perinteitä kunnioittaen

Kultaseppä Kulmalan sormukset ja korut suunnitellaan ja valmistetaan suurella ammattitaidolla ja rak...

Kotimainen kihla- ja vihkisormus pääsee pisimmälle eettisyydessä ja ekologisuudessa

Voit käyttää kihlasormusta ja vihkisormustasi sekä muita koruja hyvillä mielin, kun valitset Suomess...

Valitse kaunein Olli Johan Lindroos Uniikkisormus

Häämessut netissä -tapahtuman pääkilpailussa voit voittaa huikean OJL-uniikkisormuksen. Osallistu ma...

Unelmien sormus verkkokaupasta – Sormusostoksilla kiireettömästi netissä

Kihla- tai vihkisormuksen on tietenkin oltava huolella valittu ja juuri se oikea. Vaikka et tietäisi...

Mainos: Keskisen Kello

Unelmien sormus verkkokaupasta – Sormusostoksilla kiireettömästi netissä

kihlasormus morsiamen nimettömässä sulhsen käsipuolessa

Odotatko kosintaa vai menitkö juuri kihloihin? Kihla- ja vihkisormuksen hankintaan liittyy suuria tunteita, sillä kutkuttava hääsuunnittelu voi vihdoin alkaa.

Jos nimettömässä säihkyy jo puolison valitsema tai yhdessä hankittu kihlasormus, seuraavaksi onkin vihkisormuksen etsinnän vuoro. Mutta mistä ihmeestä aloittaa? Entä jos kaiken voisi hoitaa rennosti kotisohvalta käsin ilman painetta ostamisesta?

miehen kihlasormus sulhanen pitää morsianta kädestä

Minulleko sormus verkkokaupasta?

Sormusten maailma on yhtä aikaa sädehtivän upea ja hengästyttävän valtava. Jopa koko elämän tärkeimmän korun on tietenkin oltava huolella valittu ja juuri se oikea. Vaikka et tietäisi sormuksista yhtään mitään, se ei haittaa. Sillä nimenomaan verkossa pääset ilman myyjän ohjailua tiettyyn suuntaan sukeltamaan korujen maailmaan omilla ehdoillasi. 

Keskisen Kellon verkkokaupassa korun ostaminen käy kiireettä, asiakaspalvelun opastuksella itselle sopivana aikana. Hinta- ja budjettipaine on tiessään, sillä hinnat on suoraan ilmoitettu, vaikka tarjousta voi toki aina pyytää asiakaspalvelusta.

Toinen toistaan kauniimpien korujen säihkeeseen on kiva uppoutua ja samalla oppia erilaisista sormusmalleista yhä enemmän. Tämä osa häiden suunnittelusta muuttui kertaheitolla ikimuistoisen helpoksi.

Katso Keskisen Kelllo-sormuksia Häät.fin Sormuskoneesta

Keskisen Kellon sormusvalikoima

Löydä Keskisen Kellon verkkokaupasta oma unelmasormuksesi

Keskisenkello.fi

Suomalaisten rakastamat sormusbrändit

Valikoimista löytyvät kaikki suomalaisten rakastamat brändit, kuten Kohinoor ja Festive sekä Lykka. Asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin kätevästi chatin kautta tai puhelimitse iltakahdeksaan asti ja verkkokaupasta voi tilata maksuttoman sormusmitan. Mitta kertoo tarkasti oman koon eikä sitä tarvitse lähteä kivijalkaliikkeeseen tarkistuttamaan.

Verkkokaupassa olevien tarkkojen kuvien avulla pääsee fiilistelemään, miltä sormus näyttää käytössä ja mikä parasta, toimitusaika on vain 1–3 päivää. Kaiken lisäksi korulla on jopa 60 päivän palautusoikeus, ellei kyseessä ole tilaustuote tai kaiverruksen kanssa ostettu.

Kohonoor-kihlasormus morsiamen sormusessa

Unelmien sormus ilman stressiä

Sen sijaan, että yrittäisi sovitella aikatauluja yhteen ja viettää sormusliikkeissä jopa tuntikaupalla aikaa etsien sopivaa yksilöä, voi sormuksia fiilistellä sopivina hetkinä rakkaan kanssa kotona.

Kaataa vaikka laseihin kuohuvaa ja miettiä rauhassa millaiset korut sopisivat juuri teille. Samalla voi selailla muitakin koruja häälookeihin sopien. Stressiä vie harteilta pois melkoisesti sekin, ettei myyjälle tarvitse sanoa missään vaiheessa ei. Verkkokaupassa ostopäätöstä saa miettiä ilman epämukavaa oloa juuri niin kauan kuin tarvitsee.

Elämän tärkein koru kotimaiselta perheyritykseltä

Valikoima on todella laaja ja sormuksia voi selailla kätevästi tyylin, hinnan ja materiaalin mukaan. Ilahduttavaa on se, että täältä löytyy ihan jokaisen budjettiin sopiva sormus. Ja koska ollaan ainutlaatuisen ja tunteita herättävän aiheen äärellä, vaikutuksen tekee myös Keskisen Kellon perheyritystausta.

Vuonna 1982 Alavuden Tuurissa perustettu yritys myy vain aitoja tuotteita kotimaisilta valmistajilta sekä Suomen virallisilta maahantuojilta. Tämä kaikki takaa sen, että sormusten aitouteen voi luottaa sataprosenttisesti. Hääpäivänä nimettömässä kimaltelee siis takuuvarmasti aito ja yhdessä rakkaudella valittu yksilö.

morsian hymyilee pitäessään sulhasen kasvoista

Keskisen Kello

Sähköposti asiakaspalvelu@keskisenkello.fi

Verkkokauppa

Keskisenkello.fi

Facebook Keskisen Kello Oy

Instagram @keskisenkello

Keskisen Kellon edustamat kotimaiset brändit

Kohinoor

Festive

Lykka

Katso kaikki Keskisen Kellon

Kihlasormukset

Vihkisormukset

 

Teksti Tanja Hakala

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä KESKISEN KELLO

Muokattu: 7.6.2024