DJ häihin: DJ huolehtii vieraiden viihtymisestä hääjuhlissa

DJ häihin - DJ huolehtii vieraiden viihtymisestä hääjuhlissa

Yhä useamman hääparin toiveena on saada DJ häihin. Syynä DJ-palvelujen suosioon on edullisemmat kustannukset ja pidempi soittoaika kuin hääbändillä.

Hääjuhlien tunnelman osalta haastavin vaihe koetaan heti juhlien alkumetreillä. Häät ovat tyypillisesti juhlat, joihin kerääntyy iso määrä toisilleen tuntemattomia henkilöitä. Juhlaparin ystävät eivät välttämättä tunne sukulaisia, ja morsiamen puolen sukulaiset saattavat tavata sulhasen sukulaisia ensimmäistä kertaa.

Näin ollen yhteisiä puheenaiheita ei vielä ole syntynyt, ja sen vuoksi hääjuhlissa onkin usein varsin odottava tunnelma juhlien alussa. Liian monesti juhlien ensimmäiset tunnit ovat kiusallisen hiljaisia ja jäykkiä tunnelmaltaan.

Ammattitaitoinen DJ huolehtii juhlavieraiden viihtymisestä juhlien alusta alkaen ja ottaa vieraat vastaan heidän saapuessaan hääjuhliin. Hän toimii myös tunnelman keventäjänä ja voi myös juonnoissaan kertoa juhlavieraille perusasioita juhlien aikataulusta ja ohjelmasta.

DJ voi tarvittaessa toimia myös illan juontajana, mikäli bestman ja kaaso eivät halua ottaa tätä roolia itselleen. DJ:llä on olennainen rooli myös mahdollisen hääbändin taukojen aikana, jotta bändin nostama tunnelma ei pääse latistumaan taukojen aikana.

DJ häihin - DJ huolehtii vieraiden viihtymisestä hääjuhlissa

Hääbändi vai DJ? Vai molemmat?

Heikko taloustilanne on nakertanut hääjuhlien budjetteja, mutta juhlien tunnelmasta ei kuitenkaan olla valmiita pihistämään. Usein juhlien kipukynnykseksi nousee esiintyjien hankinta, koska laadukkaiden ohjelmapalvelujen hinnat ovat vuosien saatossa nousseet varsin korkeiksi.

Elävän musiikin kustannukset nousevat tyypillisesti 800-1500 euroon, ja esiintyjän lisäksi hääparin on huolehdittava tunnelmasta ennen bändin esiintymistä ja myös heidän esiintymisen jälkeen. Ratkaisuksi ovat tulleet ammattimaiset DJ-palvelut, jotka tarjoavat ravintolatason tiskijukkia myös yksityisiin tilaisuuksiin.

DJ kulkee yhden miehen voimin, jolloin kustannukset eivät nouse kisaamaan 3-6 henkisen yhtyeen kanssa. Tyypillisesti tiskijukan peruspalvelut kustantavat noin 500-600 euroa per ilta. Halutessaan asiakkaalla on mahdollisuus tilata DJ:n esiintymiskokoonpanoon lisää näyttävyyttä valoilla ja muilla lisävarusteilla. Syynä DJ-palvelujen suosioon ovatkin paitsi kustannukset myös DJ-palvelun pidempi soittoaika ja monipuolisuus.

DJ häihin - DJ huolehtii vieraiden viihtymisestä hääjuhlissa

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä POPMASTER

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häiden ohjelma