Destination Wedding – häätrendi, joka onnistuu myös Suomessa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Destination Wedding – häätrendi, joka onnistuu myös Suomessa

Destination Wedding –häätrendi 2017?

Destination weddings -teemasta on puhutta paljon vuonna 2017. Moni hääpari on karannut etelän lämpöö viettämään häitään, mutta erittäin hyvä vaihtoehto tälle, voisi olla myös viettää häät vaikka Lapissa. Varsinkin niille, jotka haaveilevat Winter Wonder Land -teemaisista häistä mm. Leviltä löytyy paljon palveluita toteuttaa tämä haave.

Joulukuu on Lapissa varsinainen hääsesonki. Levillä on aina, varsinkin joulukuussa ollut paljon brittihäitä, mutta buumi tuntuu vain kasvavan. Häitä riittää nykyään läpi talven ja monesta muustakin maasta kuin briteistä, ensi talvelle uutta kiinnostusta on kuulunut erityisesti Kiinasta.

– Kun katsoimme työtiimimme kanssa syksyllä tulevaa hääporukoiden varauslistaa, mietimme että kuinka tuosta selviämme. Aikataulut olivat aika tiukkoja, ja ulkomaalaisista tai ulkopaikkakuntalaisista morsiamista monikaan ei pääse koekampaukseen tai –meikkiin, ja tietenkään muun porukan toiveista ei ollut tietoakaan. Hääporukoissa on muutenkin aina tietynlainen jännitys, jotta kaikki olisi varmasti täydellistä tärkeänä päivänä, kertoo kosmetologi Riikka Laru Levi Center Hulloporon Relax Centeristä.

Destination Wedding –häätrendi 2017?

– Joulukuu vilahti silmissä. Se oli kuin kimalteiden ja hiuskiinteen tuulahdus. Kampaajamme loihtivat aivan upeita kampauksia, kaikkien toiveet täyttäen. En tiedä miksi odotimme seinille kiipeileviä bridechilloja ja säntäileviä kaasoja, koska hääsesonki ei sinällään ollut mikään yllätys. Ehkä yhtäkkinen hääkategoria varausten suuri nousu sai meidät jännittämään. Joka tapauksessa meille osui ihania porukoita, stressivapaita morsiamia. Paljon naurun heleää hääräystä ja onnellisia hetkiä, heitä oli ilo ja kunnia palvella, Riikka kiittelee.

Destination Wedding –häätrendi 2017?

Hääpari Levi Ice Galleriassa

Onko sinulla vielä hääpaikka suunnitteilla? Oletko miettinyt talvihäitä? Onko mikään hienompaa kuin jäänhohtoiset satuhäät ”Winter Wonder Land” Lapissa? Levi esimerkiksi on tunnettu laajasta ravintola- ja majoitustarjonnasta, joten niitähän löytyy joka makuun ja hintaluokkaan.

Vaihtoehtoja on perinteisestä lappilaisista Poropeijais-menuusta bling bling -fine diningiin. Hääseremonia onnistuu kirkossa, kappelissa, lumilinnassa tai Levi tunturin päällä. Vain taivas on rajana. Seremoniaan tai juhlapaikalle voit saapua vaikka porolla.

Destination Wedding –häätrendi 2017?
Destination Wedding –häätrendi 2017?

Kattaus Taivaanvalkeissa ja Hullu Poro Areenalla.

Hääyön voit viettää lasikattoisessa iglussa tähtitaivaan alla. Upea Levi Ice Gallerian Lumikappeli löytyy Luvatusta maasta. Lisää voit lukea tästä.

Jos haluat apua organisointiin kullanarvoinen Riikka Larun vihje on tämä.

– Hääorganiosaattori Ruth, hänen yrityksensä on Sun & Snow Weddings. Ruth on talvet Levillä ja kesät Kreikassa. Hän palvelee pääasiassa Britti-morsiamia, mutta talvella saatavilla varmastikin myös suomalaisille morsiamille. Tämä tehopakkaus on varmasti joka morsiamen unelma. Hän hoitaa siis aivan kaikki pienimmätkin yksityiskohdat, ja jokainen morsian on ollut niin tyytyväinen, ettei voi kun ihmetellä, Riikka neuvoo.
 

 

Kuvat Riikka Laru ja Sun & Snow Weddings

Muokattu: 29.11.2023