Annin ja Fredrikin hurmaava häämatka Toscanaan

Honeymoon oli täynnä hengästyttävän upeita maisemia ja upeita ruoka- ja viinielämyksiä.

Anni ja Fredrik viettivät häämatkansa Toscanassa, sillä erityisesti sen paikalliset herkut viineistä ruokiin houkuttelivat paria luokseen. 

– Emme edes miettineet muita vaihtoehtoja. Varasimme ja suunnittelimme matkan itse majoituksineen.

Matka oli loistava hengähdystauko hektisestä arjesta. Tottunut reissaajapari on käynyt tutkimassa jo monta maata ja kohdetta. Häämatka oli heille tavallaan yksi, mutta erityinen, matka muiden joukossa. Sukella mukaan tunnelmiin pariskunnan kuvien ja kertomuksen avulla!

– Lensimme häitä seuraavana maanantaina Helsingistä Firenzeen, jossa yövyimme yhden yön. Tutustuimme Firenzen vanhaan kaupunkiin, sekä nautimme hotellimme, Hotel Davidin, tarjoamista pienistä makupaloista ja viineistä, kertoo Anni.

– Majoituimme Sienassa romanttisessa France’s Lodge Relais -nimisessä majapaikassa. Franco ja Frances, hotellin omistajat, osasivat vinkata meille päiväreissun arvoisista kylistä, sekä tehdä meille tarvittavat varaukset niin ravintoloihin kuin viinitiloille.

– Vierailimme muun muassa Montepulciano -nimisessä kylässä, joka on tunnettu Vino Nobile -viinistään.

 

– Hyvän ruoan ja viinin ystävinä nautimmekin paljon Toscanan maaseudun antimista. Vierailimme useilla eri viinitiloilla, joissa syvensimme paikallisten viinien tuntemustamme.

– Kävimme muun muassa Foresteria Villa Cernan viinitilalla tutustumassa.

– Emme olleet suunnitelleet reissulle oikeastaan minkäänlaista aikataulua. Matkalla jäikin paljon aikaa vain nauttia upeasta maaseudusta, ruoasta ja viineistä, sekä ennen kaikkea toistemme seurasta. Itse hääjuhlaa oli ihanaa fiilistellä jälkeenpäin koko viikko.

Annin ja Fredrikin häätarina Polkupyörän kyydillä on luettavissa Häät-lehdestä 2/2017, joka ilmestyi Lehtipisteisiin 11.10.2017. Lähimmän myyntipaikan voit tarkistaa Lehtipisteen-sivulta. Lehti poistuu myynnistä 5.1.2018.

Häät-lehti kansi 2/2017 Rakkauden puutarha kansi

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämatka