Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Aito työnilo siivitti voittoon Vuoden Hääyritys 2016 -kilpailussa

Aito työnilo siivitti voittoon Vuoden Hääyritys 2016 -kilpailussa

Suomalaisissa hää- ja juhla-alan yrityksissä piilee valtava määrä asiakkaiden unelmia ja niiden osaavia toteuttajia. Näiden upeiden ammattilaisten esilletuomiseksi häätapahtuma Love Me Do yhteistyössä Amoriini.comin ja Häät.fin kanssa järjesti jo toisen kerran Vuoden Hääyritys -kilpailun. Tänä vuonna yleisö äänesti kokonaiskilpailun voittajaksi, Vuoden Hääyritykseksi 2016 Sandberg-timanttikorut. Voittaja julkistettiin Love Me Do -tapahtumassa 21.1.2017 Kaapelitehtaalla Helsingissä.

Aito työnilo siivitti voittoon Vuoden Hääyritys 2016 -kilpailussa

Vuoden Hääyritys 2016 Sandberg-timanttikorujen Päivi Sandberg kukitettiin Love Me Do -tapahtumassa 21.1.2017 Kaapelitehtaalla Helsingissä.

Miksi äänestäjät nostivat suosikikseen juuri Sandberg-timanttikorut? Häät.fi selvitti, keitä ovat tämän perinteikkään yrityksen avainhenkilöt ja millaisin ajatuksin he tekevät työtään kotimaisten korujen parissa? 

Täydellisessä tiimissä erilaiset luonteenpiirteet ja vahvuudet täydentävät toisiaan

– Olen luonteeltani järjestyksen ystävä ja tunnollinen suorittaja. Nautin siitä, kun arkirutiinit pyörivät kitkattomasti. Työ ja yrittäjyys ovat meille elämäntapa, ja siksi myös työssäni nautin eniten oikeastaan aika arkisista asioista, pienistä jokapäiväisistä onnistumisista - siitä, että kaikki toimii, sovitut aikataulut pitävät ja päivän tai viikon päätteeksi tietää, ettei mitään ole jäänyt puolitiehen vaan jokainen tilattu sormus on toimitettu ajoissa ja toiveiden mukaisena. 

– Tämän lisäksi erityisesti mieltä lämmittää esimerkiksi tyytyväiseltä asiakkaalta saatu palaute tai uuden sormusmallin saama hyvä vastaanotto. Näiden tuottama onnistumisen ilo on työmotivaation kannalta korvaamatonta, Uuri Sandberg kertoo.

Aito työnilo siivitti voittoon Vuoden Hääyritys 2016 -kilpailussa

Sandberg-timanttisormuksia Aamukaste- ja Toivomuslähde-mallistoista

Perheyrityksessä korumallien ja prosessien suunnittelun parissa viihtyvän Uuri Sandbergin vahvuuksia täydentää ulospäinsuuntautunut ja asiakaspalvelun pariin hakeutuva puoliso Päivi Sandberg.
– Olen parhaimmillani, kun saan olla tekemisissä ihmisten kanssa. On mukava nähdä, kun asiakas löytää mieluisan sormuksen mallistostamme; onnellisuus suorastaan paistaa asiakkaan kasvoilta silloin, kun se juuri oikea sormus on löytynyt. On myös erittäin palkitsevaa kuulla, kun asiakas kertoo sovitelleensa paljon sormuksia ja haluavansa valita sormuksensa mallistostamme, koska tuotteemme ovat hänen mielestään parhaimman näköisiä ja laadukkaimman tuntuisia.

– Positiivinen palaute on erinomainen motivaattori. Yleensä ei edes tunnu siltä, että olisi töissä – siksi tätä jaksaa tehdä antaumuksella vuodesta toiseen. Erinomainen tuote ja oman tietotaidon jatkuva kehittäminen yhdistettynä aitoon työniloon tuottaa positiivisia tuloksia, Päivi Sandberg hymyilee.

Aito työnilo siivitti voittoon Vuoden Hääyritys 2016 -kilpailussa

Sandberg-timanttisormus Suvituuli-mallistosta

Suomalainen sädehtii

Sandberg on 1960 perustettu suomalainen perheyritys, joka panostaa luotettavuuteen ja laatuun. Sandberg-timanttikorut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa pienissä tuotantoerissä, perinteisin käsityömenetelmin.

– Näin kultaseppämestareidemme persoonallinen työpanos ja kädenjälki pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Tuotteemme täyttävät tiukatkin laatukriteerit ja seisomme kaikissa tilanteissa henkilökohtaisesti laatumme takana, yrittäjäpari Uuri ja Päivi Sandberg kertovat.

Aito työnilo siivitti voittoon Vuoden Hääyritys 2016 -kilpailussa

Sandberg-timanttisormus Suvituuli-mallistosta

Sandberg-timanttikorujen laatu syntyy määrätietoisesta panostuksesta valmistusprosessin kaikkiin osa-alueisiin raaka-aineiden valinnasta alkaen. Timantit hankitaan luotettavista lähteistä, ja niiden mukana toimitetaan takuutodistus timanttien konfliktivapaasta ja laillisesta alkuperästä. Valkokullassa kuten kaikissa muissakin metalliseoksissa käytetään vain puhtaimpia seoslaatuja.

Sandberg-timanttikoruihin voi parhaiten tutustua asiantuntevissa ja luotettavissa jälleenmyyjäliikkeissä, joissa koruun pääsee tutustumaan rauhassa ja timanttien loiston ja tuotteiden painon voi kokea sellaisina kuin ne oikeasti ovat.

 

Vuoden Hääyritys 2016: Sandberg-timanttikorut
Vuoden Hääyritys 2015: Niinatar

Muokattu: 3.11.2017