Dubai tarjoaa häämatkalle hurjan aavikkosafarin ja hulppeita teemapuistoja - mutta varo missä suukotat!

Kun häämatkakohteeksi on valittu Dubai, yksi ilta on itseoikeutetusti omistettu aavikkosafarille. Häät-lehden Sari testasi Knight Toursin nimikkoretki Desert Safarin, ja iltapäivä osoittautui viihdyttäväksi – ja kiihdyttäväksi silloin kun jeeppien meno oli hurjimmillaan!

Aavikkosafarilla Dubaissa

Säännöissä paikallisia sävyjä

Vaikka häämatkalla ollaankin, kannattaa muistaa että hellyyden osoittaminen fyysisesti on julkisilla paikoilla Dubaissa kielletty. Länsimaalaisten suosimissa hotelleissa ja ravintoloissa tätä sääntöä samoin kuin monia muitakin paikallisen kulttuurin tai uskonnon mukaisia sääntöjä kyllä katsotaan pitkälti läpi sormien, mutta kaupungilla kiihkeä suudelma saattaa johtaa vartijoiden tai viranomaisten puhutteluun.

Julkisilla paikoilla on erityisesti naisten pukeuduttava häveliäästi löysähköihin asuihin olkapäät ja polvet peittäen. Miesten kesäshortsit näyttävät kaupungillakin olevan aivan ok. Bikineissä tai ranta-asuissa ei kannata edes rantahotelleissa suunnata ravintolaan.

On myös hyvä huomioida, että matkailijoiden turvallisuuteen suhtaudutaan pilkun tarkkuudella. Kun kutsuimme suomalaiset ystävämme käväisemään hotellissamme, vieraamme eivät päässeet aulaa pidemmälle kun turvallisuushenkilökunta yllättäen pysäytti heidät. Kun passitkaan eivät sattuneet olemaan heillä mukana, ei vieraillamme ollut huoneeseemme mitään asiaa mutta aulabaarissa oleilu sentään onnistui.

Tekemistä lämpimien iltojen iloksi Dubaissa

Lue lisää Sarin kokemasta jeeppisafarista aavikolla ja visiitistä teemapuistoihin Häät-lehdestä 2/2018!

Häät-lehti 25-vuotta 2/2018

Kuva Ofer Amir + Lotta Polviander

Häät 25-vuotisjuhlanumero lokakuussa 2018

Tuhti yli 200-sivuinen juhlanumero – hääparien must-have-inspiraatiolähde – Häät-lehti 2/2018 ilmestyy 10.10. Lehtipisteisiin kautta maan ja sähköisenä näköislehtenä Magzteriin. Juhlanumero on saatavilla myös lokakuun häätapahtumista 6.10. Love me do:sta Helsingistä ja 13.10. Hello Lovesta Tampereelta.

Lisää hääinspiraatiota kaivatessasi voit ostaa luettavaksi myös aiemmin ilmestyneitä näköislehtiä Magzteristä.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämatka