Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääpuku

Arizona-hääpuku Bianco Eventolta on Kaunein Hääpuku 2019 Suomessa

Kaunein Hääpuku 2019 Voittaja Arizona - Bianco Evento

Häät.fi-palvelussa järjestetyssä äänestyksessä yleisö valitsi Kaunein Hääpuku 2019 -kilpailun voittajaksi romanttisen Arizona-hääpuvun, joka tulee saksalaisyritys Bianco Eventon mallistosta. Hempeä pitsipuku keräsi 17 prosenttia äänistä.

Voittajia juhlittiin ja palkintodiplomit luovutettiin Rakkaudella Sinun Kevätgaalassa Restaurant Pörssissä.

Anna Perigo - Bianco Evento

Kuva Oka Morikawa

Kaunein Hääpuku 2019 -kilpailun voittajan diplomia saapui vastaanottamaan Pohjoismaiden myynti- ja markkinointipäällikkö Anna Perigo (vas.) Bianco Eventon Berliinin-toimistolta. Häät-lehden ja Häät.fin päätoimittaja Sari Yli-Salomäki (oik.) jakoi palkinnot Rakkaudella Sinun Kevätgaalassa 16.3.2019 Restaurant Pörssissä. 

Kaunein Hääpuku 2019 Kilpailu

Kuva Oka Morikawa

Diplomeilla ja gaalakutsuilla palkittiin myös Bianco Eventon tähtiliikkeet Suomessa. Palkintoja vastaanottamassa Amanda Pulliainen (vas.) ja Liinu Kinnunen Zazabellasta, Johanna Nieminen ja Johanna Pohjanmies Valkoisestä Kreivittärestä sekä Minna Toikka Seremoniasta.

Made in EU

10. vuotta juhliva Bianco Evento aloitti häämuotialalla ensin asusteiden parissa ja lanseerasi ensimmäisen hääpukumalliston vuonna 2014. Voimakkaasti kasvavan yrityksen pääkonttori sijaitsee Berliinissä, ja kaikki tuotanto tapahtuu omissa tuotantolaitoksissa Euroopassa, pääasiassa Puolassa.

– Meille on kunnia-asia pystyä tarjoamaan eurooppalaisia hääpukuja, -kenkiä ja -asusteita kohtuuhintaan, myynti- ja markkinointipäällikkö Anna Perigo kertoo. – Jälleenmyyntiverkostomme on laaja, joten pukujamme ja asusteitamme kannattaa kysellä lähimmästä hääpukuliikkeestä. Mikä tahansa liike voi tilata meiltä vaikkapa vain yhden tai muutaman tuotteen, sillä emme edellytä minimiostoa tai rajoita myyntioikeuksia vain tiettyihin alan liikkeisiin. Näin tuotteemme ovat käytännössä kaikkien morsianten saatavilla asuinpaikasta riippumatta.

Mustikka-korut Finnfeeligns

Kaikkien Häät.fissä äänensä antaneiden kesken arvottiin herkkä Mustikka-korusetti, design Assi Arnimaa, Kultakeskus. Korusetin voitti Outi E. Helsingistä. Onnea voittajalle ja lämmin kiitos kaikille äänensä antaneille!

Kaunein Hääpuku 2019 Kilpailu

Kuva Oka Morikawa

Niukasti hopealle ja pronssille

Toiseksi johtavien kansainvälisten hääpukumallistojen kilpailussa sijoittui 15 prosentin äänimäärällä hääpuku BE449, joka kuuluu Ella Rosa by Kenneth Winston -mallistoon. Kolmas puku Eden keräsi 14 prosenttia äänistä, ja tulee Le Papillon by Modeca -mallistosta.

Katso kaikki 10 finalistia täällä.

Rakkaudella Sinun Kevätgaala 2019

Kuva Oka Morikawa

Keväinen gaala kokosi hääväen juhlimaan

Suomen Hääsuunnittelijat ry:n järjestämä Rakkaudella Sinun Kevätgaala viihdytti noin sadan hengen vaikuttajajoukkoa hääalalta Restaurant Pörssissä 16.3.2019. Palkintojenjakojen lisäksi gaalayleisöä hemmoteltiin musiikilla ja muotinäytöksellä.

Muokattu: 29.3.2019

Lue lisää samasta aiheesta

Häämuodissa 2025 hehkuu rakkaus kukkiin

Intohimo romanttisista kukista hääpuvuissa ei ota laantuakseen häämuodissa! Eturivin hääpukusuunnitt...

Wow mitä glitteriä ja säihkettä on tulossa häämekkoihin 2025

Barcelonan Bridal Fashion Weekillä nähtiin, että kevään ja kesän 2025 häämekkoihin on luvassa kimall...

Once in a lifetime -häämekot trendaavat häämuodissa 2025

Hapsut ja höyhenet, glitterhansikkaat, glitternauhat hiuksissa ja discopallo. Morsian saa pukeutua e...

Miten hääpuku napitetaan? Katso videolta pukeutumisohjeet

Hääpuvun pukeminen ja napittaminen ei ole kaasolle helppoa, jos aiempaa kokemusta ei ole. Häät.fin o...

Upeat alusvaatteet ovat itsevarman ja sädehtivän morsiamen valttikortti, Ida alusasuliike Deva Lingeriestä tietää

Unelmien hääpuku huutaa tuekseen upeita, oikeanlaisia ja oikeankokoisia alusvaatteita. Kun panostaa ...

