Arizona-hääpuku Bianco Eventolta on Kaunein Hääpuku 2019 Suomessa

Kaunein Hääpuku 2019 Voittaja Arizona - Bianco Evento

Häät.fi-palvelussa järjestetyssä äänestyksessä yleisö valitsi Kaunein Hääpuku 2019 -kilpailun voittajaksi romanttisen Arizona-hääpuvun, joka tulee saksalaisyritys Bianco Eventon mallistosta. Hempeä pitsipuku keräsi 17 prosenttia äänistä.

Voittajia juhlittiin ja palkintodiplomit luovutettiin Rakkaudella Sinun Kevätgaalassa Restaurant Pörssissä.

Anna Perigo - Bianco Evento

Kuva Oka Morikawa

Kaunein Hääpuku 2019 -kilpailun voittajan diplomia saapui vastaanottamaan Pohjoismaiden myynti- ja markkinointipäällikkö Anna Perigo (vas.) Bianco Eventon Berliinin-toimistolta. Häät-lehden ja Häät.fin päätoimittaja Sari Yli-Salomäki (oik.) jakoi palkinnot Rakkaudella Sinun Kevätgaalassa 16.3.2019 Restaurant Pörssissä. 

Kaunein Hääpuku 2019 Kilpailu

Kuva Oka Morikawa

Diplomeilla ja gaalakutsuilla palkittiin myös Bianco Eventon tähtiliikkeet Suomessa. Palkintoja vastaanottamassa Amanda Pulliainen (vas.) ja Liinu Kinnunen Zazabellasta, Johanna Nieminen ja Johanna Pohjanmies Valkoisestä Kreivittärestä sekä Minna Toikka Seremoniasta.

Made in EU

10. vuotta juhliva Bianco Evento aloitti häämuotialalla ensin asusteiden parissa ja lanseerasi ensimmäisen hääpukumalliston vuonna 2014. Voimakkaasti kasvavan yrityksen pääkonttori sijaitsee Berliinissä, ja kaikki tuotanto tapahtuu omissa tuotantolaitoksissa Euroopassa, pääasiassa Puolassa.

– Meille on kunnia-asia pystyä tarjoamaan eurooppalaisia hääpukuja, -kenkiä ja -asusteita kohtuuhintaan, myynti- ja markkinointipäällikkö Anna Perigo kertoo. – Jälleenmyyntiverkostomme on laaja, joten pukujamme ja asusteitamme kannattaa kysellä lähimmästä hääpukuliikkeestä. Mikä tahansa liike voi tilata meiltä vaikkapa vain yhden tai muutaman tuotteen, sillä emme edellytä minimiostoa tai rajoita myyntioikeuksia vain tiettyihin alan liikkeisiin. Näin tuotteemme ovat käytännössä kaikkien morsianten saatavilla asuinpaikasta riippumatta.

Mustikka-korut Finnfeeligns

Kaikkien Häät.fissä äänensä antaneiden kesken arvottiin herkkä Mustikka-korusetti, design Assi Arnimaa, Kultakeskus. Korusetin voitti Outi E. Helsingistä. Onnea voittajalle ja lämmin kiitos kaikille äänensä antaneille!

Kaunein Hääpuku 2019 Kilpailu

Kuva Oka Morikawa

Niukasti hopealle ja pronssille

Toiseksi johtavien kansainvälisten hääpukumallistojen kilpailussa sijoittui 15 prosentin äänimäärällä hääpuku BE449, joka kuuluu Ella Rosa by Kenneth Winston -mallistoon. Kolmas puku Eden keräsi 14 prosenttia äänistä, ja tulee Le Papillon by Modeca -mallistosta.

Katso kaikki 10 finalistia täällä.

Rakkaudella Sinun Kevätgaala 2019

Kuva Oka Morikawa

Keväinen gaala kokosi hääväen juhlimaan

Suomen Hääsuunnittelijat ry:n järjestämä Rakkaudella Sinun Kevätgaala viihdytti noin sadan hengen vaikuttajajoukkoa hääalalta Restaurant Pörssissä 16.3.2019. Palkintojenjakojen lisäksi gaalayleisöä hemmoteltiin musiikilla ja muotinäytöksellä.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

HääpuvutHäiden suunnittelu