Häämuoti­suunnittelijat paljastivat uudet kokoelmansa New Yorkissa: kesän 2025 häämekkoihin on luvassa kukkivaa eleganssia

Keveys ja kukkiva romantiikka teki näyttävän paluun häämuotiin, kun maailman johtavat häämuotisuunni...

| Mainos: Deva Lingerie

Upeat alusvaatteet ovat itsevarman ja sädehtivän morsiamen valttikortti, Ida alusasuliike Deva Lingeriestä tietää

Unelmien hääpuku huutaa tuekseen upeita, oikeanlaisia ja oikeankokoisia alusvaatteita. Kun panostaa jopa tuhansia euroja mekkoon tai pukuun, kannattaa budjettiin lohkaista jo heti alussa siivu alusvaatteille. Ja olla niiden kanssa ajoissa.

Deva Lingerie alusasut morsiamelle

Alusvaatteet hääpuvun alle

– Alusvaatehankintaa ei saisi jättää viimeisille viikoille ennen häitä. Silloin voi käydä niin, että sitä täydellistä vaihtoehtoa ei vain enää löydy, tietää Alusasuliike Deva Lingerien omistaja Ida Aaltonen.

Ida on auttanut morsiamia vuosikaudet löytämään omalle vartalolle ja valitulle puvulle oikeat, asua tukevat alusvaatteet. Ei ole nimittäin ihan sama mitä ihoa vasten pukee, sillä juuri tuo ensimmäinen vaatekerros antaa pohjan ensinnäkin kaikelle muulle vaatetukselle, mutta ehdottomasti myös sille, että tuntee olonsa upeaksi, itsevarmaksi ja hillittömän sädehtiväksi!

Deva Lingerie alusasut morsiamelle

Uniikkia palvelua alusasuliikkeessä

Täydellisin ajoitus suunnata alusvaateostoksille on silloin, kun hääpäivän asu on juuri valittu. Sovitustilanteessa kannattaa ottaa mekosta kuvia itsensä päällä ja erityisesti vielä yksityiskohtakuvia niistä paikoista, joissa on vaikka syvään uurrettu linja tai jotain muuta erityistä.

– Kuvien avulla ja morsianta jututtamalla pystyn ajoissa valitsemaan juuri hänelle sopivat alusvaatteet, Ida vinkkaa.

Ida rakastaa palvella morsianasiakkaita, sillä moni on elämänsä ensimmäistä kertaa alan erikoisliikkeessä. Moni hämmästyy positiivisesti valikoimasta ja sen määrästä. Idalla on myös mieletön, vuosien tuoman kokemuksen myötä, taito lukea asiakasta kuin asiakasta heti ensihetkestä lähtien.

– Juttelemme sovituksen aikana niin häistä kuin morsiamen omasta tyylistäkin. Saan näistä paljon tärkeää tietoa siitä, mikä sopii ja toimii juuri hänelle.

Deva Lingerie alusasut morsiamelle

Alusvaatteiden valintaan vaikuttavat muun muassa hääpuvun materiaali ja leikkaukset. Mitä tukevampi ja muotoilevampi itse puku on, sitä vähemmän tarvitaan alusvaatteilta näitä ominaisuuksia.

– Liian muotoilevat alusvaatteet saavat olon tukalaksi ja esimerkiksi perusjutut kuten vessassa käyminen ja syöminen osoittautuvat hankaliksi, Ida muistuttaa.

Ammattilainen osaa ottaa kaikki sellaiset yksityiskohdat huomioon, joita itse ei tulisi välttämättä edes ajatelleeksi.

– Kun alusvaatteet on valittu ajoissa, saa morsian ne mukaansa seuraaviin sovituksiin. Näin mahdolliset muokkaukset on helppo tehdä, kun kokonaisuus on jo valmiina, Ida tietää.

Hääpäivän alusvaatteet ovat sekä kauniita että huolettomia. Samalla sovituksella voi valita hääyötä varten oman erityisen setin ja mätsätä sen esimerkiksi jatkomekon kanssa sopivaksi. Deva Lingerien kivijalkaliike sijaitsee Porissa ja puodilla on myös kattava verkkokauppa. Herkulliseen valikoimaan kuuluvat myös uima-asut, joista löytyy häämatkalle takuuvarmasti täydellinen setti, honeymoonin alusvaatteista puhumattakaan.

Deva Lingerie alusasut morsiamelle

Deva Lingerieen ovat tervetulleita ehdottomasti myös hääseurueet. Kaasojen kanssa yhdessä pidetty yksityinen ja henkilökohtainen sovitusilta mielettömän ihanien alusvaatteiden parissa on mahtava kokemus. Devaan voi saapua pienen seurueen kanssa ilman ajanvarausta, mutta liikkeestä voi myös varata henkilökohtaisen sovituksen sekä isolle että pienelle seurueelle.

– Suosittua on ollut myös polttariporukoiden vierailu meillä. Morsian on saanut polttareissaan valita pitsiunelmat esimerkiksi hääyötä tai häämatkaa varten, Ida kertoo.

Deva Lingerie putiikki

devalingerie.fi

Yrjönkatu 22 /BEPOP
28100 Pori
ARK 10-17 LA 10-14

Teksti: Tanja Hakala
Kuvat: Deva Lingerie ja Jasmin Jenkins Sminmedia

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ

Muokattu: 7.6.2024

Etsi häämekkoa

Amelie Bridal

40024 – SaYes-mallisto

Amèlie Bridalin SaYes-malliston 400124 on klassinen kapea A-linjainen hääpuku.

Heidi Tuisku

Nora

Heidi Tuiskun moderni prinsessahääpuku, jossa muhkeat off-shoulder-olkaimet. Saatavilla viidestä eri kankaasta, osasta saatavilla myös muita värejä.